|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Niezrozumiałe zachowanie chłopaka!
Cytat:
Ale coś nie sądzę, skakanie i wygłupianie się to nie brzmi zbyt erotycznie :PMacie dwa problemy - taniec to jeden. To się pewnie da ustalić jakimś kompromisem? Np. że macie prawo tańczyć z innymi, ale bez obejmowania się czy coś takiego? Ale drugi, poważniejszy, to to, że Twój chłopak nie ufa Ci i uważa, że jesteś łatwa i puszczalska, jakkolwiek brutalnie by to nie brzmiało ;/ I dość odważnie mówi Ci o tym ;/ Tu nie chodzi o to, czy pójdziesz na dyskotekę czy nie, tylko o to, co on o Tobie myśli ;/ |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
facet czuje się zagrożony- zwłaszcza, że ma na świeżo widok lubej wyśmienicie bawiącej się z obcym gościem na parkiecie. I argument, że nie był to taniec przytulaniec, więc nie ma sprawy rozbraja mnie. przecież gdyby autorka poszła w namiętne tango z innym, to nie byłoby tego wątku, bo reakcja jej chłopaka byłaby oczywiście zrozumiała. chłopak ma pewnie bogatą wyobraźnię, a i życie dostarcza wielu przykładów, że różnie to bywa z tą wiernością. ja osobiście też nie byłabym zadowolona, gdyby mój chłopak wybierał się do klubu z kolegami i nie zaproponowałby mi żebym dołączyła. no i osobiście wolę takich zazdrośników (pomijając oczywiście jakieś stany chorobowe), niż luzaków, którzy nawet nie zauważają, że ich dziewczyna bawi się z innym, bo w tym samym czasie...bawią się z inną
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem przesadził. Ty nie tańczyłaś z tym chłopakiem tak jakbyś uprawiała seks na parkiecie, po prostu się dobrze bawiłaś do czego miałaś prawo bo byłaś w końcu na imprezie na którą się nie idzie po to, żeby siedzieć w kącie tylko żeby się bawić i nie tylko ze swoim chłopakiem ale też z innymi ludźmi. Może lekko mogła go ugryźć zazdrość, w końcu to naturalne a z naturą ciężko walczyć ale tu kłótnie na śmierć i życie i tracenie zaufania...przesada
![]() Twój TŻ poczuł się źle w klubie czy zanim poszliście na imprezę? Bo jeśli wcześniej to po co tam szedł...Ustalaliście wcześniej, że w waszym związku nie ma miejsca na taniec i wygłupy z innymi osobami? Okazywał wcześniej jakąś taką chorobliwą zazdrość? Zareagował szczerze mówiąc jak jakiś psychol, 'mam na ciebie haki' pfff gdzie się takich tekstów nauczył, w filmach sensacyjnych..żałosne i dla mnie chore żeby kochający chłopak odzywał się tak do swojej dziewczyny. Moim zdaniem on wolałby zamknąć Cię w złotej klatce i kisić się we własnym sosie w tzw. związku zamkniętym gdzie rozmowa choćby z innym przedstawicielem płci męskiej jest traktowana jak zdrada. Porozmawiaj z nim, spróbuj najpierw na spokojnie. Postaraj się uświadomić go że nie życzysz sobie takich tekstów i zakazów, a potrzebujesz odrobiny zaufania bo przecież nie masz w zamyśle obmacywać się z innymi facetami za jego plecami. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

Ale coś nie sądzę, skakanie i wygłupianie się to nie brzmi zbyt erotycznie :P