|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja do Was sie przylanczam ) moj tez tyci ![]() ale wlasnie, moj ukochany tez uwaza, ze jest przepiekny, jego argumenty: - duzy wygalda ladnie pod koszulka, ale jak sie juz ja zdejmie, to traci swoj urok - maly nabiera uroku, jak sie ta koszulke zdejmie - maly tak szybko nie obwisnie, nie zestarzeje sie a przy minimum wysilku, dlugo pozostanie taki fajniutki ![]() - i slicznie wyglada bez stanika ehh, ja mam malutki, w Kaphal'u pojawiaja sie staniki AA i one slicznie uwydatniaja male biusty. Problem jest tylko dla tych, ktore nie lubia snoopiego bo one wszytskie maja taki motyw. Ale mam juz trzeci z tej serii.bo nie wiem, czy zauwazylyscie - ale nie ma ladnych staniczkow koronkowych na bardzo male biusty (jednak, przy duzej szczuplosci, maly biust wyglada naturalnie - tak sobei zawsze powtarzam ![]() pozdrawiam wszystkie malobiusciaste
|
|
|
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maly biust, a stroj kapielowy? pamocy!! :(
Cytat:
wiekszosc koronkowych zakupilam na bazarku, gdzie zdesperowana i zalamana wizytami w sklepach i brakeim odpowiedniego asortymentu powedrowalam i zakupilam ladne koronkowe i tanie [tak wiec nawet 1 czy 2 razy ubrane i nei jest szkoda wyrzucic, jesli nei spasuja] Cytat:
nie tylko ty ale co tam -wazne ze pomaga i co najwazniejsze jest to prawda
|
||
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
![]() hmmm, moze na bazarku rzeczywiscie, ale jakos u mnie takowych w poblizu nie ma a jak gdzies uda mi sie przejsc, to zawsze same duze rozmairy leza...ale czasem, jak sobie jakas firmowa bielizne ogladam, to az mnie skreca, ze rozmairowki tylko duze... zostane przy snoopym, o stylu sportowym
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
ehhh teraz to normalnie mam obsesje
( wkoncu na tleczek nie ma co narzekac hehehe )
Edytowane przez paula00 Czas edycji: 2005-05-25 o 23:24 |
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
:d
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kroje majteczek jakie mi sie podobaja to te wiazane po boku, jak na zdjeciach: 1,3, 6 i 7 a i stroj w grochy - fajny sprawia wrazenie jakby miedzy kropami bylo gole cialo
|
||
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
hehehe KasiaKatarzynka jak znajdziesz cos ciekawego to wklejaj fotki , moze cos wybierzemy
pozdrawiam |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
yhym, ale to juz jutro, bo dzis ide spac
dobranoc
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
nio dobranoc slodziutkich senkow
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Eh dziewczyny...widze ze dużo jest posiadaczek małego biustu!!!
bo już się martwiłam. Cóz..ja w te wakacje bede chodzić na otwarty baren i nic się nie będę przejmować!! Mam zwykły dwuczęściowy strój i jest dobrze. Przynajmniej jak będę biegać to nie będzie mi wszystko latać
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
I ja się ucieszyłam znajdując ten wątek - spadł mi z nieba doslownie !!
W niedzielę mierzyłam śliczny strój...najmniejszą eSkę...nawet się nie pokazałam mojemu facetowi bo myślałam, że się załamie(ja oczywiście)!! Łzy cisnęły mi się do oczu dostałam doła jak nie wiem Chciałabym żeby był chociaż tyci tyci większy żeby "wypełnił" ten maleńki trójkątny skrawek materiału W zeszłym roku udało mi się kupić bikini w którym góra była delikatnie usztywniona cieniutką pianką jakby o dziwo wyglądam w nim nawet nawet ale po szaleństwie w aqua parku się poprzecierał i musze znowu wybrać się na łowy i aż się boję.Wiecie co - najgorsze jest to, że jestem typem gruszki i wyglądam po prostu głupio z mikro biuścikiem :/ stwierdziłam, że schudnę (ehh nogi i pupa- pewnie mnie rozumiecie) i przynajmniej będę fajną szczupłą laską z małym biustem niż ...no wiadomo Pozdrawiam wszystkie kobitki z małym biuścikiem i nie tylko |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się --nie tylko ty masz takie problemy!! Ja jak mierze stroje kąpielowe to pierwsze co mówie: Ojezu ale jestem dziecko!! Normalnie masakra!!Przestałam się tym przejmować, na przykład dzieki waszym wypowiedziom!! Piszcie dalej-na pewno będe czytać!!
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Ewciu żal mi tylko bardzo, kiedy siedze nad wodą i wszystkie panny na około paradują z ładnym większym biustem. Krępuje mnie to bardzo :/ wiem że to głupie ale to jest silniejsze ode mnie, aż wstyd się przyznać ale wstydzę sie nawet własnego faceta, chociaż mówi, że podobaja mu się moje "oseski" to i tak wiem że fajniejsze byłyby większe. Buuu dziewczyny mimo, że Wasze wypowiedzi bardzo pomagają to wiem że jednak na krótko.
To chyba na zawsze będzie moim kompleksem nr 1 bo na operację bym się nie zdecydowała (chociaż cichutko wam sie przyznam, że marzy mi się operacja uszu..mam takie "ala" Britney i okropnie mi się nie podobają - o ładnym koku czy chociażby zwykłym kucyku mogę pomarzyć po prostu źle się czuję mam nadzieję, że uda mi się uzbierać tę kwotę) |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
operacje: hmmm. moze bym sobie powiekszyla biust tak przynajmniej o rozmiar, zeby byl lekko wiekszy, ale jak sie nei ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
w sumie jak tak poczytalam te wasze wypowiedzi to juz mneij mi sie tej operacji chce [mimo ze juz sie pogodzialam z tym ze mam maly biust to i tak myslalam nad operacja] ale i tak lubie moj biust, bo z tego co ogladalam to takie cycate wygladaje ble w ladnych trojkatnych kostiumach , wylewa im sie wszystko i wogole, takei nienaturalne sa [tak si epocieszam ale to i prawda jest po czesci]teraz bede polowala na jakies ladne szydelkowe a jesli bym miala duzy biust to nieladnie bym w tym wygladala i zegnaj szydelkowe bikini [zreszta zeby miec wiekszy biust musialabym byc grubsza, wiec wole byc jaka jestem i meic taki biust ]
Edytowane przez KasiaKatarzynka Czas edycji: 2005-10-17 o 13:25 |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny polubcie swoj biust jest naprawde ladny i dodaje Wam dziewczecosci,delikatnosc i.Wklejam zdjecia slawnej modelki z malym biustem(w strojach kapielowych)czyz nie wyglada slodko?ja nie wyobrazam sobie jej z wiekszym.....
Dobrze jest kupic kostium z jakims wzorem odwracajacym uwage od biustu (1 i ostanie zdjecie) Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2005-05-27 o 06:00 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ja np kupilam sobie taki
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Kola tez optycznie powiekszaja
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Swojego czasu tez mialam kompleksy dotyczace mojego biustu (wydawalo mi sie ze jest tyci, tyci). Jestem szczupla, mam pod biustem 64cm, a w biuscie 84, wiec moze imponujacy to wynik nie jest! Kupuje stanik 70C lub D, bo 65 nie moge nigdzie znalezc
![]() A kostium w tym roku tez odwazylam sie kupic bikini, wiazany za szyja bez zadnych usztywnien (a zawzse z kupowalam). Wg mnie jest strasznie sexy i piersi moze nie wydaja sie w nim duze, ale za to bardzo ladne
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam, może jestem niemiła, ale nie rozumiem ani sensu tej wypowiedzi ani celu, który Ci przyświecał gdy ją zamieszczałaś. Chcesz żeby dziewczyny Ci pisały jak Ci zazdroszczą...? Zapewniały, że masz spory biust...? Ehhh Edytowane przez Złośnica81 Czas edycji: 2005-05-27 o 10:51 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Tutaj sa wklejone propozycje z gazet
http://www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=85532 Pozdrowienia Czerwona |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam biust 75 C i mimo wszystko nie mogę znaleźć stroju dla siebie. I wcale nie cieszę się, że mój biust jest taki
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Zlosnica, niestety zle odebralas moja wypowiedz. Chodzilo mi o to, ze wiele z nas ma calkiem niepotrzebnie kompleksy na punkcie swoich biustow! Maja obsesje, ze sa to prawdziwe miniaturki, a w rzeczywistosci wcale nie sa male, tylko tak im sie wydaje. Chodzi o to, zeby kazda z nas zaakceptowala siebie taka jaka jest
Tak, jak to mialo miejsce w moim przypadku. I naprawde nie chcialam tu nikomu dokuczyc, byc wychwalana czy tez zeby ktos mi zazdroscil! Przykro mi, ze tak odebralas moja wiadomosc Chcialam tylko pomoc |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Też mam ten problem,jeśli chodzi o biustonosze to nosze push-upy ale nie te z wyjmowanymi wkładkami, tylko takie co już same w sobie są bardzo grube,np.Hirsh lub Marex. Jeśli chodzi o kostiumy kąpielowe to zdecydowanie lubię tylko takie zawiązywane na szyję, piersi wydają się wtedy większe, gdyz się zbierają do środka. jeśli chodzi o kostiumy to szukam takiego co by nie miał wyjmowanych wkładek tylko,tak jak biustonosz był już gruby,ale jeszcze się z takim nigdzie nie spotkałam, a wy?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam takie z niewyjmowanymi wkladkami w najnowszej kolekcji Atlantica
Ale 2 bluzeczki w Atlantiku kupilam, i sa naprawde suuuuper wiec moze warto sprobowac?
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
KasiaKatarzynka zapewniam Cię że wiem co mówie
Fotkami niestety mnie nie pocieszyłaś bo mam mniejszy biust niż one. Chciałabym troche przytyć ale niestety nie udaje mi się to
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Lalesia - jeśli źle to odebrałam to przepraszam
![]() Swoją drogą modelka ślicznie wygląda w niektórych kostiumach wklejonych przez Czerwoną, mam wrażenie, że najbardziej "biuściasta" wydaje się w tych staniczkach bez ramiączek.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Polecam Atlantica!! To dobra firma i mam nawet pare staników, które są na prawde śliczne!!
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

]
) moj tez tyci
bo one wszytskie maja taki motyw. Ale mam juz trzeci z tej serii.
(

Ale 2 bluzeczki w Atlantiku kupilam, i sa naprawde suuuuper wiec moze warto sprobowac?