|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki naturalne i mineralne oraz kilka innych :)
Napisz mi ile za te rzeczy co chcesz możesz mi dać twoich odsypek bo ja kompletnie nie znam się
a i przeczytałaś że masełka mam pól pudełka używanego bo całe pudło wydałam
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ja mam praktycznie same róże EDM, bo mi pasują
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
To niech będzie tylko jeden róż a cienie mogą być z edm bo na powiekach to mi chyba nic nie zrobią
to wybierz jakieś cienie żeby było dobrze
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
cieni EDM akurat mam mało, większosc to pigmenty bare minerals... interesują Cię?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
spoko
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Masełko mnie nie interesuje ale za to chętnie przygarnęłabym jeszcze maseczkę Neem.. Wiem, że nowa ma 50g i kosztuje 14 zł.. Jesteś w stanie oszacować ile ubyło po tych 4 łyżeczkach?? Aha.. Zacznijmy od tego czy podoba Ci się ten róż o którym pisałam.. Możesz go obejrzeć na stronie Sweetscents o TUTAJ Ten Twój olej nowy kosztował 39 zł tak?? Czyli wartość połowy to ok 19,5 zł. Plus ewentualnie maseczka to ok 30 zł?? Zakładając, że spodobałby Ci się ten róż to mogę oddać za te 2 rzeczy: - 4 g różu Romance - odsypkę ok 0,5 g cienia Exhale (brąz) - odsypkę ok o,4 g cienia Lovers Lane (brąz) - odsypkę ok 0,2 g 5 pigmentów z Allegro (2 fiolety, 2 brązy i ta wanilia) - odsypkę ok 0,1 g EDM Southern Belle (łosoś??) Co o tym myślisz? A może masz inną propozycję? Jeżeli wstępnie odpowiada Ci taka opcja to zrobiłabym odsypki cieni i potwierdziła jeszcze ich wagę.. Daj znać.. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam tą większą maseczkę 100 gramową i jakieś 10 góra 15g jest zużyte
![]() tak olej kosztował tyle ![]() Róż mi się podoba i ta oferta też ![]() Ja niestety nie bardzo mam jak Ci zważyć bo mam wagę w dag i jeszcze niedokładną
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu..
Ja za chwilkę wychodzę, wrócę jakos po poludniu lub wieczorkiem, zrobię odsypki i podam Ci dokladną wagę ale postaram się żeby było dokladnie tak jak napisałam albo na twoją korzyść Czyli rozumiem, że wymianka dogadana tak?? Wpiszę ją w swoim wątku. proszę potwierdź.. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Zrobiłam odsypki i oto wagi razem ze struną (struna wazy ok 0,3 g) Exhale i Lovers lane okazałam się mieć ciut mniej niż sądziłam dlatego w ramach rekompensaty dam Ci większe odsypki pigmentów z All + gratis odsypke cienia EDM Little Black Dress i 2 odcieni zieleni z All.. może być? ![]() Oto wagi: EDM Southern Belle - 0,4 g Meow Dr. ZhiCATo - 0,48 g EDM Exhale - 0,7 g EDM Lovers Lane - 0,59 g EDM Little Black Dress - 0,57 g zieleń All - 0,66 g zieleń All - 0,44 g wanilia All - 0,43 g fiolet/róż All - 0,59 g fiolet/róż All - 0,58 g brąz all - 0,85 g brąz All - 0,8 g ![]() Zaraz wyślę priv ze szczegółami..
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, nic mi nie wpadło w oko. Pozdrawiam!
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymianka:
TY: probki awgm i mydelko Ja: puder BU perlowy i roże taboo lust i 3 próbki innych kolorków |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie? odpisz proszę w moim wątku. pozdrawiam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

a i przeczytałaś że masełka mam pól pudełka używanego bo całe pudło wydałam

to wybierz jakieś cienie żeby było dobrze