![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mac
[QUOTE=tompola;26113765]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() taniej niby jest w USA ![]() i niby tu ALLCOSMETICSWHOLESALE, ale mnie wyszło drozej niz w salonie Maca ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- a nie wiem, jakos tak nie mam potrzeb skonkretyzowanych
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2011-04-02 o 16:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
co ze mną?
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ależ się cieszę, napisałam namiarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ja też, w końcu udało mi się coś wymienić
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Kenzo Le Monde Est Beau ok. 2 ml L'Artisan Safran Trouublant 9/10 Fendi Theorema Esprit d'Ete 5/6 Parfum d'Empire, Aziyade EDP 1,5-1,7 ml oraz odlewki z moich flakonów: Angel Sunessence na spróbowanie ![]() Czy znajdziesz coś u mnie za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Parfum d'Empire, Aziyade EDP 1,5-1,7 ml
L'Artisan Safran Trouublant 9/10 tego nie ma, zapomniałam odznaczyć ![]() podoba mi się Elixir des Merrveilles ok 6,5 ml wymiana i w sumie tylko to ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Wizaż spełnia marzenia.... odznacz proszę, że mój Ci on
![]() ps. wyślę polec. priorytetem ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2011-04-02 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
ja się tylko zastanawiam czy jest sens iść z tak małą ilością na pocztę ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Pingwinie drogi,może faktycznie się wstrzymamy,bo bardziej zależało mi na tych dwóch,których nie ma,a dzisiaj powąchałam Kenzo w Sephorze,i to chyba nie moje pachnienie jednak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
hej,cos za TBS nowe jagoda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
no nie zabiore nie zabiore ksiazki z soba, juz przeczytalam a ksiazek mam duzo za duuuzo... mam jeszcze druga fajna - Swiat w zasiegu nosa, tez z National Geographic, ale to juz nie stricte o perfumach tylko zapachowych skojarzeniach z roznych stron swiata...
ale co, samej ksiazki to mi sie wysylac nie oplaca ![]() ![]() ![]() __________________
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
nic dla siebie nie widze
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- nic dla siebie nie widze ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
mogę sprawdzić, bo nie znam, w srodę będę w sephorze a co byś Kochana ode mnie chciała? staram sie nie wymieniać jak stryjek, ale różnie to bywa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
a to najpierw powachaj a potem pogadamy
![]() ![]() a zapach jest jak dla mnie przepiekny, swietlisty, drzewno- miodowo- mydlany,taki jak myslalam ze te wszystkie Lutensy beda i sie rozczarowywalam
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
kiedyś wąchałam tylko nie pamiętam
mów co byś chciałą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Blot leci w Twoją stronę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
oj tam powachaj najpierw, moze ci sie w ogole nie spodoba wiec co sobie bede po proznicy jezyk strzepic
![]() ale jak lubisz takie drewniane,woskowe, miodowe itd to mysle ze moglby ci sie spodobac
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za podklad TM?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
A Tobie udało się posłać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
juz powachalas, taki z ciebie szybki Bill? nie no potestuj spokojnie, jak sie spodoba to mi powiesz czy ewentualnie jakis zapach bys za nie oddala
![]()
![]() |
#59 |
BAN stały
|
hejo
![]() dostałam nowy diorshow maximizer serum ![]() poza tym: dior 5-tki pink nude dior 5-tki spring boquet HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Benefit- BO-ING połowa korektora nr 01 Dior ultra gloss – 757 red NYX szminka rea Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Elf mineral booster – 20% ubytku Max factor- lasting performance nr 102 pastelle Nuxe baume prodigeux levres spf 15 sliczny cielisty kolor Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie, terracotta Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Inglot fruits in ice- błyszczyk w kostce podwojny ( pastelowy róz + beż) Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie kuferek na kosmetyki Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu Toni&guy shine spray- nabłyszczacz do włosow hit kwc PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Nouba rainbow eye liner Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Loreal- milllion lashes Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy EDM CIEN mineralny lake checkout, delikatnie iskrzacy rozbielony Roz (w kulce) Smashbox brow tech to go ( w piskau żel do brwi+ ołówek do stylizacji wysuwany) Link: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
tak wysłałam
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- hot_summer a za co? ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- hot_summer a za co?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.