![]() |
#34 |
BAN stały
|
Dot.: Shiseido, Vichy, ELF, Catrice, Essence, Lirene, EDM, H&M zapraszam :)
Coś u mnie w obu wątkach za:
- Vichy podkład do cery mieszanej i tłustej Aera Teint Pure kolor 23 Clair Ivory zostało ok80%, niedawno otwarty (za coś super, bo nie jestem pewna, czy go oddać ) - ELF Tinted Moisturizer SPF 15 w kolorze Ivory raz użyty na całą twarz - stanik firmy Kostar - biała bardotka, rozmiar 60E - nowy, tylko przymierzony (zamawiałam przez internet i niestety źle dobrałam rozmiar). Papierowa metka i mam kartonik. Ramiączka odpinane ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Z mojej strony:
-Essence limitowanka Eclipse (The Twilight Saga) - Podwójny wypiekany cień do powiek w kolorze 01 Werewolf or Vampire (połyskujący ciemnoszary-czarny i srebrny) - tylko testowane, otwarte w marcu (nie moje kolory ![]() -Essence Nail Art. Twins – glitter topper lakier nawierzchniowy z drobinkami w odcieniu 07 blair (srebrno-czarne) – dziś kupiony, spróbowany na 1 paznokciu, jednak brokaty do mnie nie pasują ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
2. Organic Aid Wild Strawberries - naturalny szampon do włosów - nowy (225 ml) 2. DKNY Be Delicious fresh blossom - próbka, zostało ok 0,5 ml wymieniłam chwilę wcześniej. Ale może chciałabyś: 7. Gąbeczki do makijażu 10 sztuk 7. Sally Hansen Gel Cuticle Remover - używany, została połowa opakowania (ok 14 g) za: -Essence limitowanka Eclipse (The Twilight Saga) - Podwójny wypiekany cień do powiek w kolorze 01 Werewolf or Vampire (połyskujący ciemnoszary-czarny i srebrny) - tylko testowane, otwarte w marcu (nie moje kolory ![]() ? ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wyszukałam
![]() pozdrawiam Ania
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Catrice puder rozświetlający z limitowanki Urban Baroque - kilka razy użyty!
cos u mnie?
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Coś za odsypkę Galaxy?
![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Cetaphil Moisturizing Lotion mini buteleczka 29 ml nowa nieużywana - 3 kroki Clinique - krem Iwostin Purritin Emulsja matująca do skóry wrażliwej x2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
12. Mazidła - hydrolat cytrynowy - nowy odlewka 25 ml (nie ma zdjęcia) 9. Organic Aid Herbal Cream Shampoo - ziołowy szampon do włosów z witaminą E 2 szt - nowy (225 ml) brak zdjęcia Kosmetyki firmy Organic Aid to kompozycja czystych, organicznych składników. Zawierają składniki bezpieczne dla Twojej skóry, minimalizując ryzyko podrażnień. za: -Essence Nail Art. Twins – glitter topper lakier nawierzchniowy z drobinkami w odcieniu 07 blair (srebrno-czarne) Catrice puder rozświetlający z limitowanki Urban Baroque - kilka razy użyty! chyba że dobierzesz sobie coś jeszcze u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Dokładam próbki w słoiczkach EDM:
- Fresh Hydrating Concealer -Pearl Beige Lucent powder -Pearl Sunlight Lucent Powder
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
-Lirene Delikatny kremowy żel do mycia twarzy 150 ml (tylko za coś z wish!) -Pharmaceris N Kojący żel myjący do twarzy 200 ml (tylko za coś z wish!) ?
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, ale we wtorek/środę bo zostawiłam go u TŻ
![]()
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Dokładam:
Lumiere : - Ditto "O" róż - sampel nieużywany w woreczku strunowym Lily Lolo: - Porcelain - 1/4 biga w woreczku strunowym
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Prosiłaś o skład szamponu:
Deionized water, triethanolamine laurel sulphate, laurel amide DEA, propylene glycol, glycol stearate, purified protein, sodium chloride, vitamin E, pure herbal essence, d&g certified color, dowicil 200. ![]()
![]() |
#58 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie:
* Lirene Delikatny kremowy żel do mycia twarzy 150 ml * Lirene peeling antycellulitowy hit KWC! 200 ml nowy nieużywany * Cetaphil Moisturizing Lotion mini buteleczka 29 ml nowa nieużywana * Essence limitowanka Eclipse (The Twilight Saga) - Podwójny wypiekany cień do powiek w kolorze 01 Werewolf or Vampire |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Czekam na Ragnarok
|
OK
![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.