![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Restauracja Adria Ruda Śląska - opinie
Ja naliczyłam 4, ale być może jest więcej. Możliwe, że ta balowa z balkonami jest jakoś dzielona, bo przecież byłaby za duża na przyjęcie komunijne.
![]()
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Cześć Wam.
Moje wesele odbyło się w Adri 25.06.2011r. na sali balowej. Oprócz niej znajduje się mniejsza sala na około 60 osób, sala jeszcze mniejsza i restauracja. Podczas naszego wesele odbywało się drugie w sali obok na 60 osób i czynna była restauracja. Sale są niezależne na tyle, że cześć naszych gości nawet nie wiedziała, że obok jest drugie wesele. My jesteśmy bardzo zadowoleni i gdybym miała wybierać po raz drugi salę weselną na pewno była by to Ardia z salą balową. Pozdrawiam Marzena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Właśnie jestem na etapie szukania sali weselnej i natrafiłam na restaurację Adria. Czy któraś z wizażanek orientuje się, jak wygląda u nich kwestia minimalnej liczby gości?
Edytowane przez Tawerna Czas edycji: 2012-10-07 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Mieliśmy tam wesele w sierpniu 2013. Rewelacja. Przepiękna sala balowa zrobiła wrażenie na wszystkich, obsługa na najwyższym poziomie pilnowała aby niczego nie zabrakła, dzbanki z napojami co chwilę wymieniane na nowe pełne, jedzenie pyszne, bardzo duze porcje. Goście ogólnie zachwyceni i mówią że na lepszym weselu nie byli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Ten lokal to porazka.omijajcie go z daleka chyba ze nie macie co zrobic z pieniedzmi.wszystko podawane jest na zimno nieswieze ceny liczone podwojnie.prawdziwym hitem weselnym jest kawa podawana na zimno z termosu.moje wesele okazalo sie porazka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.