![]() |
#31 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kolorówka, maseczki, dużo nowych!
Coś za:
Dax Cosmetics Planet essence- maseczka usuwająca oznaki zmęczenia, każdy rodzaj skóry-10ml *Dax Cosmetics Planet essence- maseczka głęboko oczyszczająca, zielona glinka. Cera tłusta i mieszana *Malwa Face Care- oczyszczająco-normalizująca. Cera tłusta i mieszana 2x7ml *Perfekta oczyszczanie peeling enzymatyczny- do cey bardzo suchej, wrażliwej, naczynkowej. 10ml *St Ives-ujędrniająca maseczka do twarzy z zieloną glinką. skóra normalna i tłusta 2x7,5ml *Soraya Care Control maseczka drożdżowa antybakteryjna 2X7,5ML * Dax Cosmetics Planet Essence maska-sauna oczyszczająca pory, cera tłusta i mieszana 10ml (fot 1) *Perfecta No Problem! peeling enzymatyczny i antybakteryjna maseczka oczyszczająca 2x5ml *Lip Care wazelina kosmetyczna do ust czekoladowa *Ziaja, maseczka z zieloną glinką, seria nuno, ok. 60-70%. data ważności 12.2012 (fot.1 *Maybelline Color Sensational kolor 852 Coral Pearl(róż) użycie widoczne na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Na razie nic - dzięki!
![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Niestety niczego dla siebie nie znalazłam.
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
kochana chcialabym *Dream Matte Mousse 30 sand. Zużycie widoczne na zdjęciu. oraz te białe okulary
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się *Maybelline Khole Express kolor brąz NOWE!
![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Może do kredki, żeby nie nadwyrężać dobroci chciałabym Miniaturka angel star 35ml dezodorantu Nivea, NOWA!
![]() O kurcze, wcześniej nie zauważyłam tego Rimmel Stay Matte - w moim kolorze jest czy znalazłabyś jeszcze coś u mnie? ![]() Jeśli nie, to tamte rzeczy oddam bez problemu za kredkę brązową i miniaturkę dezedorantu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
hmm... tak patrzę na Twoją wish i z dokładką z tych rzeczy trochę ciężko by było... mam peeling antycellulitowy Dax, ale jego zostało już mało, może 20%, ewentualnie odżywczy olejek do ciała Skin so Soft Avon (dwufazowy), jego jest tak 3/4. Z zapachów to co mam w wątku czyli Pur Blanca i Passion Dance (tylko że tej passion ubyło i jest pół muszę zmienić
![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
kolejna, mała dokładka
![]()
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
mi to w sumie obojętne czy przed świętami czy po... aczkolwiek nie ukrywam, że lubię mieć wszystko od razy z głowy
![]() Heh więc spóźniłam sie z olejkiem ![]() To ok pozostańmy na kredce i dezodorancie ![]() Rezerwuje dla Ciebie tonik i lakier ![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
kochana, chetnie wezme peeling joanny i maseczki
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
*Cekinowa, czarna kopertówka. Moja studniówkowa torebeczka, z eleganckim luserkiem. Stan idealny. Ma dwa łańcuszki- dłuższy na ramię, krótszy pod ramię.
Rimmel Glam Eyes Midnight Black użyty kilka razy, nowy, nie wyschnięty. Wymieniam bo nie zadowala mnie jej efekt *Peeling myjący Natura Joanna z pomarańczą, wygładzający, NOWY! 100ml cos u mnie?
![]() |
#43 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, niestety nic nie znalazłam w zamian, czego "na już" potrzebuję i wolałabym nie robić zapasów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
peeling naturia *Garnier czysta skóra active, krem przeciw niedoskonałościom, nawilża i matuje Pędzel do pudru firmy Lirene, NOWY! *Krem Garnier Intensywna Pielęgnacja- miniaturka! (50ml) NOWY *Under Twenty fall in love skin maseczka poprawiająca koloyt skóry 2x6ml
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała to co zarezerwowane dla mnie czyli wciąz kredkę Kohl express brązową i angel star nivea
![]() Wcześniej chciałaś jeszcze lakier granatowy, pamiętasz? rozumiem że z niego rezygnujesz? ![]() Kredkę avon Arabian Glow obgaduję już z inną wizażanką. Ale fajnie, że Pur Blanca Ci się spodobała, bo dodatkowo podobał mi się u Ciebie puder Rimmela ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- To mi pasuje idealnie, bez żadnego ale ![]()
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Hej, przykro mi, ale nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Coś za podkład z Maybelline, dream matte mousse, pomadkę [ z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1302446640 ] tą obok Nivea pearl shine, tusz do rzęs z Maybelline?
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Widzę, że tego z Maybelline już nie ma. Więc może ten z Rimmela Glam Eyesi krem antybakteryjny z Ziaji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie podoba mi sie kilka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
cos za podklad i baze soraya? zajrzyj do obu watkow
![]()
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za: (poza wątkiem mam rajstopy numer 2 i 3)
*Miss sporty extra white efect nail tip maniucure. Biały lakier po pasków, krótki z uciętym na skos pędzelkiem ułatwiającym malowanie. Użyty raz. Pędzel do pudru firmy Lirene, NOWY! *Schauma Maseczka intensywnie pielęgnująca dla włosów skłonnych do rozdwajania się. NOWA! tyle że bez zabezpieczającego sreberka-chyba jak większość maseczek. ale mam dwie i jedną chętnie oddam.
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana:
*Dax Cosmetics Planet essence- maseczka głęboko oczyszczająca, zielona glinka. Cera tłusta i mieszana *St Ives-ujędrniająca maseczka do twarzy z zieloną glinką. skóra normalna i tłusta 2x7,5ml * Bielenda Skóra mieszana i tłusta. Maseczka głęboko oczyszczająca oraz intensywnie nawilżająca. Przeciw błyszczeniu 2x5g *Ziaja, maseczka z zieloną glinką, seria nuno, ok. 60-70%. data ważności 12.2012
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
*Peeling myjący Natura Joanna z pomarańczą, wygładzający, NOWY! 100ml Ziaja masło kakaowe, 50ml NOWE! Dax Cosmetics Planet essence- maseczka głęboko oczyszczająca, zielona glinka. Cera tłusta i mieszana Dax Cosmetics Planet Essence maska-sauna oczyszczająca pory, cera tłusta i mieszana 10ml (fot 1) *Schauma Maseczka intensywnie pielęgnująca dla włosów skłonnych do rozdwajania się. NOWA! tyle że bez zabezpieczającego sreberka-chyba jak większość maseczek. ale mam dwie i jedną chętnie oddam. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podobają mi się:
*Maybelline Khole Express kolor grafitowy *Peeling myjący Natura Joanna z pomarańczą, wygładzający, 100ml *Ziaja masło kakaowe, 50ml *Krem Garnier Intensywna Pielęgnacja- miniaturka! (50ml) *Under Twenty fall in love skin maseczka poprawiająca koloryt skóry 2x6ml *Dax Cosmetics Planet essence- maseczka usuwająca oznaki zmęczenia, każdy rodzaj skóry-10ml * Dax Cosmetics Planet Essence maska-sauna oczyszczająca pory, cera tłusta i mieszana 10ml Kosmetyki wymieniłam w kolejności od najbardziej mnie interesujących ![]() Co Ty na to? Które z tych kosmetyków jesteś skłonna oddać za moje?
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.