|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki, prostownica, dodadtki ...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za prostownice? jesli nie, to czego za nia szukasz?
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaniutka oddam Ci wszystkie te rzeczy które chciałaś za prostownicę
Wszyściusieńko! Naprawdę opłaci Ci się 6 rzeczy praktycznie nowych plus odlewki perfum. Bardzo mi zależy na tej prostownicy bo moja się właśnie "wykańcza" a portfel kuleje , także będę walczyć do końca![]() ![]() Aha moje kosmetyki są świeżutkie, mają długą datę ważności, bardzo dobrze je traktuję i z chęcią dorzucę jakieś drobiazgi To jak kochana?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Ech szkoda
a powiesz mi czego szukasz w zamian? poszukam poza wątkiem -mam mp4 nowiutkie , komórke -małego samsunga w dobrym stanie i naprawdę dużo perfum cudne białe rurki prawie nowe, bo w wish masz tylko kosmetyki a chcesz coś konkretnego :P na prawdę wszystko przeszukam
wymiana Edytowane przez Ewcik0410 Czas edycji: 2011-05-02 o 21:04 |
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
hejka, za te moje rzeczy podoba mi się :
wisior z Housa (używany) Safari, nr 330, użyty kilka razy (2-3) Inglot, naklejki do francuskiego manicure, 2 x 30 pasków Essence, Colour&Go, 06 disco glam, zużyte 1/4 Synergen, Soft-Peeling Sensible Haut, peeling do twarzy dla skóry wrażliwej, użyty kilka razy Loreal, Elvive odżywka, zostało 1/2 Body Fantasies, White Musk, mgiełka zapachowa do ciała, brak kilku psików Schwarzkopf, Got2b Guardian Angel, 425 F Heat Protect `n Blow Out, ubytek ok. 1/4 mam nadzieje, ze nie za duzo ))
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Blanusia89 to moja siostra,która zapomniała się wylogować i odpisała za mnie. Mam nadzieję,że sie nie pogubiłaś
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
wish listy nie mam bo wszystko czego potrzebuje kupuje ba bierzaco:P
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienki... nie raczej nic, ale pojadę do siostry w sobotę chyba to może ona coś wygrzebie
O perfum mam sporo Secret Fantasy Avon, Pur Blanca Bloosom, Pur Blanca, Embrance Her, Kylie Mingue Pink Sparkle, For Away Dreams, Fire, laleczka z perfumami w środku Babes crazy kiwi, wszystkie nowe z kartonikami. ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- No niestety nic innego mi się nie przyda ![]() Tymi dwoma rzeczami byłabym najbardziej zainteresowana (oprócz prostownicy oczywiście )---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Nie tego mleczka jest o wiele więcej ![]() ubytek 1/4 czyli zostało 3/4 . Przepraszam za pomyłkę ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- No niestety z ciuszków nic ![]() Tz. watpie żebym znalazła coś u niej, bo ona zawsze wszystko czego nie używa oddaje koleżankom, ale zapytać nie zaszkodzi. ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- A może masz jakieś kosmetyki poza wątkiem
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tym jak najbardziej zainteresowana,tylko mogłabym prosić jakieś ich fotki?
Tak dla orientacji ![]() Chętnie przygarnę różne masełka ziaji, farmony albo perfecty ![]() I bardzo łatwo mnie skusić kosmetykami Essence (jak zauważyłaś ![]() lubię też Avon `owe i Orifame` owe różności![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Ok, fajne ![]() widzę że eyeliner trochę zużyty,ale cienie w dobrym stanie. ![]() A ten nabłyszczacz jak się nałoży na lakier to wg. coś daje? Czy wygląda jak zwykły bezbarwny? Szukam takiego co po nałożeniu niesamowicie by lśnił ![]() A nie masz żadnych lakierów,nie?
wymiana Edytowane przez Ewcik0410 Czas edycji: 2011-05-03 o 21:05 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, ok mi pasuje.
![]() To wiesz co póki co zarezerwuj mi proszę nabłyszczacz i paletkę bo mi jutro wyłączają internet (góra na 2tyg.) i nie będzie jak się wymienić adresami...Te rzeczy będą sobie na Ciebie grzecznie czekać, a jak tylko wrócę przejdziemy od razu na PW. Pozdrawiam ![]() (jak tylko wrócę to się odezwę )
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana najmocniej Cię przepraszam, pominęłam niechcący twój post
Adresami się jeszcze nie wymieniałyśmy,Ty też mi nie podawałaś ![]() Już odpowiadam na twoje pytanko : jedno jest ważne do stycznia 2012 (spf 12), a drugie(spf 20) nie ma daty-chyba starła się, ale jest na pewno ważne bo kupowałam je z końcem września 2010.
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Naprawdę opłaci Ci się
6 rzeczy praktycznie nowych plus odlewki perfum. Bardzo mi zależy na tej prostownicy bo moja się właśnie "wykańcza" a portfel kuleje , także będę walczyć do końca
a powiesz mi czego szukasz w zamian?
cudne białe rurki prawie nowe, bo w wish masz tylko kosmetyki a chcesz coś konkretnego :P na prawdę wszystko przeszukam 

: