|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec z pudelkiem, kozaczkiem, zeberką, plotkiem, lansikiem etc..!
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Internet to złodziej czasu. Dziewczyny! lepiej ŻYĆ !!!
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś odwiedzałam codziennie, teraz średnio raz w tygodniu lub gdy mam za totalnego lenia na wszystko
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Ale problem ....!
A na serio: po prostu nie wchodź i już. Nie wiem, jak to jest, ale może tylko ja mam taką silną wolę, że powiem sobie , że czegoś nie robię i po prostu tego NIE ROBIĘ . Brałam za dużo tabaki, piłam za dużo piwa, paliłam za dużo fajek, czytałam za dużo plotek - koniec, kropka, od dziś koniec i już. Ale może weź sobie daj blokadę na takie strony na jakiś czas? Tak chyba można sobie ustawić . Tak samo jak blokuje się niektóre strony , kiedy z komputera korzystają dzieci.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Holy Crap!
|
Całe szczęście unikam takich portali jak diabeł święconej wody
. Wolę już strony typu Demotywatory
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast, jeżeli problem jest AŻ tak wielki, to może postaraj nie włączać komputera? Zabijaj sobie czymś czas, a może powiedz to komuś, kto Ciebie nie wyśmieje? Może niech założy jakąś blokadę na te strony z hasłem. Na szkolnych komputerach tak jest, to czemu by nie dało rady na takim zwykłym, stacjonarnym? |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może swój mały odwyk zacznij od tego, że będziesz wchodziła na strony poświęcone urodzie- tak, żeby te nasze pseudo-gwiazdki coraz mniej Cię interesowały, a żebyś równie mile spędziła czas- tyle że pożyteczniej ![]() Ja się nie przyłanczam bo czasem z nudów sobie wejdę, jeśli jest ciekawy nagłówek, a nie typu 'Dodzie poszło oczko w rajstopach ' , czasem nawet posiedzę chwilę jeśli coś mnie zainteresuje..Więc wszystko jest dla ludzi, aby tylko z umiarem, zrób sobie ograniczenie, np. do pół godziny dziennie a resztę czasu spędź na innych stronach, albo idź na spacer bo wreszcie wiooosna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

.
. Tak samo jak blokuje się niektóre strony , kiedy z komputera korzystają dzieci.

bo czasem z nudów sobie wejdę, jeśli jest ciekawy nagłówek, a nie typu 'Dodzie poszło oczko w rajstopach