![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Benefit, Dior, Nouba, OPI, perfumy, meteoryty, palety i minerały
5. Czarna mieści A4
szerokosc=35cm wysokosc=30 cm wysokosc z raczka= ok 65 cm Stan: na rogach przetarcia, czesc gdzie sa cwieki jest z " baranka" i on sie troche zskluskował - pasowalo by wyczesac, ta czesc byla mocowana do torebki za pomoca kułeczka na magnez by nie latala ale dziurka sie wyrobiła i magnez sie zczepil i tak zostalo, w srodku tez baranek i ta sama sytuacja Materiał: udajacy zamsz i baranek 6. PER UNA czarna mieści A4 szerokosc=36 cm wysokosc=23 cm wysokosc z raczkami = ok 49 cm głebokosc=8 cm Stan: z jednej strony odprulo sie przy zamku przez co zgubiłam suwak od zamka Materiał: outer:100% polyurethane, lining 100% polyester 7. CHLOE różowa - tylko za perfumy nie jest oryginalna - tak mysle chociaz ma kilka znaczkow szerokosc=34 cm wysokosc= ok 19 głebokosc= ok 20 wysokosc z raczkami=36 cm Stan: brak kłódki i kluczyka ale zamki sa ok, w kilku miejscach popekana, naderwana "skóra" ( od wewnetrznej strony i na raczkach- na kancie powstalym po zszyciu) - jak bedziesz zainteresowana to dodam foty materiał: fajna w dotyku imitacja skory, wewnatrz mysle ze tez imitacja zamszu
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Torebka ma wymiary a4, mogę dokładnie ją dziś wieczorem pomierzyć, ale nie oddam jej za taką małą pojemność perfum - kosztowała 179zł, czyli więcej, niż cała setka
![]() Kolor to raczej jasny beż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
a czy oddalabys mi
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet) za krem lavera, patyczki i lakier? ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- ale na truskawce to koszt ok 50zl:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet)?
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Poproszę o odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
torebka jest lakierowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi jaką pojemność wyjściową ma ta flaszka?
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Najbardziej by Ci zależało na bluzie? Bo mam ją chwilowo w rezerwacji ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Jeśli nosisz rozmiar S/M to na pewno byłaby za duża ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
bluza z zip to rozmiar 36 raz zalozona stan idealny
bokserka w kwiaty tez zalozona raz rozmiar 36 sweterek zielony house bez metek ale nowy rozmiar M ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- za moje 3 rzeczy jedna paletka? nie moglabys dorzucic jeszcze jakiegos zapachu? moze byc na wyprobowanie nie musi byc cala butelka ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- za moje 3 rzeczy jedna paletka? nie moglabys dorzucic jeszcze jakiegos zapachu? moze byc na wyprobowanie nie musi byc cala butelka ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
To może chociaż odlewkę za te inne rzeczy lub pędzel?
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Pędzel mnie interesuje, co byś za niego chciała? Za Olimpię podziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- mogę oddać różową tunikę z golfem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Pomyślę na spokojnie i dam znać. Na pewno coś zmontujemy.
![]() Dwa mini eyelinery to już 14 euro, a więc ponad 54 zł, więc powinno się uzbierać. Ten ze złotym to taka złamana czerń, do brązu jej jeszcze daleko, ale nie jest to typowa czerń, jeśli porównasz ze zwykłą czernią jest mała różnica. Bardziej stonowany, ciekawy kolor. Może być i na co dzień zamiast typowej czerni i na wieczór. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Aha, napisz mi jeszcze proszę na ile oceniasz stan w ml i na ile wyceniasz oba perfumy, będzie mi łatwiej coś zaproponować. ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Sweter w paski hollister to rozmiar L. U Ciebie interesuje mnie przede wszystkim szampon vichy, meteoryty,pędzle edm i etui. Proszę wyceń te wszystkie rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet)
Earthen Glow Minerals, unikatowa paleta mineralna Może znajdziesz cos u mnie? zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Chopard Wish Soft Deodorant Natural Spray 50/100ml (zapach jest b. mocny i trwały jak perfumy) Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet) BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ZESTAW ROZŚWIETLACZY: ROZŚWIETLAJĄCE CIENIE, miniatury HIGH BEAN I MOON BEAN, błyszczy, NOWE, tylko maleńki test (ze Strawberrynet) Cartier szampon z octem owocowym, 1 użycie, kosztował 29zł PĘDZLE EDM, Long Handled Kabuki, używane przez rok, prane, 2szt Pędzel TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
moze cos za :
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet) Guerlain, Meteoryty, odsypka: 6 kuleczek Winter Radiance 10 kuleczek Mythic Earthen Glow Minerals, unikatowa paleta mineralna, podkłady, korektor, róże, contour i rozświetlacz dla bardzo jasnej cery, konsystencja twardego kompaktu, z olejem arganowym, różanym, witaminami C, K, E. Odcienie tylko wypróbowane, paleta starczy na wieki. ? ![]() z ubranek moze cos wynajdę, co by Cię interesowalo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
rozumiem, robiłam wczoraj porządek w butach i chyba nie potrzebuje kolejnej pary, do następnego razu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
DKNY Red Delicious
Kochana, znajdziesz coś u mnie? ![]() Odpisz proszę w moim wątku ![]()
![]() |
#53 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak to widzisz zatem? ![]() PS. Nouba ma jakiś kod lub datę ważności? Jak dawno temu była kupiona? ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Nie, bluza nie ma żadnych ukrytych wad. Pamietam, ze podobaly Ci sie tez rekawiczki i szal... Co bys powiedziala na bluzę za wisha, a rekawiczki lub szal + sweterek reserved za noubę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Allegro raczej nie jest wiarygodnym źródłem wyceny, czasami rzeczy tam kosztują więcej a czasami mniej. Lepiej pisać ile Ty za daną rzecz zapłaciłaś
![]() Więc tak, teraz piszę ile ja dałam za ciuchy. pudrowa bokserka z żabotem: 15zł biała bluzka bershka: 80zł tunika panterkowa miss selfridge: 140zł bluzka z kokardą: mam z wymiany czarna torba: mam z wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
szare tenisoweczki byly raz ubrane, nie wychodzilam w nich
![]() , koralowe bolerko jest w stanie idealnym ![]() ja jestem chetna najbardziej na paletkę cieni oraz benefita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Jakie legginsy te z HCO? Może zostańmy tylko przy tym co wymieniłaś.
Taka mała wymiana nie opłaca nam się. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
BAN stały
|
planuję dokładkę ciuszkową i butkową
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Ok, pomyślę.
Jeśli nie uskładamy za oba perfumy (spróbuję Cię jeszcze pokusić ![]() Photo Album jest troszkę ciemniejszy. Do jasnych karnacji będzie również dobry na imprezę, na sesję zdjęciową, czy wieczór - wiele dziewczyn go sobie chwali. Tak na dzień do jasnej skóry bardzo ładnie i naturalnie wygląda ten róż w kamieniu Bella Pierre. Eyelinery wolałabym wymienić oba na raz w pudełeczku, ale jeśli miałoby to przekreślić wymiankę, to oczywiście oddam jeden. Jutro na spokojnie spróbuję wycenić moje rzeczy. Prześledziłam jeszcze Twoją wish listę i może uda mi się skusić Cię jeszcze na jakieś minerały z wątku (mogę oddać sporo) lub mydełko bez chemii o zapachu świeżo ściętej trawy? Jeśli nie, to ew. spoza wątku mogę Ci zaproponować jeszcze pędzelek do oczu Lily Lolo lub naturalny krem jaśminowy do twarzy Neal's Yard (ubytek 2 testy- otworzyłam dwa dni temu, w razie czego włożę do lodówki). Mam też eyelinery: The Body Shop i Inglot (płynne z pędzelkami). Oraz nowy, naturalny balsam do ust w sztyfcie Burt's and Bees (otworzyłam jedynie aby go powąchać, ale sztyft jest nienaruszony-zostawiłam sobie na zapas ![]() Jeśli nic z tego Cię nie zainteresuje, to jutro postaram się złożyć wymiankę z tym co wymieniłaś w moim wątku. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Podaj mi jeszcze proszę w wolnym czasie wymiary tych spodenek (też stan, nie lubię zbyt niskich typu biodrówki ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Skład podam Ci jutro, ale wyślę Ci tez linka przez PW może uda Ci się tez tam doczytać. Mydełko służy do mycia włosów, twarzy i całego ciała.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-04-15 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Na razie leggami zainteresowana jest jeszcze jedna dziewczyna, poczekam na wymiarki i zdjęcie jej spodni i dam Ci znać czy są wolne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.