|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Odświeżony wątek z dużą ilością nowych kosmetyków zapraszam serdecznie!!!!
hej moze cos z listy ponizej?
HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 Max Factor lasting performance 102 pastelle SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny Nouba rainbow eye liner lucy minerals. lucy light cream light- spora probka COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odświeżony wątek z dużą ilością nowych kosmetyków zapraszam serdecznie!!!!
Vichy, Aqualia Thermal Mineral Balm (Mineralny balsam) 50ml dw.09/11
Vichy, Purete Thermale (Mleczko do demakijażu do skóry suchej i wrażliwej) 400ml dw.07/11 Vichy, Purete Thermale, Hydra Soothing Toner (Tonik nawilżający do demakijażu cery suchej i wrażliwej) 400ml dw.11/11 Vichy, Eau Thermale (Woda termalna) 50ml dw.11/11 coś u mnie? chętnie też przyjmę meteoryty ![]() Vichy, Purete Thermale, Płyn do demakijażu skóra wrażliwa 30ml
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
no to moze tym razem sie uda
![]() cos u mnie za Lacoste, Pour Femme 30ml KOD: 0110 ubytek 2 psiki lub/i vichy zele?
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Lacoste, Pour Femme 30ml KOD: 0110 ubytek 2 psiki i puder studio secrets
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy coś u mnie za:
Guerlain, Meteorites Beige Chic 03 zużycie niewielkie , mogę zrobić odsypkę lub w ostateczności oddam całe za coś extra Vichy, Aqualia Thermal Mineral Balm (Mineralny balsam) 50ml dw.09/11 Vichy, Purete Thermale, Hydra Soothing Toner (Tonik nawilżający do demakijażu cery suchej i wrażliwej) 400ml dw.11/11 Iwostin, Elixine, Kremowy żel do mycia 200ml Iwostin, Elixine, Odżywczo-regenerująca emulsja do ciała 200ml Emolium, Krem 75g (mam 3 szt) Emolium Balsam do ust dwufazowy 2 x 7ml
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za: Purete Thermale (Mleczko do demakijażu do skóry suchej i wrażliwej) 400ml dw.07/11 ? |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za meteoryty [lub odsypkę]?
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za Lancome, Hypnose EDP 30ml KOD:UC185
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() madzialenn, claudus00, kotwilka, peonies, Hisoka, milka dziękuję za zainteresowanie ale nic nie znalazłam w waszych wątkach ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- to ja bym chciała któryś z tych dwóch: She Wood 27/30 ml Truth Calvin Klein 30 ml co ty na to?
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, podoba mi się u Ciebie masa kosmetyków pielęgnacyjnych...może zajrzysz do moich wątków?
Jeśli coś wyszukasz to wtedy napiszę co chciałabym najbardziej. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem chętna - tylko wybieraj
.A co z bazą myjąca Ziaja?
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
nieststy nic nie znalazłam
Cytat:
![]() no muszę się znastanowić który chcę dam znać a co do ziaji a coś więcej nie znajdziesz? Bo widziałam jeszcze u Ciebie sporo różnych podkładów a ja właśnie szukam jakiegoś do średniej cery kryjącego ?
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
chyba ozdoby chcialas ,tipsy bezbarwne(ale ich juz nie mam),nietoperki na poczatku chcialas ale ich prawdopodobnie tez nie mam sa w trakcie negocjacji:/,a i pierscionki jakies mam chyba wszystkie
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
interesowało Cię chyba ostatnio coś u mnie. Jeżeli nadal tak jest to daj znać
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym jeszcze chcieć kremy : Emolium i Iwostin na naczyńka
|
#50 |
|
BAN stały
|
Witaj,
spodobały mi się u Ciebie: Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g Iwostin, Elixine, Revitalica krem multiaktywny pod oczy, 15ml Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu Wyszukasz coś u mnie w zamian? Zapraszam do obu wątków. |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Moze oddala bys Lancome Hypnose za odlewke JPG Classique X, posiadam odlewke Flower by Kenzo i Lolitke Lempicka edp ? Moze skusisz sie na cos
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-03-18 o 17:37 |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich wątkach? Interesują mnie m.in. cienie L`Oreal, Color Appeal Trio Pro.
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nic nie wypatrzyłaś ?
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
L`Oreal, Color Appeal Trio Pro (Potrójne cienie do powiek podkreślające kolor tęczówek) i kremową baze myjącą Ziaja Med?
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam pomachać
![]()
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
podobały Ci się jeszcze u mnie bronzerki Victoria's Secret i pędzel Bare Escentuals
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Moze uda mi sie Ciebie skusic na Viktor & Rolf Flowerbomb edt zostala mi koncoweczka. Moge wrzucic foto
Interesuje mnie Lancome Hypnose
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny już jestem i zaczynam Wam odpowiadać (będę to robić stopmiowo
)
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze taka torbe z orsaya,hmm moze byc tak,ze dobiore cos jeszcze do tego
bardzo mnie np interesuje maseczka Iwostin,krem minerlany Vichy ![]() hmm a z zapachow moglabym wymienic np Packo Rabanne pou Elle (+balsamik), Mexx Fly High,YR werbena i nie wiem co jeszcze mam hmmm
|
#60 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bardzo źle bo zależało mi najbardziej na tipsach ![]() Cytat:
Cytat:
loeral volume milon lashes puder pupa 03 słuchawki z mikrofonem, nowe co do zapachu to muszę się wczytać w KWC bo nie mogę się zdrecydować który bardziej chcę a co do reszty to jak najbardzij, powinnam mieć jeszcze z Iwostinu na naczynka krem na noc albo zmniejszający zaczerwienienia jeśli byś była zainteresowanatylko musiałabym sprawdzic, a który z Twoich podkładów jest kryjący do średniej karnacji?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

to bardzo źle bo zależało mi najbardziej na tipsach