![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: koncert,gitarzysta i hotel
A tak w ogóle, to po co pisać na forum. Nie lepiej było do jakiejś gazety napisać? Jeśli są znani, to może chociaż byś coś zarobiła na opisaniu łóżkowych ekscesów z gitarzystą X
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
no on puknął i ona puknęła, oboje się puknęli ale czy ktoś tu jest łatwy albo łatwiejszy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Przebadaj sie dziewczyno!
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
no powiedz mi wreszcie czy to byl twoj pierwszy raz, no!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
lise-kotta
|
Cytat:
ktoś napisał wcześniej, że dziewczyna powinna czuć się "winna" i "jak szmata". pewnie! jeszcze niech ją ktoś kamieniem trzepnie, byle mocno co by sobie zapamiętała na przyszłość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze powiedziane. Zresztą, dla mnie troszkę prowokacją to zajeżdża ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
nie chciałam się niczym chwalić, bo też nie ma czym.chciał się co najwyżej anonimowo wygadać. chyba nie jestem pierwszą laską która pod wpływem chwili poszła z obcym facetem do łóżka. wybaczcie jeśli was zniesmaczyło to co napisałam.
nie czuje się łatwa,nie uważam,że to on mnie przeleciał, nie żałuję. tak,zabezpieczyliśmy się. ale pierwszy raz z muzykiem czy w ogóle? a co to feel?;P to,że jestem jak piszecie " łatwa", nie znaczy,że słucham chłamu. @dziewucha w swoim wymienianiu zespołów trafiłaś w pierwszej linijce.więcej nie powiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyno
nie oddawaj się na pierwszej randce, choć wiruje świat po piwach i po wódki szklance, bo nie będziesz miała więcej żadnych szans, więcej żadnych szans. ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
naprawde nie slyszalas, nie czytalas, nie widzialas takich stytuacji?
![]() btw obstawiam Happysad ![]() Edytowane przez rybkie Czas edycji: 2011-03-23 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
w jakimś candylandzie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale założę się, że pan muzyk nie siedzi teraz na forum i nie rozkminia tej prostej jak budowa cepa historii. właśnie to szukanie przez autorkę drugiego dna w klasycznym puknięciu jest zabawne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
na pewno odpada tak jak mowilam Myslovitz (raz po ich koncercie gadałam z ochroniarzem i mi powiedział, że oni raczej nie wychodzą w klubach, nie mówiąc o piciu przy barze) Strachy, Perfect i pewnie też T.Love. Mam pewnego idealnego kandydata do roli tego zaliczającego, ale skoro autorka nam nie powie to nie bede się produkować
![]() taaaa Rojek... przeciez on ma żone i dziecko, zresztą myslisz ze siedziałby niezauważony przy barze.
ha! Edytowane przez Dziewucha Czas edycji: 2011-03-23 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I dla takich ludzi (nie zachowujących się jak ty i ten muzyk) mam szacunek. ![]() Edytowane przez XYXYXY30 Czas edycji: 2011-03-23 o 21:08 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
lise-kotta
|
obstawiam muchy albo lao che
![]() tak czy inaczej, nagonka się zrobiła nie z tej ziemi, a ja dalej uważam, że to ich sprawa. są dorośli, zabezpieczyli się, to zapewne był fajny wieczór, szalony owszem, ale bez przesady. a wy tutaj od razu deklarujecie brak szacunku do autorki jakby co najmniej co drugą noc tak spędzała i gardziła wszelkimi porządnymi chłopcami "z zasady". trochę luzu, ten epizod nie oznacza, że laska się szmaci na lewo i prawo i niczego sobą nie reprezentuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
to chyba musiał być spięty...;p a nie było chętnych dziewczyn bo to był gitarzysta a nie wokalista;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Ech... Facet był miły, bo mu się nawinęła kolejna zdobycz. Zaliczył, i ot, wszystko. Są tacy faceci, którzy lubią zaliczać... Zawód muzyka ułatwia to, żeby pukać laski, potem na ogół zaliczający chwali się kolegom z zespołu swoimi podbojami.
Nie chcę Cię potępiać... Raczej zachowanie faceta zasługuje na potępienie. Jednak w takich przypadkach, jak Twój, nie ma co liczyć na szczęśliwą znajomość... Seksik, i ot, wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Strasznie się rozprzestrzenił ten relatywizm ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
A ja was nie rozumiem.
Dorosła osoba, której ktoś się np cholernie podba, chodzi mi fizycznie chyba może pójść z nim do łóżka, tylko dla przyjemnośći? To nie znaczy ze jest łatwa i robi to z każdym. MOże być tak że dziewczynie podoba się konkretny facet, wie ze nie stworzy z nim związku ale cholernie ją kręci, więc spędzają razem noc i tyle. Dziwne ze dziewczyna tak to opisała, niemal chwaliła się, i zdziwiła jego zachowaniem razno. Tzn jedynie to mnie dziwi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Łał, gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
To co teraz napiszę będzie pewnie możliwe że skandaliczne, ale jestem po alkoholu i wolno mi powiedzieć, wiec powiem...
Gdybym była osobą wolną, bez TŻ, bez żadnych zobowiązań i jeśli miałabym okazję pójść do łożka ze sławnym facetem, o którym fantazjowałam przez ostatnie 10 lat to... chętnie bym poszła. W życiu co prawda nie zdarzył mi się przypadkowy seks, ani seks z kimś, do kogo nic nie czułam, jednak chyba w takiej sytuacji bym się skusiła. Na litość, seks jest dla ludzi. I nie uważałabym się za szmatę, nie "puściłabym się" przecież z byle kim, zrobiłabym to, na co mam ochotę z facetem, o którym marzyłam, w pełni świadomie i z wielką chęcią. Generalnie czadzior. I nie wiem, co w tym złego, na litość. Nie ma co piętnować ludzi, którzy lubią seks bez miłości, trzeba o zabezpieczeniu pamiętać itd, no ale jeśli ktoś chce, to czemuż od razu wyzywać i poniżać? A że Autorka napisała podjarana na forum... no kurde, może jestem dziwna, ale ja też byłabym podjarana, gdyby mi, zwykłej dziewczynie wlazł nagle do łóżka Brad Pitt (czy inny idol). Nic dziwnego, że emocje nią targają i szuka innych osób, które to przeżyły. Trochę więcej tolerancji i luzu, luuuudzie ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
I zapewne było z nim (tym gitarzysta) cudownie, namiętnie i w ogóle niezapomniany seks i to nie przez to, że jest w jakimś tam gronie celebrytem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja nie mam takiego obowiązku, nikt zresztą nie ma. Nie mam powodu tu kłamać, że szanuję ludzi tak się zachowujących, a wypowiedzieć się mogę tak jak i każda inna osoba, zostawiająca komentarz w tym wątku. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Otóż to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
kurcze no jakby to byl ekstra przystojniak o ktorym od zawsze marzyłam to az żal nie skorzystać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.