![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Pizza KNOR
Próbowaliście już robić pizze z proszku Knora i te inne kebab i coś jeszcze jest ale nie pamiętam. Czy wychodzi, jest smaczna??? Ja kiedys znalazłam jakis przepis na ciasto na pizze ale mi nie wyszło i można było nim kogoś zabić!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pizza KNOR
mój kolega robił i wyszła mu bardzo dobra
![]() a kebab robiłam sama i jest dobry ale te chlebki są małe i nadzienie się do nich nie mieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
witam-ja rowniez robilam kebaba-dobre ale mało
![]() 0,5 kg maki paczuszka suszonych drożdz łyzeczka soli,sukru 2 jajka-ponoc nie koniecznie olej+woda-nie podam ile to zalezy od tego jak miekki ciasto-ja daje ok 4 łyzek oleju.no i ugnatamy-odstawiamy na pol godz i potem znowu wyrabiamy i znowu odstawiamy na pol godz.potem rozwałkowujemy i na blache...mnia przepis sprawdzony!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
to prawda, ciasta jest bardzo malutko, żeby wyszła na dwie osoby to nie dość ze musiałam dodać mąki, to jeszcze tak rozwalkować, ze aż się dziury porobiły, a i tak wyszła malutka :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mam wrazenie, że w ogóle nie warto kupować tej pizzy. No bo co tam jest? Maka i drożdze? I tak wszystkie dodatki trzeba dodać samemu, a na dodatek mało jest w opakowaniu. To już lepiej zrobić ciasto samemu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
racja, kupiłam raz tą pizze i nie opłaca sie wiecej. lepsza maozna zrobic samemu w domq. No i najważniejsze bedzie wieksza i z mniejsza ilosci konserwantow
![]() na dwie osoby dorosłe taka pizza to za mało. Ale kto chce sie przekonac moze ją kupic, zawsze lepiej ocenic samemu. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
A mi nigdy domowa dobra nie wychodzi
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
ja robiłam z mamą tę pizze KNORa.. dobra wyszła.. ciasto takie cieniutkie.. mniam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.