![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Lekcja: makijaż ślubny
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Dziewczyny... od jakiegoś czasu wizaż słynie z tego, że tworzą się tutaj koła wzajemnej adoracji, hermetyczna społeczność- a to chyba nie jest dobra opinia. Wiem, że Aga jest tutaj bardzo znana i ma wiele koleżanek/przyjaciólek/ wielbicielek, ale nie każcie robić tego każdemu. Wizaż to portal dla wszystkich a nie tylko dla wybranych ludzi i narzucanie przez Was waszej opinii jest po prostu trochę śmieszne i nie na miejscu.
Nie komentuje tutaj Agi, nie podpisuje się pod żadną opinią, natomiast apeluję o to, aby uszanować czyjeś zdanie. Aga na pewno zdaje sobie sprawę z tego, że wystawiając swoje fotki nie spotka się ze 100% pochlebnymi opiniami. Również nie każdemu musi się podobać to co ona tworzy... Proszę nie zachowujcie się jak dzieciaki w szkole... Bo te ataki świadczą źle o Was, a nie o osobie komentującej swoje odczucia/opinie/gusta. I straszenie moderatorami kojarzy mi się z "jesteś u Pani". Każdy jest inny, każdy lubi co innego- szanujmy się wzajemnie. A do osób krytykujących- proszę o lepszy dobór słów. Edytowane przez Aaaaaneczkaaaaa Czas edycji: 2011-05-14 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cham = ban. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-05-14 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To teraz zobacz na swój poprzedni post ![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
I co w nim śmiesznego?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dajcie sobie dziewczyny czasem coś powiedzieć... a nie piszcie bzdur aby nie wiem... przypodobać się Agnieszce? I te fotki wcale nie są dobre z jednego prostego powodu- są zbyt jasne, zbyt obrobione, aby zobaczyć to co jest w tej publikacji najważniejsze- czyli makijaż... I to jest właśnie konstruktywna krytyka- aby kolejnym razem Aga nie obrabiała tak mocno zdjęć.... Dawniejsze zdjęcia z MM Agi B-J nie były może rodem z Cosmo albo ELLE ale spełniały swoje zadanie... Pokazałam fotki mojemu mężowi, który ma Photoshop w jednym palcu i który nie jest emocjonalnie związany z wizażem i jego komentarz brzmiał dosłownie- "Boże- biała jak śmierć"... A co do cery bez skazy- to nie pamiętacie już publikacji Agnieszki na temat korektorów? Zdaje mi się, że sama wymieniała swoje niedoskonałości cery... Nie kieruje absolutnie żadnych uwag bezpośrednio do Agnieszki... Ale chcę Wam udowodnić, że takie naskakiwanie na kogoś, tylko dlatego, że nie podziela zachwytu Agnieszką i jej pracami jest naprawdę śmieszne... Oglądam wszystkie publikacje Agi, bo są naprawdę fajne, ale na forum zawsze jest taka sama sytuacja... i jak to czytam, to mam wrażenie, że średnia wieku to 10-12 lat.... Edytowane przez Aaaaaneczkaaaaa Czas edycji: 2011-05-14 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli Twój mąż naprawdę ma PS w małym palcu, to powinien z dużą ostrożnością wypowiadać się na temat zdjęcia w takiej rozdzielczości. Tak rozbielone zdjęcia (które w fotografii ślubnej są dość typowe) można osiągnąć przy pomocy ustawień aparatu i odpowiednim oświetleniu. Umiejętne posługiwanie się korektorem i podkładem + jeszcze raz odpowiednie światło = piękna nieskazitelna cera. PS nie jest konieczny. Jeśli Aga opublikowała zdjęcia, to sądzę, że o taki efekt jej chodziło. To czy komuś się to podoba, czy też nie, to już inna sprawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mnie chodzi o postawę niektórych wizażanek, w ogóle o ogólny wizerunek wizażu, który zaczyna być "dla wybranych". Nie mówię tutaj o crawler- która zachowała sie poniżej jakiejkolwiek krytyki, ale o sytuacjach, które się powtarzają za każdym razem... I właśnie o tą sprawę chodzi.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Oj tak porobiło się tu klik od groma... i maslą sobie dziewczyny straszliwie! Kiedyś jak tylko podczytywałam wizaz bo szukałam jakiegoś info było znacznie lepiej... a teraz żal i przykro się robi jak widzę tyle maślenia, a jak ktoś ma inne zdanie to masa "przekonujących na siłe" się znajduje... bardzo męczące to jest i rodem z przedszkola!
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pomijając taką crawler, większość z mających inne zdanie niż klan wizażanek, wyraża opinię na temat pracy Agnieszki, a nie jej samej... A to różnica... Niestety dziewczyny musicie przełknąć fakt, że nie wszystkim się do końca podoba, to co robi Agnieszka...I nagle zaczyna się nagonka-i tak jest na forum pod każdą jej publikacją.... Wracając do sedna- fotki są same w sobie ok- jeżeli miałyby być opublikowane w jakiejś gazecie itp... Ale to wizaż, to "moje makijaże", gdzie dziewczyny wzorują się na Agnieszce, chcą widzieć dokładnie jak zrobiła dany makijaż, a na fotkach tego nie widać- i stety, niestety mają rację... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie zgadzam się z Twoim zdaniem wyżej podkreślonym. MM swoją drogą, a strona wizażu swoją... Mylisz dwa różne pola działania Agnieszki. Jest przede wszystkim Wizażanką, ale współpracuje również przy tworzeniu portalu, co owocuje ciekawymi artykułami.
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
żenująca dyskusja
![]() ![]() Pomyślał ktoś, że dziewczyna dwoi się troi żeby wypadło jak najlepiej DLA WAS? Skoro nie ma pod ręką 16 letniej modelki i fotografa, robi wszystko sama. ![]() Krytykom polecam spróbować sobie z tym poradzić i pokazać efekty ![]() Makijaz na tych zdjęciach widać, jest zrobiony dobrze jak zawsze w Agi wykonaniu. Jeśli ktoś zna się na temacie skorzysta z porad i zdjęć. Jeśli ktoś się na makijażu nie zna to czy zdjęcia będa rozbielone, czy photoshopowane czy też nie - polecam skorzystanie z usług wizażystki - a jej można pokazać któreś z tych zdjęć i jeśli nie będzie zazdrosną krytykującą małpą tylko profesjonalistką będzie potrafiła się zainspirować i to chodzi! |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
makijaże myślę, że umyślnie rozświetlone, dzięki temu można wczuć się w wyjątkowy klimat ślubów, symbolicznej delikatności i bieli. bardzo udane przedstawienie tematu. wszystko jasno, dokładnie i wyraźnie wytłumaczone i opisane. ileż to razy, na pewno każda z nas, natknęła się na opis wykonania makijażu takiego czy takiego, gdzie pod tekstem znajdowało jedno, zazwyczaj pierwsze lepsze zdjęcie panny młodej wykupione z galerii google, gdzie WIĘCEJ niż połowę roboty na jej twarzy zrobił PS, no pytam? a o talencie i przede wszystkim o WIEDZY Agi możemy być przekonane, wystarczy śledzić na bieżąco jej wątki.
Edytowane przez gavra Czas edycji: 2011-05-29 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Śliczne makijaże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
czytam te wszystkie posty i nie wierze.....teraz jest bardzo popularna korekta, kwestia podkreslenia kontrastu, po to by makijaz i kolory byly bardziej widoczne, nie widze w tym nic zlego, przynajmniej dokladnie widac wizaz, kolory, ktore powinny byc dla wielu inspiracja, a nie okazja do wyszczekania.....
uwielbiam osoby, ktore maja wiele do powiedzenia, a same nie potrafia nawet prostej kreski linerem namalowac..... sliczne makijaze Aga, bardzo fajne pomysly i wiele cennych uwag....mysle, ze osoby na poziomie zapewne z nich skorzystaja ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 Edytowane przez Chloestic Czas edycji: 2011-09-05 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
piękne fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Zapraszam do obejrzenia moich prac makijaży ślubnych i nie tylko. kanaffa.pl
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.