![]() |
#31 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Boję się ciąży, pomocy
Cytat:
Chyba poporstu nie jesteś jeszcze gotowa i stąd Twoje strachy i obawy. Poczekaj. Pieście sie, dawajcie sobie przyjemność. mozna doznawać wiele rozkoszy nie uprawiając sexu de facto. I wclae nie pisze tu o sexie analnym, czy miłości francuskiej, jest cały wachlarz innych pieszczot i przyjemności ![]() Sex jest Wspaniała przyjemnoscia, jednak tylko wówczas, gdy potrafimy z niej czerpac w pełni. Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez 33owieczka Czas edycji: 2011-05-13 o 14:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety... Bywa różnie. W mojej podstawówki były 2 takie "kwiatki" (a podstawówkę kończyłam dawno... Wtedy jeszcze obowiązywało 8 klas). 1 pannica miała 13 lat, gdy powiła dziecię i do dziś nie wie, kto jest jego tatą (ewentualnie nie chce powiedzieć. Na testy chyba jej nie stać. W każdym razie nigdy nie powiedziała, czyje to dziecko). Kumpel został tatą w wieku 15 lat. Mamą była dziewczyna rok młodsza. O, przypomniał mi się jeszcze 1 przypadek. Młodsza siostra mojej koleżanki również miała 14 lat, gdy urodziła córeczkę. I muszę napisać, tylko 1 przypadek można określić jako wywodzący się z rodziny patologicznej. 2 pozostałe są z tzw. dobrych domów. Tak wiec nie ma reguły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
jeśli chodzi o słowo przebrnęły, to źle to ujęłam. nie traktuje tego jak karę. macie racje. pierwsze etapy mamy już za sobą, ale widocznie nie jestem gotowa. wiem, że to się łatwo mówi, że jak bedzie naciskał, to nie jest mnie wart, ale przecież nie chce go stracić i z drugiej strony go torturowac lrzez tak długi okres. wkurza mnie gadanie jego kolegów, ktorzy ciagle dopytuja czy juz jestesmy po. on to dzielnie znosi, ale i tak wiadomo, ze jego to takze irytuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Ja straciłam dziewictwo jak miałam 17 lat, nie żałuje tylko dlatego że ciągle jestem z moim Tżem(4,5 roku) Ale mówiąc szczerze jak sobie przypomne tamte nasze seksualne przygody, muszę przyznać że poczekanie z półtora roku było by dobrym pomysłem... Zwłaszcza że kiedy poszłam przed rozp. współżycia do ginekologa to bez najmniejszego problemu przepisał mi tabletki, a ja głupiutka jeszcze wtedy brałam, nawet nie sprawdziłam chociażby opini w necie co to jest. Okazało się że biorę tabsy jakiejś starej generacji, przez co nieźle przytyłam... no cóż człowiek za głupotę musiał płacić
![]() A do autorki to jeżeli tak bardzo boisz się ciąży, to obawiam się że gdybyś zaczęła współżycie, stres przed każdym okresem byłby zbyt duży. Ześwirujesz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na seks w Waszym wykonaniu przyjdzie czas wtedy, kiedy przestaniecie zwracać uwagę na to, co gadają ludzie wkoło i kiedy oboje poczujecie, że tego pragniecie. A tak abstrahując nieco od tematu: w życiu nie chciałabym mieć koleżanek i kolegów, dla których miałoby znaczenie czy mam swój pierwszy raz za sobą czy nie ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
to koledzy mojego chlopaka go o to ciagle pytaja. jak to faceci.. a moja kolezanka po prostu powiedziala, ze gdyby byla z chlopakiem tyle czasu to nie wytrzymalaby tyle bez seksu. nie to, ze ona mnie ocenia negatywnie. po prostu mowila o sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jak to faceci, tylko jak to niedojrzali chłopcy. Prawdziwi mężczyźni się tak nie zachowują, ale podejrzewam, że jesteście jeszcze młodzi. Nie oglądaj się na innych a pytania ty i twój chłopak zbywajcie prostym "to nie wasza sprawa". I tyle, bez tłumaczenia się, wykrętów, bez odpowiadania na pytanie, bo to tylko udowodni natrętom, że mogą was dalej wypytywać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To że jesteście mlodzi to jest pewne, żaden dojrzały facet nie radzi się kolegów w tych sprawach czy nie odpowiada na wścibskie pytania. Dla mnie jest to sprawwa bardzo osobista i imtymna, więc nie wyobrażam sobie aby mój pierwszy raz był zaplanowany przez to, że koledzy TŻ wypytawali i on już chciał być po, o nie nie ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
17, prawie 18. I ja nie mam zamiaru tego robić ze względu na nich xD Po prostu mnie to drażni i tyle. A ogólnie w wątku chciałam się poradzić jak nie schizować i najlepiej zabezpieczyć się przed ciążą, jeśli zacznę współżyć, no ale wszystkie polecacie tabletki, więc odpada
![]() a uważacie, że bezpieczniej uprawiać seks przed okresem czy po? gdybym robiła to w dni niepłodne, to byłabym spokojniejsza ![]() w sumie po okresie to jest niby pewny czas, ale jednak te plemniki zawsze mogą się trochę utrzymać w pochwie, chyba koło dwóch dni, więc sama nie wiem.. oczywiście stosowałabym prezerwatywę, ale jednak i ona czasem zawodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Zacznij prowadzić obserwację swojego cyklu i wszystko notować, a za kilka miesięcy będziesz wiedzieć kiedy masz dni płodne. Idź do ginekologa żeby wytłumaczył Ci dokładnie jak to robić.
![]() |
#48 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Sama antykoncepcja chemiczna jest baaaardzo zawodna, ale w połączeniu z prezerwatywą dobrze się sprawdza. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez elle elle Czas edycji: 2011-05-21 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Edit nie ważne, nie tutaj
![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
podejrzewam że nie ma się czym chwalić, oni mieli 15-16 lat kończąc podstawówkę więc wiesz. niezdrowo się tak podniecać ![]() Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-05-22 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.