|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Powrót do NATURALNEGO KOLORU włosów (tylko!)
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
siedzę i myślę
|
Dołączam
![]() ![]()
#33 |
Wtajemniczenie
|
mój ma 2 cm, chyba stanął
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Moje są obcięte i całkowicie naturalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
moje od stycznia nie rosną
![]() (chyba, że to wina hormonów, bo mam coś problemy ostatnio i dużo niedoborów...) JustCassie, mogłabyś wstawić jakieś zdjęcie, ile Ci to czasu zajęło? ![]() Edytowane przez Meadow Czas edycji: 2011-04-16 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Włosów nie farbowałam od października. I obciełam do odrostu na początku kwietnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
ja włosy farbowałam przez 10 lat ostatni raz miały kontakt z farbą w październiku 2007 roku teraz ma długie i zupełnie naturalne włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny i ja chciałabym dołączyć
![]() może od razu moja hitoria i zdjęcie ![]() a więc rozjaśniałam włosy dwa lata, potem rok schodziłam z platyny-najpierw pasemka, coraz więcej pasemek, potem kolor podobny do mojegi itd, żeby w końcu kolor był prawie taki jak mój naturalny i już skończyć farbować. Prawie się udało, tylko, że farba się wypłukiwała z tych włosków wcześniej rozjaśnianych i teraz farbowańce nie mają takiego samego koloru jak odrost, ale cóż, już nic z tym nie zrobię, poieważ od ostatniego farbowania minęło prawie 16 miesięcy, więc odrost jest duży i nie mam w planach wyrównywać kolorów za pomocą farby-mówi się trudno, nie wygląda to za ciekawie, ale włosów nie pofarbuję, i już! ![]() ![]() ![]() a teraz dołączam jakieś fotki żebyście się dziewczyny zorientowały jak sytuacja wygląda ![]() będą to zdjęcia, które były też dodawane na tym offtopowym wątku, więc niektóre z Was mogą już je znać ![]() ![]() pozdrawiam i mam nadzieję, że wszystkie jakoś wytrwamy ![]() ![]()
#39 |
Raczkowanie
|
to może i ja się przyłączem, ale od razu zaznaczam że jestem na etapie wahania
![]() ![]()
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm, a nie mogłabyś pofarbować teraz tylko na kolor jak najbardziej podobny do naturalnych twoich włosków i już wtedy więcej nie farbować??
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam za was wszystkie kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję,że zmieściłam się "w założeniach" wątku ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2011-04-18 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
JustCassie, o to całkiem szybko Ci się to udało, gratuluję
![]() Nogala1, tak trzymaj, ja mam nadzieję, że będę ze swoich równie zadowolona jak Ty ![]() Bayka, pomyśl, że zawsze mogłaś z platyny schodzić bez żadnych pasemek - to uzmysłowi Ci, że aktualna różnica kolorów nie jest najgorsza i będzie Ci prościej ![]() ![]() danix, myślę, że każdy z nas miał chwile zwątpienia. Napisałaś, że już raz wróciłaś do naturalnych, więc teraz zobacz sama, z naturalnymi nie trzeba co jakiś czas nic mocno chemicznego robić jak przy poprawianiu odrostów, nie ma problemów ze złym kolorem czy jakiejś kolorowej wpadki, głowa do góry i będzie dobrze ![]() M0N1K4, moje naturalne są rude na końcach zawsze, nie lubię tego okropnie, ale jeszcze bardziej nie lubię odrostów, więc czy będę w okresie przejściowym wyglądała jak sierota czy nie to i tak muszę jak najszybciej pozbyć się farby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Bayka zabiłabym za tak małą róznicę w kolorze
![]() ![]() A ja póki co opieram się farbowaniu (nawet na podobny kolor). Czyli mam już dwa miesiące za sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Parę postów temu obiecałam zrobić zdjęcia odrostów i wstawić. Więc nadgonię to dzisiaj
![]() Meadow mi też jakoś znowu odrost stanął w miejscu i nie mam pomysłu co z tym zrobić ![]()
#45 |
Wtajemniczenie
|
Chardon, masz piękne włosy, aż mi kopara opadła
![]() odrost mi stanął jak zaczęłam masować skórę głowy... może przesadziłam i coś mi się w cebulkach popsuło... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
To ja też dołączam do wątku, bo zdecydowałam się wrócić do naturalnego koloru włosów ^^ Zapuszczam włosy od mniej więcej 11 miesięcy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#48 | |||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Meadow;26427824]JustCassie, o to całkiem szybko Ci się to udało, gratuluję
![]() Nogala1, tak trzymaj, ja mam nadzieję, że będę ze swoich równie zadowolona jak Ty ![]() [QUOTE] Bayka, pomyśl, że zawsze mogłaś z platyny schodzić bez żadnych pasemek - to uzmysłowi Ci, że aktualna różnica kolorów nie jest najgorsza i będzie Ci prościej ![]() ![]() hehe też prawda, ale ja sobie nie wyobrażałam tak poprostu zrezygnować jednego dnia z farbowania włosów, wiedziałam, że róznica byłaby zbyt rarząca, że najpierw muszę uzyskać cos w miare podobnego...zajęło mi to rok-mogłabym mieć dwa razy takie odrosty niż mam teraz gdybym tego nie robiła, ale nie dałabym rady z taką różnica kolorów i pewnie bym pękła i jednka pofarbowała. Trafiłam na końcu w super podobny kolor i wtedy przestałam zupełnie farbować, niestety wypłukał się z czasem czego efektem jest obecny wygląd, ale cóż wiem, że mogłoby byc gorzej, także jakos przezyję ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
a dziękuję ![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że wszystkie wytrwamy, trzymam kciuki i za siebie i za Was ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
ładnie napisane ![]() ![]() ![]() ![]() ale co muszę przyznać-jak patrzę na swoje zdjęcia z czasów jak miałam włosy farbowane, i na te obecne, na których mam juz wokół twarzy tylko naturalne włosy-muszę napisać nieskromnie, że teraz wyglądam na kilka lat młodszą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
wow ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Moderator
|
Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów.Offtopowo część III.
Zapraszam do kontynuowania kolejnej czesci.
Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosków.Offtopowo część 2 ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów.Offtopowo część III.
to ja się w takim razie melduję
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
To i ja się melduję
![]() agaa91, na szczęście im dłuższy mam odrost tym bardziej jestem w nim zakochana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
i ja i mój odrost też jesteśmy
![]()
#53 |
Zadomowienie
|
i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
I ja
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Poprzednia część była pisana przez 5 lat ![]() Musimy to ruszyć! Naturalki górą ![]() W sumie to wątek offtopowy, także można też rozmawiać o innych sprawach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ja jak ściełam włosy teraz ( nawet 10 cm gdzieniegdzie) to tych odrostów jest tyle, że hoo
#56 |
Zadomowienie
|
oo! to juz?? o kurczę, szybko :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
oo wrócił Wizaż w starym stylu..... no i musze się jeszcze raz zameldować, bo posty poznikały
![]()
#60 |
Rozeznanie
|
yyy ja mam nadzieję, że wczorajsze posty jednak się pojawią
![]() tak jak obiecałam, wrzucam zdjęcia po wczorajszym farbowaniu tych rozjaśnianych (niestety mój aparat trochę oszukuje z tymi kolorami :P) efekt? mi się nie podoba, jak dla mnie za duży szok z jasnych przerzucić się w niecała godzinę na ciemne, nie wszystkie włosy farba chwyciła i wyglądam jakbym osiwiała :/ no i co najgorsze, podczas malaksowania farba chwyciła chyba trochę odrosty (ale nie jestem tego pewna bo już zgłupiałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.