|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milani, Dermedic, Bioderma, Lush, Stila puder i kajal Topaz oraz inne
pierwsza z prawej to l'oreal
a czy mocno perłowy? jakiś tam połysk na pewno ma, ale super perłowy to nie jest ![]() No więc ja byłabym zainteresowana w takim razie: Do 50ml szamponu Absolut Repair - może być nawet trochę mniej, jeśli Ci mało zostało ![]() Do 20ml szamponu Rehab - tu interesowałaby mnie jak największa ilość, jaką możesz oddać ![]() Mam też super maskę Wella nawilżającą, moge zrobić duzą odlewkę, zaraz poszukam jej kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=32800&next =1 tej maski też interesowałaby mnie większa ilość, bo zapowiada się ciekawie ![]() Maseczki Cosmetic Warrier tak na 3 użycia - na 2,3 użycia spokojnie mi wystarczy ![]() Interesują Cie kolorowe minerały? Mam sporo z coastal scents. - a jakie masz kolorki? ![]() Ah, z lusha mam jeszcze cudo które sie zwie Queen of hearts, mydełko do suchej skóry, polecane równiez do mycia twarzy, dla mnie to odkrycie roku moge odkroić kawałek. - chętnie wypróbuję, ale naprawdę maciupeńki kawałek, co by Cię nie okradać
|
|
|
|
#32 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#33 |
|
Kici kici miau miau
|
ok, a ile balsamu?
to prosze o rezerwacje bo scrub przyjdzie za ok. tydzien ( mam nadzieje) |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
manganese violet mnie zainteresił
a i pocieszę Cię, że zaoszczędzisz na wysyłce do mnie, bo kupiłam u Ciebie yes to carrots
|
|
|
|
#35 |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Kici kici miau miau
|
no ok a moge strzykawka 15 ml?
jak mam odmierzyc 15g?
|
|
|
|
#37 |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Kici kici miau miau
|
aaa ok
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo
to jak znajdziesz coś za samą kredkę? |
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podobają mi się u Ciebie jeszczePędzel Elf Complexion Brush ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- to ja się zastanowię, dobrze?
|
|
#42 |
|
|
dobrze
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Mirage Oriflame perfumy z kartonikiem, ubytek 10ml (z 50ml)
oddam wiele, mam poza wątkiem ok 1./3 odżywki lorys shea butter amethyst fatale orifmale z małym ubytkiem no i mogę trochę poszukać ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ch.html&next=1 to ta mam trochę ponad 1/3 oczywiście sprawdziłabym jeszcze popołudniu. Nie wiem czy miałaś jakieś odżywki z lorysa, bo ta ma inną konsystencję niż większość jest mniej galaretowata (niż te co miałam) i jest przez to bardziej wydajna.---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- poszukam i wieczorkiem Ci napiszę
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za kajal Stilii?
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Oki Pozwól tylko, że potwierdzę to wieczorem
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
a co byś Kochana chciała za te rzeczy i ilości, które wymieniłam?
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- wolałabym oddać odlewkę tej maski, ale taką na parę porządnych użyc tylko pytanie - czy miałabyś do tych odlewek maski i dream cream jakieś pojemniczki? Bo u mnie to ciężko z nimi ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- aha, w porządku, to jutro się zaopatrzę
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
A więc co poza wątkiem:
oriflame amethyst fatale z minimalnym ubytkiem peeling kawitacyjny perfecta (nieużywany, kupiony jakiś msc temu) pomadka nyx kolor thalia minimalne zużycie połowa sampla w słoiczku truly tiger mogę zorbić odsypkę pudru jadwiga (ważny do 9.2011) mogę zrobić odsypkę dry flo połowa odżywki w atomizerze marion natura silk z jedwabiem "jedwabna kuracja" ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Hmm a może mogłabym cosik dobrać? Bo bardzo mi się błyszczyk burżujowy podoba, o ile ja nie przesadzę hehe . jeśli jednak uznasz,że taka wymianka by ci się nie opłacała nie pogniewam się (bo zależy mi na tym zapachu) i pójdzie to co chcesz ![]() a może jeszcze coś u mnie dobierzesz za ten błyszczyk ?
wymiana Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2011-04-07 o 21:10 |
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem wreszcie
![]() To czy wymieniłabyś: Lush Lip Tint, pomadka Clinique i Cetaphil za: Szczotke okrągłą, puder HD z elfa, puder complexion perfection z elfa i kawałek afrykanskiego mydła z coastal scents? :
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, to jest miniaturka Cetaphil Dermoprotektor 29 ml
a za szminke clinique i cetaphil oddałabyś szczotkę do włosów, puder complexion perfection i mydełko? ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- mogłabym dorzucić cień nyx jakbyś mi oddała puder hd zamiast complexion perfection co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Okej, daj znać jak się zastanowisz. Jeśli nie bedziesz się chciała rozstać z pudrem hd to się wymienimy bez tego cienia
|
#59 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
![]() mam juz LUSHka ![]() czyli robimy tak jak sie umawialysmy? ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- polowe kremu do rak Handy Gurugu, troszke Sympathy na porzadne przetestowanie i kawalek Brimstone. za: puszki na szampony,olejek grejpfrutowy i deodorant lushkowy
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

a czy mocno perłowy? jakiś tam połysk na pewno ma, ale super perłowy to nie jest 
- na 2,3 użycia spokojnie mi wystarczy