![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bielenda- co Wy na to?
Kosmetyki Bielendy znam tylko te do pielęgnacji ciala i te mogę pochwalić
![]() Bardzo przyzwoite są: *Olejki do kąpieli: Witalnosc i Harmonia *Pianki do higieny intymnej *kremowy olejek do kąpieli Róża i Jedwab. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Moja mama korzysta od czasu do czasu z ofert ATW ale ja nie wiem czy to takie fajne jest. Fajna jest tylko taka maseczka ktora zostawia sie na noc i ona oczyszcza buzie tylko nie pamietam ile kosztuje. Gdzies zauwazylam cienie ATW wiec jak je wyproboje to napishe cosik o nich
![]() Ostatnio szukam jakis dobrych i niedrogich bibulek matujacych, te z Bielendy sa dobre?Jezeli tak to gdzie mozna je kupic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
hej mam te bibułki ale jescze ich nei używałam...:d
a można je kupić w supermarketach m.in.: Geant, Auchan etc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
zastanawia mnie seria brazujaca... co myslicie o mleczku do demakijazu i toniku w jednym?i do tego jeszcze brazujace? wlasciwie to jak powinnam to sotsowac?bo jesli brazuje, to chyba powinno sie omijac brwi, zeby sie nie rozjasnily, jak przy samoopalaczu...? jak myslicie?
wiem, ze samo mleczko pewnie nic nie da, ale tak sie zastanawiam nad cala seria: mleczko, tonik, krem, balsam...
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Ja mam sam tonik, u mnie leciutko zbrązowił skórę twarzy (ale ja z natury jestem blada, moja siostra ma ciemniejszą skórę i u niej nie było efektu zbrązowienia).
Ja myślę że takie produkty lekko brązujące nie rozjaśniają brwi. A co do Bielendy to mam jeszcze Olejek do kąpieli, jest w porządku chociaz sam zapach mi się nie podoba :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Mnie podoba się ta firma. Ogólnie z tej firmy używałam:
- rzeczy do opalania z serii "Bikini" - pianek do higieny intymnej...cudowne - kremy do twarzy z serii nawilżające, tłuste itd..ja miałam z różą damasceńską Własnie przejrzałam stronkę z kosmetykami i bardzo skusily mnie te nowe mleczka do ciała: armetto,chocolate,coffe,v anilla oraz błysczyki do ust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
macie może krem Róża & Jedwab na noc ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Jak ostatnio przegladalam na takiej jednej stronce kosmetyki Bielendy to niektore wydaly mi sie dosc ciekawe i niedrogie, niektore sa juz dluzszy czas na rynq a ja ich wogle nie widzialam?Dziewczyny czy tylko przez sprzedaz wysylkowa w internecie mozna nabyc kosmetyki Bielendy?Gdzie ich szukac?Mnie najbardziej zaciekawily bibulki matujace z srrii No More
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Coz, Bielenda ma bardzo slaba siec dystrybucji.
Ja ostatnio kupilam peeling termiczny ktory ma niby zastepowac mikrodermabrazje ![]() Peeling jak na razie - dobry. Oczyszcza wygladza, czyli to co powinien robic dobry peeling ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Z Bielendy polecam pianki do higieny intymnej (kora dębu i zielona herbata). Jeśli chodzi o działanie na naczynka to dobry jest krem nawilżający na dzień, teraz testuję też i serum. Średnio jestem zadowolona z mleczka czekoladowego do ciała. Więcej ich kosmetyków nie próbowałam.
Cytat:
A do co ATW to opinie o tych kosmetykach masz przecież w KWC. Sama ich uzywam i nie narzekam i faktycznie jesli chodzi o balsamy XXL to można nieźle schudnąć nic nie robiąc. Sama zrzuciłam 2cm w udach bez żadnej diety i ćwiczeń w jakiś miesiąc. Szkoda tylko, że te wyszczuplacze są tak cholernie drogie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio oglądalam jakis spray do włosów z uv-taniutki był, ale niestety, strasznie smierdział
![]() ![]() Strasznie jestem ciekawa błyszczyków i i tych bibyłek, ale niegdzie ich nie widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
lucille, maja_s - a to serum na naczynka nie klei się Wam na twarzy? Bo jak jeszcze było względnie chłodno, to nic takiego nie zauważyłam, a jak przyszły upały, to zamiast się ładnie wchłaniać pozostawia taką kelistą powłoczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Bielenda to chyba polska firma prawda? Fajne jest to ze coraz wiecej polskich produktow sa wysokiej jakosci. Polecam blyszczyki Vipery- rewelacja!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
błyszczyki Bielendy są podobne do Eveline
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
fajne są te błyszcyki
![]() ![]() dzięki Smerfeta za cynk o nowej dziewczynie ..oczywiście zakupie ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
ja mam błyszczyk Bielendy, był dołaczony do płynu do demakijazu oczu. z początku wydał mi się za ciemny ale na ustach wygląda poprostu slicznie. dodatkowo nawilża i jest trwały. Zaczyna się ze mnie robić wielka fanka Bielendy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Poprosiłam mojego mena, coby mi kupił niedrogi tonik jakiś przy okazji zakupów. Przyniósł mi Bielendy różany w żelu
![]() ![]() Teraz kupiłam sobie kasztanowy, także w żelu i znów twierdzę że jest super !! Używałyście ich? Jakie Wasze wrażenia? Edytowane przez madie Czas edycji: 2005-06-01 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Dodam jeszcze że miałam również różane mleczkodo demakijażu, ale jest zbyt rzadkie jak dla mnie. Z wypróbowanych przeze mnie kosmetyków tej firmy nie sprawdził się zupełnie krem pod oczy botox efekt. Liczyłam na nawilżenie ale nie ma takiego efektu
![]() Ale nie zraziłam się, sądzę że to kosmetyki warte wypróbowania. W końcu nie są drogie, a można wśród nich znaleźć rarytaski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
hmn, ten tonik w żelu to ciekawe sprawa.Muszę pomyśleć...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Bielenda super balsamy do ciała!!! Szczególnie tenz z hibiskusem ujędrniają
cy-drenujący (różowy kolorek). rezczywiście dość dobrze ujędrnia, ale trzeba regularnie stosować (jak wszystko zeby dało efekt) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
a macie ten kremik na noc Róża & Jedwab ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
do wartych polecenia produktów tej firmy musze dołączyć
płyn dwufazowy róza&jedwab do demakijażu oczu, jest naprawdę dobry, nie podrażnia i nie wysusza powiek, a dobrze radzi sobie z cieniami i tuszem, trudno go zdobyć, ale cena niska i warto mleczko kokosowe Powitanie z Afryką, zapach przecudny, świetnie pielęgnuje, nawilża, szybko się wchłania, a ten zapach poprostu bajka, uzywam już drugie opakowanie, no wąłsnie dot ego opakowania miałabym jakieś zastrzeżenia jednak, przydałaby się pompka ![]() zgadzam się tez z tym że ciężko dostać niektóre kosmetyki tej firmy, jesli chodzi o dystrybucję to kiepsko u nich z tym, z trudem upolowałam ten płyn do demakijażu, ciężko dostac tez desery do kąpieli, chyba że pojedyncze sztuki, serią NO More nadal nie zlokalizowana w moich okolicach ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio zachwycam się peelingiem termicznym-minidermabrazją Bielendy. Sam peeling jest bardzo mocny, silnie sciera naskóre, ale w połaczeniu z maseczką Botoks- Effect zostawioną na całą noc, dale swietne rezultaty!
Skóra gładka, oczyszczona, promieniująca blaskiem ![]() Świetny jest też żel do higieny intymnej z nagietkiem ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię krem do twarzy na dzień "Spa morska kuracja". Jest lekki, nawilża, delikatnie pachnie i nie zapycha porów. Nie podoba mi się natomiast żel pod oczy z tej serii - bardzo silikonowy i poza powierzchniowym wygładzeniem nic nie zdziałał. Nawet nie nawilżył.
Lubię mleczko afrykańskie ale na dłuższą metę jego zapach mnie zmęczył. Bardzo działą na mnie termoaktywna linia fitness, którą stosuję raz na pól roku w formie kuracji (ampułki + żel). Tanie i dobre kosmetyki. Teraz przymierzam się do ampułek z serii morskiej. Wspaniały jest balsam czekoladowy z serii deserowej. Najpiękniejszy zapach czekolady jaki udało mi się znaleźć w kosmetykach - słodki, lepki, rozleniwiający...aż znika ochota na zjedzenie czegoś słodkego. Najbardziej udanym kosmetykiem Bielendy jets różany olejek do kąpieli. Niestety po zużyciu w rucho ciągłym kilkunastu opakowań...znudził mi się i teraz używam olejków Farmony. Ale z pewnością wrócę do niego jesienią. Lubię też smietankowy krem do rąk miss milkie i balsam do ciała z tej serii. Jednym słwoem: Bielenda to moja ulubiona polska marka i z przyjemnością stosuję te kosmetyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I sama jeszcze lubię oprócz wspomnianych już tu i wyżej kosmetyków - królewski krem piękności z afrykańskiej serii - też świetny na jesień-zimę - czekoladowy krem do twarzy i ciała - używam tylko do ciała, bo do twarzy bym się bała, ale zapach i konsystencje ma boskie - dosłownie jak masło czekoladowe - krem pod oczy Botoks Efekt - peeling termiczny Botoks Efekt - szkoda tylko, że ze względu na naczynka nie powinnam go w ogóle używać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli masz w okolicy GEant'a lub Nature to zobacz tam seria NO MORE powinna być i pozostają oczywiście małe sklepiki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
a ja używam obecnie mleczka i toniku do demakijażu twarzy z serii Vinoterapia. Są fantastyczne !!!!!!!! szczególnie uwiwlbiam ten tonik , który ma konsystencję żelu .po nim czuje się cudownie
![]()
"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..." Marek Aureliusz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o Królewskim kremie z serii afrykańskiej. Na buzię jest dla mnie troszeczkę za ciężki, za to wspaniale psrawdza sięroli kremu do dekoltu i biust - nawilża, odżywia, uelastycznia skórę. Wolę go niż obiecanki-cacanki próducentów kremów przeznaczonych do biustu
![]() Lubię też różane mleczko do demakijazu twarzy i oczu. Nie podrażnia a świetnie sobie radzi z tuszem do rzęs. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Podróżniczka
|
Z bielendy zachwycila mnie seria z koziego mleka Beauty Milky. Produkty sa super, mam krem do rak i krem do twarzy.
krem do rak pachnie rewelacyjnie i dobrze nawilza dlonie krem do twarzy - zapach wiadomo jw. - z nawilzaniem juz troszke gorzej, ale na poczatku pozostawia taki fajny film na skorze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
ja mam z Bielendy Luksusowe Serum Pod Oczy SPA, musze powiedziec ze jest dosc dobry i wydajny,uzywam go juz 3 miesiac, codziennie wieczorem i w dalszym ciagu sie nie skonczyl, tubka 15 ml.
skora pod oczami aksamitna,rowna,bez cieni,jestem naprawde zadowolona ![]() ![]() mam jeszcze krem smietankowy do twarzy Beaty Milky-rowniez godny polecenia,jak dla mnie to jest najlepszy krem pod makijaz,szybko sie wchlania,nie pozostawia zadnej tlustej warstwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.