|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Restauracja Adria Ruda Śląska - opinie
Ja naliczyłam 4, ale być może jest więcej. Możliwe, że ta balowa z balkonami jest jakoś dzielona, bo przecież byłaby za duża na przyjęcie komunijne.
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Wam.
Moje wesele odbyło się w Adri 25.06.2011r. na sali balowej. Oprócz niej znajduje się mniejsza sala na około 60 osób, sala jeszcze mniejsza i restauracja. Podczas naszego wesele odbywało się drugie w sali obok na 60 osób i czynna była restauracja. Sale są niezależne na tyle, że cześć naszych gości nawet nie wiedziała, że obok jest drugie wesele. My jesteśmy bardzo zadowoleni i gdybym miała wybierać po raz drugi salę weselną na pewno była by to Ardia z salą balową. Pozdrawiam Marzena
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie jestem na etapie szukania sali weselnej i natrafiłam na restaurację Adria. Czy któraś z wizażanek orientuje się, jak wygląda u nich kwestia minimalnej liczby gości?
Edytowane przez Tawerna Czas edycji: 2012-10-07 o 19:50 |
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Mieliśmy tam wesele w sierpniu 2013. Rewelacja. Przepiękna sala balowa zrobiła wrażenie na wszystkich, obsługa na najwyższym poziomie pilnowała aby niczego nie zabrakła, dzbanki z napojami co chwilę wymieniane na nowe pełne, jedzenie pyszne, bardzo duze porcje. Goście ogólnie zachwyceni i mówią że na lepszym weselu nie byli
Dużo miejsca do tańczenia. Bardzo dobre ciasta. Polecamy płonącego udźca serwowanego przez kucharzy na sali. Wesele było dopilnowane do ostatnich chwil przez pana managera. Myślę, że to wszystko zasługa ciężkiej pracy osób, które dbają o to miejsce. Wesele jak z bajki! Dziękujemy.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Ten lokal to porazka.omijajcie go z daleka chyba ze nie macie co zrobic z pieniedzmi.wszystko podawane jest na zimno nieswieze ceny liczone podwojnie.prawdziwym hitem weselnym jest kawa podawana na zimno z termosu.moje wesele okazalo sie porazka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.