|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nie kocham swojego chłopaka
Mam tylko jedną myśl - szkoda chłopaka
![]() Daj mu szansę bycia z kimś, kto go pokocha, a nie będzie z nim nie wiadomo po co.
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
lubicie sie tak bawić dziewczęta, nie? ]:->
Edytowane przez memlia Czas edycji: 2011-03-26 o 16:47 |
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Od razu wszyscy najechali na dziewczynę
![]() Z chłopakiem zerwij i zacznij realizować swoje plany, marzenia- nie możesz być z nim bo "już nikogo innego nie znajdę", "boję się zerwać", "jest dobrym przyjacielem". Nie będzie łatwo, pewnie nie raz będziesz tęsknić, nie raz się zawiedziesz na innym facecie, no ale bycie z obecnym chłopakiem nie daje Ci jednak pełni szczęścia, nie wspominając już o tym, że go oszukujesz. Powodzenia.
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
no.
czyli dziewczyny: po raz kolejny się nie wstrzeliłyśmy. autorka oczekiwała poważnej rozkminki jej dylematów quasi uczuciowych, a my tu nic, tylko lżenie, znęcanie się i kompletny brak zrozumienia dla wrażliwego (ba, może nawet przewrażliwionego na swoim punkcie!) człowieka. Autorko, proponuję przedstawić swój problem tym licznym kolegom i 2 koleżankom ( które jak rozumiem nie zawodzą Cię i nie mówią nic, czego nie chciałabyś usłyszeć). z pewnością się nad nim pochylą i coś razem wymyślicie. |
|
|
|
#35 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak przy okazji... Raczej ciężko z orientacji bi, przejść w les. Będąc bi można stworzyć szczęśliwy związek z kobietą, jednak nadal płeć przeciwna nam się podoba. Homoseksualizm wyklucza pociąg seksualny do płci przeciwnej. Według mnie, bije od Ciebie niedojrzałość, i tyle. Ufff.... Już przelałam swoje frustrację, i niewyżycie seksualne w ten pełen nienawiści i zazdrości post... Lepiej mi. Nie martw się, już niedługo nie będziesz musiała się z nami męczyć na tym forum. Zgłosiłam Cię. Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-03-26 o 16:46 |
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
oj dziewczynko, dziewczynko...
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie troll, zwlaszcza patrząc na edytowany 1. post :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.