![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nowy poukładany wątek :) Avon, Pat&Rub, Biotherm i inne :)
hej, cos u mnie za:
Zapachy: -Avon Passion Dance 50 ml (ok. pół opakowania -Avon Far Away 30ml bez kilku psików |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Podoba mi się aż za dużo przede wszystkim:![]() -Bandi - krem matujący na dzień SPF 18 z pompką (50ml, użyty 3 razy) Może coś byś jeszcze znalazła? -Pat&Rub Men krem do twarzy 50 ml -Biotherm Skinergetic Nuit -Biotherm Skinergetic -Bioderma Sensibio Light |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Kici kici miau miau
|
podaje swoja propozycje, poniewaz z tego co wiem Phenome to dosc droga firma
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- bardzo chetnie ![]() do tego zobacze jakie mam firmowe probaski i dorzuce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
hej
wypatrzyłam tylko: Carolina Hererra 212 Vip (w grę wchodzi mała odlewka 5-7 ml) ![]() a o których DKNY pisałaś? bo Red już nie mam, tylko próbkę miałam ale te drugie Fresh Blossom Juiced (tegoroczna limitowanka) to mam i mogę zrobić odlewkę ![]() ale musiałabyś mieć do czego odlać bo mam ostatni wolny atomizer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedwab aktualny, mam poza wątkiem 3 sztuki jeszcze, ale szkoda, że nie znalazłaś nic więcej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
mam trochę próbek i próbki akurat mam jak robić (bo mam trochę pustych atomków po próbkach). Teraz już wychodzę, ale wieczorem mogę popisać jakie mam próbki i jakie mogę porobić
![]() ![]() ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-05-04 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
cos u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Maybelline, to jasno średni odcień, dla wiekszości jasnych Polek
![]() dałabyś radę oddać : Bandi - krem matujący na dzień SPF 18 z pompką -Loreal Pure Zone Clean Pod - żel dogłębnie oczyszczający ..może coś jeszcze ode mnie? ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Jejkuś, nie zdeyduję sie tylko dlatego, że to dla mnie za mała wymianka, wolę większe.. Pozdrawiam, jaby coś - daj znaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
-lakier Avon szybkoschnący granatowy (dwa razy użyty) - Farmona - mleko do kąpieli o zapachu gorzkiej czekolady i pistacji (500ml raz użte, więc prawie całe) - Śródziemnomorski olejek do włosów Avon 50 ml (została połowa) naklejki troche poodklejane w wyniku włożenia do gorącej wody (tak się go stosuje) -Herbal Essences - maska do włosów głęboko nawilżająca o zapachu kokosa i orchidei (200 ml, zostało więcej niż połowa - widoczne na zdjęciu) -Avon - maseczka do włosów bez spłukiwania ułatwiająca rozczesywanie banan i mleczko kokosowe ( 150 ml, zostało ok. 30 ml może więcej - wystarczy na dobre wypróbowanie)
![]() |
#40 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Hej podoba mi się sporo z twojej listy pielęgnacyjnej. Wybrałaś u mnie tylko parę próbek, ale poszukam co mam jeszcze z próbek fabrycznych. Mogę też porobic odlewki moich perfum (masz ewentualnie atomizerki?)
Poniżej to co mi się podoba: -Pat&Rub Men żel pod prysznic 280 ml (nowy) - Farmona - mleko do kąpieli o zapachu gorzkiej czekolady i pistacji (500ml raz użte, więc prawie całe) - Ziaja - kuracja lipidowa - kremowa baza myjąca (400 ml, raz użyta) - Iwostin Hydratia - fizjologiczny balsam do ciała z ceramidami ( 200 ml, nowy) -Pat&Rub Men krem do twarzy 50 ml (nowy, nieużywany) -Biotherm Skinergetic Nuit - krem na noc (15 ml, pare razy użyty, widać zużycie na zdjęciu) -Bioderma Node - szampon do włosów do codziennego stosowania (20ml, nowy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
dla mnie niestety za jasny, jakis taki cieplejszy bez, nie dla opalonych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Lux Mundi
|
Kredki i korektor na róż- jak najbardziej
![]() Co do perfum i żeli- zerknij proszę na mój wątek ciuszkowy- mam ciekawe torebki, może akurat coś wpadłoby Ci w oko ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Hej az tak duzo tych probek nie mam. Mam moze z 5 fiolek z zapaszkami. Moze wybierzesz sobie cos z watku az ten krem i olejek ?
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-05-04 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się te rzeczy:
Avon kredka Arabian Glow kolor intense copper Kredka do oczu Avon ze świecącymi drobinkami, kolor emerald glow lakier Avon szybkoschnący granatowy (dwa razy użyty) długotrwały lakier Maybelline "mini colo rama" 52 dark plum Pat&Rub - cukrowy peeling do ciała kokos i trawa cytrynowa - odlewka Biotherm Skinergetic - miniaturki Mam jedwab Biosilk 15 ml (użyta 1 kropelka), a z płytami się przeliczyłam, bo nie mogę teraz znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Ok, w sumie za dużo wybrałam, więc bez problemu zrezygnuję z miniaturek, a peelingu chciałabym jakieś 100 ml. Problem w tym, że nie mam atomizerka 15 ml, a sklep w ktorym zawsze kupowałam został przeniesiony albo zamknięty:/ Czy posiadasz jakieś atomki? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
mam tylko ciuszki
z kosmetyków jedynie antyperspirant Vichy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Próbki mogę zrobić:
CK Secret Obsession CK Euphoria Lancome Poeme Gucci Envy Me Lancome Hypnose Jesus Del Pozo Esencia de duende Diesel Fuel for life Versace Versense mam próbki: Paco Rabanne - Ultraviolet 1/2 dość dużej próbki CK TRUTH 1/3 próbki 2ml Hugo Boss - Boss 4/5 probki Essence - Narciso Rodriguez 1/2 probki Viktor&Rolf - Eau Mega - pół próbki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Lux Mundi
|
Jedyne próbki perfum jakie posiadam, to z FM,
ale myślę, że raczej Cię nie zainteresują ![]() To w takim razie róż za kredki i korektor ? ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
wymieniłabym się za -Farmona - masło o zapachu gorzkiej czekolady i pistacji (zużycie widać na zdjęciu) czy -Manhattan - puder sypki transparentny z proteinami jedwabiu kolor Beige 3 (użyty 3 razy, niestety nie nadaje się dla mnie)
daj znać u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
dołożyłam w moim watku kosmetyki może coś Ci wpadnie w oko
Zapraszam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Niestety wpadły mi w oko tylko kremiki Biotherm, a to za dużo jak za moje próbki
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Hej, na razie nie robię odlewek bo nie mam atomków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Podobają mi się maselko farmOna oraz balsam Avon i odlewka tego peelingu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.