![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mój makijaż+sukienka
Nie podoba mi się
![]() ![]() ![]() Myślę, że faktycznie powinnaś postawić na delikatniejsze, bezpieczniejsze barwy - brązy, beże albo może właśnie fiolety, a jeśli ma być zieleń, to delikatniejsza. I chyba powinnaś bardziej podkreślić kości policzkowe. To chyba wszystko. Mówi (a raczej pisze) ![]() ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Witam po weekendzie, niestety nie mam dostępu do sieci w te dni, więc nie mogłam brać udziału w dyskusji. Dziękuję Wam bardzo za wszystkie oceny.
A więc wracając do tego makijażu -on nie jest zbyt mocny, na zdjęciach wyszedł dosyć soczysty i ostry - w rzeczywistości tak nie razi. Jednak nie wiem czy akurat ten makijaż wykonam - zdania macie podzielone na jego temat. Poza tym faktycznie sukienka też jest jaskrawa, więc może być za zielono ![]() Wybiorę jednak delikatniejszy - może naturalny czyli beże lub jakieś fiolety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Tak tak, ja też uważam że za zielono byłoby z zielonym okiem bo takie mam wrażenie że nawet odcień zieleni sukienki i w makijażu jest bardzo podobny.
Ja bym do tej pięknej zwiewnej i soczystej sukienki proponowała naprawdę coś delikatnego na oczach, lekkiego, tak żeby jedynie podkreślić urodę. Uważam że Twoja propozycja jest zbyt ciężka. Mam pytanie, czy na codzień nosisz taki mocny makijaż?? Nie jestem zwolenniczką tak kontrastowych połączeń kolorystycznych jakie czasem proponujesz. Bardzo chciałabym zobaczyć jakiś naprawdę delikatny makijażyk żeby w końcu zobaczyć Twoją bardziej naturalną stronę ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dodam jeszcze, że na zdjęciach makijaże moje są bardziej wyraziste i ostrzejsze niż były w rzeczywistości (bardziej stonowane). Wracając jeszcze do sukienki, raczej wykonam lekki makijaż, lecz z drugiej strony jest to impreza też wieczorowa ( i nocna), więc ten delikatny makijaż może być niewidoczny. Pozdrawiam i dziękuje wszystkim w najbliśzym czasie pokaże się naturalnie ;-) Edytowane przez Amelianna Czas edycji: 2005-06-02 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Napewno byłoby pięknie w delikatnym makijażu, nawet jeśli to na imprezę, ponieważ przy lekkim makijażu możesz założyć jakieś szałowe kolczyki i na przykład kości policzkowe,ramiona lub dekolt czymś nabłyszczyć i będzie lekko, naturalnie ale szałowo. Ale to tylko takie sugestyjki
![]() Czekam na "naturalną wersję" ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Przesliczny makijaz, tylko, ze do... fioletowej sukienki.
![]() Ale bardzo Ci do twarzy w takim zielonym cieniu, moze poprobuj tez z innymi zieleniami - zielenia mchu, zielenia jodlowa... ![]() Sliczne oczka, sliczna buzka, taka "malarska", stworzona do malowania, badz bycia malowana. ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
![]()
a ja zdecydowanie jestem na TAK
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lubię nabłyszczacze, zwłaszcza ze juz sie opaliłam ![]() pozdrawiam również |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo lubię zieleń i pewnie kolory, ktore polecasz, także wybróbuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wykonam zatem wersję delikatniejszą, więcej złota i brązu z akcentem zielonym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Kolor cieni poprostu boski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
strasznie rażacy ,taki pstrokaty zupełnie ci nie pasuje.jakoś dziwnie pomalowane powieki ,probowalas kiedyś beżowego cienia i ejlajnera np? albo perłowego wpadajacego w jasny żolty? bo oczy masz super ale ten cień...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
makijaż sam w sobie super, ale chyba za duzo bedzie tej zieloności.... a jakby dodać niebieskiego koloru, albo cos papuziego stworzyć. I wiesz co.... nie podobaja mi sie te "zawijasy" tzn wykonczenie zewnetrznego koncika oczu,sprobuj je zlagodzic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Nie przeczytalam wszytskich napisanych wyzej postow, wiec wybaczcie jesli sie bede powtarzac..
od razu rzucilo mi sie w oczy, ze masz dosyc zmeczona buźkę, jakbys byla niewyspana czy niedotleniona, co widac przy tym pudrze brazujacym. ja bym uzyla moze jakiejs bazy rozswietlajacej? albo to moze zbyt jasny puder i korektor sprawiaja takie wrazenie? tak czy inaczej, makijaz mi sie podoba, masz super wyrazista urode ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
ojej... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
zdecydowanie za zielono! poza tym nalezy zrobic cos z ustami. proponuje bez pudru jedynie blyszczyk. makijaz jak najbardziej ten przedstawiony przez modlishe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
pomijajc fakt ze watek juz stary i na pewno nasze rady juz nie potrzebne musze napisac, ze makijaz super
![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Piękny makijaż
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Sam makijaż jest genialny, ale za cięzki do już nasyconego koloru sukienki. Postawiłabym na lekkie zielenie + odrobine bieli.
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Makijaż sam w sobie jest ładny, ale do tak delikatnej sukienki za ciężki.
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- to wątek sprzed prawie roku
![]() Ale oczy zabójcze - to trzeba przyznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
O kurcze! Cudo! Piekne oczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
witam, ale zaskoczenie ;-), widzę, że odświeżyłyście mój wątek sprzed roku, trochę się zmieniałam do tej pory, inaczej trochę maluję, a co do makijażu do sukienki to pomalowałam się także inaczej niż na zaprezentowanych zdjęciach; jak dziewczyny wskazały, bradziej delikatnie, na beżowo, z małym akcentem zielonym.
Dziękuję jeszcze raz za opinie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie ze zbyt duzo zieleni na powiekach. Nie malowalabym ich az tak intensywnie.
Troche blado usta wygladaja- polozylabym jakis bezbarwny albo jasno- rozowy blyszczyk. Bardzo fajna sukienka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
a mi sie bardzo podoba i w sumie to chcialabym Cie zobaczyc w tej sukience i z takim makijazem, moze troszke oszczedniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie, sukienka i cienie w tym samym soczystym kolorze to troche za duzo.
![]() ![]()
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
co za super oczy!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Amelianno, dawno nie było Cię na MM. Kiedy pokażesz nam nowy makijaż? Stęskniłam się za nimi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.