![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupno wibratora :)
Cytat:
![]() Tak, niech sobie znajdzie fuck frienda od razu. Gratuluję, że uprawiasz sex ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że autorka dziewictwa z wibratorem nie straci. Uważam, że pomysł autorki jest zwyczajnie absurdalny, jak z Monty Pythona. Zakup wibratora przez 16latke to ominięcie wielu etapów życia seksualnego. To tak jakby dzieci omijały naukę raczkowania, chodzenia i od razu zaczynały biegać.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2011-03-31 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście nie odczuwałam a szczytem perwersji za moich czasów było całowanie sie i trzymanie za reke i wyszło to wszystkim na dobre. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Ja kupiłam sobie wibrator z rok temu... Co prawda miałam skończone wtedy 18 lat, i nawet jak miałam 16 lat, to ludzie mnie nie znający nie chcieli wierzyć, że nie jestem pełnoletnia... Ale w sex shopie mnie o dowód nie pytano. Stałam tam chyba z godzinę, i gadałam ze sprzedawczynią.
Jeżeli masz pewność, że rodzice jak zobaczą wibrator nie będą mieli pretensji (w co ja osobiście wątpię w Twoim wieku) to na Allegro zmów go, jeżeli się wstydzisz iść sama do sex shopu... Choć też trochę dziwnym mi się wydaję, że wibrator chcesz, ale sama do sex shopu już nie pójdziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka oczytana jesteś,pracujesz jako nauczyciel,masz setki książek w pokoju,a nie wiesz,że dowód osobisty może teraz otrzymać nawet niemowlak. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A skąd przekonanie, że raz wystarczy, by się poznać?
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Sugerowałam raczej, że koleżanka może już sporo o swoim ciele wiedzieć, bo raczej nie zaświeciła jej się lampka, że chce sobie kupić wibrator po szesnastu latach braku zainteresowania swoją sferą seksualną
![]()
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ileż ona może mieć tego doświadczenia seksualnego? ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
to chyba prowokacja, po co dziecku wibrator?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co cię to boli czy ręką nogą kabanosem czy wibratorem ![]() Po co w ogóle wartościować masturbację, matko. Idź i sobie kup w sklepie, skoro masz potrzebę używania to czemu wstydzisz się kupować? Myślisz że ktoś pyta o dowód? Moje 16 i 17 letnie koleżanki kupowały na osiemnastki wibratory, a koledzy dmuchane lale. Nikt nikogo o dowód nie pytał ![]() I teraz zleciały się stare kumochy i oceniają właśnie jak niepełnosprawną gówniarę "ooo uuu nogi zachciało się rozkładać" "a ty to za mała jesteś" "takie dzieci do książek" "skąd u ciebie potrzeby seksualne" Naprawdę współczuje wam tego braku zrozumienia. Ja rozumiem że w was takie rzeczy obudziły się po 40/50 albo nigdy no ale wizażanki nie są jednolitą zbitą masą ![]() Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-03-31 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
I jak sadze tym zdrowym akcentem mozna zakończyc dyskusje
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Pomijając całkiem możliwą prowokację, mnie nadal szokują pewne teksty. Jak w Polsce zapanuje moda na obrzezanie córek, już wiem kogo za to winić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
A co cię obchodzi co i jak ja sobie wartościuję?
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
A obchodzi, wypisujesz swoje mądrości publicznie i jeszcze zabraniasz mi czytać/komentować?
![]() Może załóż bloga i zablokuj dodawanie komentarzy jak nie chcesz bym cie cytowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wyjaśnię jeszcze raz. Masturbacja pomaga poznac swoje ciało. Masturbacja wibratorem nie pozwala tak dobrze go poznać jak robienie tego własną ręką. 16latka nie jest jeszcze doświadczoną seksualnie kobietą i mogłaby sobie darować masturbację wibratorem jeszcze przez jakiś czas. Zresztą. Autorka przyznała jedynie, że chce mieć wibrator a nie powiedziała do jakich celów, powiedziała, że chce go mieć w domu. Może będzie nim robić dziurki w ziemi do sadzonek.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2011-03-31 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na marginesie: dość dużo w wypowiedziach tego wywalonego języka, moja siostrzenica miała tak kilka lat temu. Miała 4 lata. ![]() Cytat:
![]() Też mi przeszła przez myśl wersja, że jakiś stary dziad przedobrzył z historią, ale dzieci obecnie tak szybko rosną i zjadają wszystkie rozumy. ![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- A skąd przekonanie, że nie znam własnego ciała? ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Trochę panikujesz z tym dowodem, jak w jednym sexshopie ci nie sprzedadzą to zrobią to w drugim... Nie widzę problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Ale dobrze. Zamknięty temat, zakup zrobiony i nic nikomu do tego co robię w moim domu. Dziękuję, do widzenia.
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Wiem. Ale taka moja natura, że wole panikować na początku, a potem i tak to olewam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Jak zapytają o dowód to wtedy będziesz się martwić...
Możesz powiedzieć wtedy że chcesz dla kogoś na osiemnastkę kupić i wstydu nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Nie pytaja o dowod, paczka lepiej nie bo moglby ja ktos nieodpwiedni otworzyc.
Wiele osob kupuje dla znajomych na 18stki wiec mozesz zawsze sie trzymac takiej wersji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
Ja zamawiałam przez neta
Sklep koment. nie wystawia bo wiadomo,ze ktos sobie nie zyczy Paczka jest zwykła szara Bez napisów sex shop czy cos takiego Wplacasz na konto lub za pobraniem Co zrobisz jak ktos Ci paczke w domku otworzy przed toba?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
16 lat mialaś i nie odczuwałaś potrzeb seksualnych?
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Luba, zgadzam się z każdym Twoim postem w tym wątku. Sama miałam napisać autorce, że do tej 16 musiała się sporo naczytać. Poza tym... nauczyciela Języka angielskiego, który ma 16 lat, to ja jeszcze nie widziałam. ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
To, że czegoś nie widziałaś, nie znaczy jeszcze, że nie istnieje. Można chyba sobie dorabiać np. dając korepetycje uczniom z podstawówki, czy gimnazjum. Wiele osób w wieku 16 lat już zna na tyle język, żeby ogarnąć go na poziomie podstawowym przecież.
A co do wibratora w wieku 16 lat - no faktycznie brzmi to słabo, ale jak dziewczyna ma taką potrzebę - jej prawo. Mieszanie w to Monty Pythona to przegięcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Wybacz mi, że mama mi angielski wpaja od urodzenia i przez 5 lat mieszkałam w Anglii. Oj wybacz! I wybacz to, że da się podjąć pracę jako wykładowca na kursach. Takie realia. Wybacz mi. Tak mi przykro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.