![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenna wymiana..
oj za MI tylko cos z mojej wish
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
anr zostalo mi 75% z pojemnosci 50 ml...
na ile wyceniasz zestaw vichy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Pędzle używane , ale wyprane i zdezynfekowane-wymienię najchętniej razem
Sephora-te największe, z długim i krótkim uchwytem Sephora-42 do różu Sephora 14 do cieni Inglot-15BJN Inglot do rozcierania cieni Maestro-780 nr 1 do linera
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
znalazłaś coś?
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;26689645]
MAC Prep + Prime ? szukam jeszcze wkładu cienia do paletki jakiś jasny mleczny satynowy, może coś chomikujesz? ![]() [/QUOTE] Dusiu kochana, prep juz jest w zasadzie chyba dogadany na inna wymianke, natomiast zadnego jasniaka nie kamufluje, bo lubie mocniejsze kolory ![]() A mi sie podoba ten Twoj blyszcz noooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? podoba mi się wiekszość.
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za pedzle do cieni sephora i inglot ?
![]()
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- również nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Mac -błyszczyk Kissable Lipcolour kolor So Vain
śliczna delikatna brzoskwinia, coś jak róż Maca Dainty niestety nie lubię bladawców, użyty kilka razy no i róż chanel bym chciała bardzo ![]()
![]() |
#43 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
te błyszczydła jednak nie dla mnie, złoto to juz zupełnie odpada ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- oleje oddam tylko za pielęgnacje naturalną |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Kici kici miau miau
|
przpomne sie i dodam ze jeszcze interesuja mnie oleje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||||||
Konto usunięte
|
kiedys rozmawiałyśmy o serum CE Ferulic Skin Ceuticals, ale jakoś umknęło
wiem że to drogie rzeczy, ale może coś dobrałabyś? ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- no takim Hakuro nie pogardziłabym i farbą do włosów także ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- . ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- podoba mi sie ziaja med i balm balm ale nie za błyszczyk, raczej za oleje ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Kici kici miau miau
|
dusiu chetnie oddam za oleje te rzeczy
![]() Balm Balm zakupilam w marcu a on ma tylko 6 mcy waznosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
niestety nic
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- skusiłabym sie na amor amor a co Tobie sie podoba? ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- niestety nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
o te:
http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=80952m http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=80550m pianki nie znajdziesz u mnie w wątku, bo mam zachomikowaną poza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
przepraszam,że się wcinam ale mnie widziałaś?
![]()
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() masz moje ulubionePremier Jour ,ile wg Ciebie zostało? lubie tez Wish rozstałabys się z nimi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Kici kici miau miau
|
Dusiu ja dopiero zaczynam wiec juz nic nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a dla Cię co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;26699998]ennko przepraszm przeoczyłam Cię ale juz sie poprawiam
![]() masz moje ulubionePremier Jour ,ile wg Ciebie zostało? lubie tez Wish rozstałabys się z nimi?[/QUOTE] premier zostało jakieś 30-35 ml...chyba bliżej 30. Jest ponad połowa tego dolnego dysku. jeśli chciałabyś oba zapachy to też chętnie na jakiś inny zapach ![]() ![]() ![]() może masz jakiś zapach co Ci się znudził plus róż to wtedy wish i premier Twoje ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;26700108]Dawno nie byłam w TBS , ale jeśli to sa kosmetyki z tej nowej lini ecocert to jak najbardziej chcę
![]() a dla Cię co?[/QUOTE] nie wiem, co byłabyś skłonna oddać z tych rzeczy, które mnie interesowały? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a może róż i coś innego niż błyszcz? ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- hmm, to pat wymiankowy, bo moje oleje nie sa jakies super wartościowe, tylko ciężkie mają opakowania(szklane) i pewnie niewiele mniej zapłace za przesylkę niz warta ziaja moze jakiś pomysł? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Kici kici miau miau
|
Dusiu masz racje - pewnie oplata pocztowa duzo wyniesie, moze innym razem sie uda
![]() ja jeszcze dzis przejrze swoje rzeczy moze cos wyskrobie ![]() w kazdym badz nie blokuje a ja w razie czego sie zglosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
A te duże pędzle z sephory są w stanie idealnym? Byłabyś w stanie ocenić, który był mniej, który więcej używany? Bo skłaniałabym się bardziej ku temu z dłuższą rączką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
od czasu do czasu wymsknie się jakiś włosek, ale one tak mają od nowości używane były raczej równo, już sama nie pamiętam bo trochę juz leżą nieużywane wg mnie poręczniejszy jest ten mniejszy, ale to rzecz gustu jak wiadomo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.