![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Logo "Wizaż" i skrót KWC w reklamach
Widziałam tylko reklamę wizażu w jakiejś gazecie
![]() KWC czytam, ale sugeruję się tylko opiniami negatywnymi, pozytywne mogą być po prostu przez kogoś opłacane...
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
ja juz bez wizazu zyc nie moge ;p a jak cos mowie kolezankom o nim ze cos wyczytalam, a one nie wiedza w ogole co to jest wizaz to az sie lapie za glowe ;p
a reklam na kosmetykach jeszcze jakos nie widzialam. ale recenzjami na kwc sie sugeruje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Jakiez bylo moje zdziwienie, gdy na odzywce wibo zobaczylam logo wizazu
![]()
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Zawsze przed 'kupnem' jakiegoś kosmetyku pierwsze, co robię to zaglądam na wizaż sprawdzić recenzję kosmetyku i najczęściej to właśnie recenzje wizażek przekonują mnie do zakupu.
Fajnie, że coraz częściej widzimy na kosmetykach logo wizażu czy KWC w końcu wszystkie staramy się być tak zwaną "ciocią dobra rada" i jak widać nasze rady okazują się niezwykle cenne ![]() Zresztą jak głosi przysłowie "Wszędzie dobrze, ale między nami wizażankami najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
keep calm and contour on
|
fajnie,że wizaż staje się coraz bardziej popularny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | ||
BAN stały
|
Mam tak samo. Te negatywy rzeczywiście mogą nie spisywać się (co zdarzało mi się poczuć na własnej skórze) a KWC najczęściej u mnie okazują się niewypałami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
ja z KWC korzystam bardzo często, chociażby po to, aby sprawdzić ceny produktów jakie mnie interesują, żebym wiedziała ile kasy nazbierać
![]() ![]() często też szukam jakie firmy posiadają dany produkt w swojej ofercie. wiele było takich kosmetyków, że gdyby nie kwc to nawet bym nie wiedziała o ich istnieniu ![]() a co do tematu wątku, to też w tv zauważyłam logo wizaż, a i na kosmetykach coraz częściej spotykane. Rossmann ma niby jakąś tam współpracę z wizaż, więc ciekawi mnie jak sprawa wygląda w innych drogeriach/sklepach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Widziałam "nasze" logo w reklamie, ale tylko jednej. To miło
![]() Z KWC czasem korzystam i też zaczynam od negatywnych opinii, choć te pozytywne również czytam. W ogóle KWC jest potrzebne choćby do sprawdzenia ceny, czy serii produktów danej firmy
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2011-04-03 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Logo KWC jest widoczne na produktach,które w ubiegłym, jak i tym roku dostały dyplomy KWC. Więcej tu: https://wizaz.pl/akcje/kwc2011/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.