|
Notka |
|
Konkurs Rossmann - Szał Ciał Załóż swój wątek na dedykowanym forum "Szał ciał" - czyli sposób na piękną figurę do lata. Opisz w tym wątku jaki masz sposób na osiągnięcie pięknej figury. Czy masz jakieś ulubione ćwiczenia, diety, czy sprawdzone sposoby na piękne, zadbane ciało? |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Żegnaj galaretowata pupo, już niebawem się rozstaniemy...
Cytat:
![]() Ja wczoraj byłam na marszobiegach w lesie- 5km, dziś na rowerze przejechałam 16km. Na śniadanie, przed jazdą zjadłam: serek wiejski z bananem i płatkami, po jeździe zjadłam 125g białego sera półtłustego z żółtkiem jajka, orzechami, żurawiną, ananasem i miodem. W udzie mam 52cm ![]()
Edytowane przez incognitooo Czas edycji: 2011-04-16 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Jestes tak szczupla ze nie musisz stosowac zadnych diet, ale jezeli przeszkadza /ci celulit ( jaki celulit?? ) to polecam po prostu jazde na rolkach, idealna na takie rzeczy /
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jazdę na rolkach bardzo lubię, poza tym codziennie uprawiam jakiś sport. Mi nie chodzi o to, żeby schudnąć tylko: pozbyć się cellulitu, umięśnić uda i pośladki, zniwelować zbędny tłuszczyk w tych obszarach właśnie na rzecz mięśni. Po 4 tygodniach śmiem twierdzić, że efekty są ![]() 1. Cellulit się zmniejszył (przed chwilą oglądałam go w pełnym słońcu na balkonie z 10 minut ![]() 2. Nogi i pupę mam jędrniejszą, zarysowały mi się mięśnie 3. Moja cera wygląda o niebo lepiej 4. Czuję się dużo lepiej, kondycja też się poprawił Ale nie spoczywam na laurach i walczę dalej o sylwetkę 'idealną' ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Podsumowanie:
Warto walczyć o sylwetkę swoich marzeń, wysiłek jaki trzeba w to włożyć daje więcej przyjemności niż mogłoby się wydawać, a ile radości sprawia mi gdy widzę jak moje ciało się zmienia. Wystarczyła zmiana diety i dużo ruchu. Nie pamiętam kiedy ostatnio czułam się tak dobrze. Mimo, że konkurs dobiega końca, ja będę 'walczyć' dalej. Teraz to ani jednego dnia nie mogę wysiedzieć w miejscu bo energia jaka na mnie spłynęła nie pozwala mi bezczynnie siedzieć na tyłku. Pozdrawiam wszystkie z Was które dążą do bycia fit oraz życzę dużo wytrwałości ![]() Koniec
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.