![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: -10kg i więcej
Cytat:
![]() WPADŁAM W EUFORIĘ! Kupiłam kiedyś koszulę w kratę, czerwoną. Własnie ją założyłam i NAWET W PIERSIACH jest dobra! To będą cudowne wakacje! Stawiam dzisiaj wszystkim na kolację wieśniaka ![]()
![]() |
![]() |
#32 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny jesli mnie przygarniecie to chętnie się do Was przyłączę co prawda zostało mi mniej niż 10 kg do zrzucenia ale jak by wziąć pod uwagę wagę z jakiej startowałam w połowie lutego to się kwalifikuję
![]() Obecnie przy wzroście 169 ważę 67 kg a startowałam z 74 ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() __ Właśnie wzięłam prysznic po biegach, nie wiem jak się nazywam. Niech mi ktoś przypomni. Ale wzrok ludzi, których się mija - bezcenny. To straszne, że w Polsce biega tyle ludzi co w samym Nowym Jorku ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie najtrudniej wytrzymać w postanowieniu. Podczas sesji też nigdy nie chudłam, a raczej zawsze tyłam. Nauka bez czekolady mi nie szła, ale sesja to 2 tygodnie, więc długofalowo nie miała tragicznych skutków. Za to praca, to i owszem. Często wracając do domu ostatnią rzeczą o której marzę jest gotowanie, a chipsy, frytki, ciasteczka... to przychodzi szybko. ![]() Cytat:
Ja nie jem wielkich porcji, nawet jak nie dietuję. Za to uwielbiam kuchnię włoską, wszelkiego rodzaju pasty, domowe pizze, tiramisu. Gubią mnie też ziemniaczki opiekane i wszelkiej maści słodkości. Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten plus, że jeszcze nie studiuję, bo maturę mam dopiero za rok. Jednak należę do osób, których nauka tak paraliżuje, że nie potrafią jeść przed jakimś egzaminem - plus dla mnie! Jednak po wszystkim mam ochotę zjeść wszystko co się rusza. No i do tego seans filmowy - jak można oglądać film bez chrupania czegokolwiek.. dlatego też teraz wcinam suchą rucolę, która kiedyś smakowała mi jak stare skarpety! ![]() Przeczytałam, że lubisz kuchnię włoską - doskonale! Jestem od niej uzależniona, tak jak od całych Włoch! ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kocham kuchnię włoską i w ogóle całe Włochy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie jestem po ćwiczeniach i prysznicu, zrobiłam sobie jeszcze kilka dodatkowych przyjemności kosmetycznych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
A co to za bańki chińskie? Naprawdę toto działa? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ile to jest kcal? bardzo mało... nie czujesz się osłabiona? bo pierś z kurczaka to jakieś to ok.200 kcal, 2 jajka to kolejne 200, otręby 50 kcal, warzyw nie wlicza się w bilans kaloryczny. jeszcze fetę trzebaby dodać. to jest ok 500 kcal (a na potrzeby fizjologiczne: oddychanie, trawienie, a także podstawowy ruch kobieta potrzebuję ok 2000 kcal... )
Utrwalam zrzucone 20 kg, bo chcieć to móc! ![]() Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-05-02 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
WŁOCHY SĄ CUDNE! < 33 Od kilku lat jestem tam co 12 miesięcy, ale w tym roku chyba nie dam rady... ![]() Cytat:
Podobno te bańki są dobre, tak czytałam. Ja uznałam jednak, że oddam się naturze i wyrzeźbię sobie uda biegami.. Niestety dzisiaj czuję wszystkie mieśnie - nie jest to przyjemne uczucie..
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisałam że normalnie jem śniadania. Na nie "idzie" jakieś 300kcal. Obiad: Kurczak - 250kcal 2 jajka - 160kcal otręby - możliwe że 50kcal oliwa do smażenia - nie mam pojęcia Wychodzi minimum 460kcal na sam obiad. Do tego ja zawsze wliczam do bilansu warzywa, czemu mam tego nie robić? Kolacja: feta: 250kcal Czyli 710kcal + śniadanie (jakieś 300kcal) == 1010kcal bez warzyw A doliczając jeszcze warzywa: ogórki - 60kcal pomidory - 40kcal rzodkiewki - 20kcal Co daje dodatkowe 120kcal Razem: 1130kcal + ta oliwa do smażenia. Nie, nie jestem głodna. Nie liczę też kalorii, dla Ciebie otworzyłam tabele kaloryczne. Nie byłabym też w stanie zjeść 200g kurczaka i do tego 100g fety + warzywa. Z czasem planuję dorzucić do diety orzechy, co przy okazji podniesie bilans kaloryczny, później przed śniadaniem dodać owoce. Choć jeśli masz jakieś sugestie, to chętnie poczytam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Rzekomo pozytywnie wpływają na redukcję cellulitu, ale czy rzeczywiście działają nie wiem. Może w następnym miesiącu zainwestuję w nie i kupię, bo muszę popracować nad swoim cellulitem, który jak na mój wiek jest ogromny. Moja mama ma nawet mniejszy... Chciałabym jej dorównać.
A tak w ogóle to dzień dobry! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie szczupłe dziewuszki!
![]() Kurcze podziwiam was z tym liczeniem, bo ja nigdy tego nie robiłam.. Uznałam, że nie na tym rzecz polega, żeby stresować się tym - ile co ma kcal. Ograniczam jedzenie i działa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() __ Liczenie to chyba większy stres - przynajmniej tak mi się wydaje! Sprawdzanie co ile ma, czy nadaje się to do mojego dziennego bilansu. A ja dzisiaj na śniadanie bezstresowo bułeczka z pasztecikiem borowikowym i rucolą, czerwona herbata. Życie staje się piękniejsze ![]() Dodaję zdjęcie z TEJ koszuli, bo nie mogę uwierzyć, że jest dobra. Zabawię się w chwalipiętę!
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Witam, dołączę się do wątku. Od dziś ruszam z dietą coby dobrze wyglądać na wakacje.
![]() ![]() Waga początkowa: 58kg Cel: 45kg Wzrost: 158cm Moja waga może wydawać się prawidłowa, ale mimo wszystko trochę się wylewa i nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu. Pozdrawiam i życzę powodzenia pozostałym użytkowniczkom. ![]() @down: 17 lat Edytowane przez Edail Czas edycji: 2011-05-03 o 10:54 Powód: Pytanie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Edail czy mogę zapytać ile masz lat?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrocław aż taki zasypany? Zastanawia mnie czy to początki 2012? haha Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, Loriette.
![]() Właśnie jem mój pierwszy posiłek na diecie, czyli zupę krem z dyni. Jeśli cała moja dieta będzie taka smaczna, to pójdzie z górki. ^^ Edytowane przez Edail Czas edycji: 2011-05-03 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupa krem z dyni jest pyszna! Niektórzy dodają do nich te dmuchane pączki, a ja polecam pestki z dyni. Spróbuj też zupę krem z pomidorami i papryką. Na VOD można znaleźć program REWOLUCJE NA TALERZU, mają świetne przepisy - dzięki nim możesz jeść również pizze czy coś słodkiego ![]() P.S. Co mam zrobić z upierdliwą mamą, która tylko patrzy ile jem i dogaduje mi, że mam płaski tyłek ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Mam znajomą, która ma bodajże 183cm i czasem zakłada szpilki, ale wtedy jest już przerażająco wysoka.
![]() Noo, może zobaczę, szczególnie, że mam Tvn Style i nie musiałabym korzystać z VOD. Na razie wyszukuję przepisy na stronach internetowych. Pełno tego wszędzie, że aż nie wiadomo skąd czerpać przepisy. ![]() Na rodziców chyba nigdy nie ma rady. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Z chęcią się do Was przyłączę ![]() Zaczynam od dzisiaj... Waga93 Wzrost183 Cel70 Pozdrawiam i powodzenia;*
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Edail, ja właśnie ten sam wzrost, waga podobna. Cel również podobny. No i wiek zbliżony
![]() Już rozmawiałam z moją przyjaciółką, zaczynamy od połowy maja. Pozostaje kupić kilka rzeczy i czas ruszyć pełną parą! Już chcę zobaczyć efekty, jakie będą za 2,5 miesiąca ![]() Znacznie przyjemniejsze będzie nagradzanie się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2011-05-03 o 15:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na nagrodę też mam już pomysł. Chcę mieć zapełnioną branso Pandory, więc za spadki będą dochodziły kolejne koraliki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() DOSKONAŁY POMYSŁ! Wlaśnie moja Pandora ma jedynie jedno serducho i dwa hamulce.. może powinnam ją zapełniać. A jak nie to charmsy, bo póki co skromne 5 dynda z bransoletki
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.