Kto jedzie ze mną na obóz :D? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-01, 15:25   #31
Adelaaaa
Raczkowanie

Dot.: Kto jedzie ze mną na obóz :D?

Byłam na zimowisku z almatura ( 2 lata temu), i kilka razy jak byłam młodsza ( 8 do 12 lat) , w ostatnich chyba 3 latach na żadnym obozie nie byłam ;d
Adelaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 15:38   #32
olcia229
Raczkowanie

No to widzę, że wiesz mniej więcej co Cię czeka A Ty ja 15-latka co sądzisz o dyskotekach itp.? Chodzi mi o to, że wpuszczają jedynie od 16 lat, ale czytałam wypowiedzi dziewczyn, które mówiły, że wpuszczają wszystkie osoby, które wyglądają na dojrzałe
olcia229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 15:48   #33
Adelaaaa
Raczkowanie

no to ja raczej wyglądam troche starzej, bo po bilety w kinie chodzę ja xd lubie mocniejszy makijaż i buty na koturnach ;d
W sumie to nie wiem, chyba to wszystko zależy od opiekunów. Bylam kiedys na tanecznym ( majac 9 czy 10 lat) i tam opiekunowie i uczestnicy sie znali, także starsze dziewczyny zawsze mogły gdzieś wychodzić. Pamiętam, że zawsze leżeliśmy obok siebie na plaży i do wody też wsyzscy razem i jeszcze w czepkach koloru niebieskiego żeby nas sie dało odróżnić xdd Z kolei jak byłam na zimowisku, to nikt nie mógł zostac sam w hotelu, zawsze wszyscy wychodzilismy razem, nawet przed hotel jak grupa wychodziła nikt nie mógł siedzieć sam.

Ale wychowawcy wiedzą ile mamy lat. ale widziałam, ze na jakis stronach jest napisane, że wstęp na dyskoteki od 16 lat, no to cyba nie bedzie za tobą wszędzie wychowawca chodził. Może trzeba sie meldować co pół godziny czy godzinę.
Stary 2009-02-01, 16:07   #34
olcia229
Raczkowanie

Troche się wkurzę jak nie będę mogła wejść, bo kończe 16 lat we wrześniu, ale czytałam, że można od kogoś pożyczyć paszport i wyrobić karnet, a potem już lajcik
Stary 2009-02-01, 16:14   #35
Adelaaaa
Raczkowanie

Ale w paszporcie jest zdjęcie ;d;d Chyba, że nie patrzą Gdyby ktokolwiek moje zdjęcie w paszporcie zobaczył to.......
Stary 2009-02-01, 16:28   #36
olcia229
Raczkowanie

No, ale zdjęcia z dzieciństwa raczej nie rozróżnią jeśli ma się np. taki sam kolor włosów
Stary 2009-02-01, 18:42   #37
olcia229
Raczkowanie

Mam jeszcze jedno pytanko, ostatnie, obiecuję ^^ Jedziesz z jakimiś przyjaciółkami czy z dziewczynami poznanymi w sieci??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 12:21   #38
relaxjohanna345
Raczkowanie

hej dziewczyny. w tym roku też planuje pojechać na obóz za granicę. Marzą mi się Włochy, Hiszpania, Bułgaria, Chorwacja. Moi znajomi jadą na kolonie nad nasze polskie morze, a ja wolalabym teraz gdzieś dalej wiec fajnie by było z kimś się umowić i wczesniej zapoznać. moze ktos chcialby jechac? ja jestem z Olsztyna, ale wyjazdy są z różnych miast. jak coś to piszcie wiadomosci!
relaxjohanna345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 12:44   #39
relaxjohanna345
Raczkowanie

Smile Kto chętny na obóz/kolonie? Zagranica!

Hej a Więc planuje się wybrać w tym roku na obóz za granicę. Moi znajomi chcą nad nasze polskie morze. A głupio tak samej jechac, wiec chcialam sie zapytac czy moze ktos chcialby sie do mnie dołączyć? Ja jestem z Olsztyna, ale wyjazdy są z różnych miast. Interesują mnie Włochy, Grecja, Chorwacja, Bułgaria.
A biura podrozy to rozne, np. alamtur, eurpabus, ok-tour, profesjonal.
Czekam na odpowiedzi!
Stary 2009-02-06, 13:41   #40
bmartunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez relaxjohanna345 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny. w tym roku też planuje pojechać na obóz za granicę. Marzą mi się Włochy, Hiszpania, Bułgaria, Chorwacja. Moi znajomi jadą na kolonie nad nasze polskie morze, a ja wolalabym teraz gdzieś dalej wiec fajnie by było z kimś się umowić i wczesniej zapoznać. moze ktos chcialby jechac? ja jestem z Olsztyna, ale wyjazdy są z różnych miast. jak coś to piszcie wiadomosci!
Siem. a co powiesz o Grecji? Wraz z przyjaciółką planowaliśmy w tym roku Hiszpanię, Bułgarię oraz Francję. Stwierdzilismy że w Bułgari nie ma nic ciekawego do zwiedzania i jest morze brudne, do Hiszpani jest dużo ciekawych ofert ale najczęściej do Lloret de Mar - uznalismy, że darujemy w tym roku wyjazd do Hiszpani. Natomiast Francja - blisko .
Znalazłam świetną ofertę ttp://24travels.pl/offer_547_2258.html - wyjazd do Grecji obóz młodziezowy 12 - 19 lat, do świetnej, miejscowości na Riwierze Olimpijskiej - Skotina Beach . Trzy posiłki dziennie w tym napoje gratis. Świetny pakiet wycieczkowy (80 euro ) :
-WYCIECZKA DO ATEN
-WYCIECZKA DO METEORÓW
-WYCIECZKA do THESALONIK.
W cenie amsz wliczoną wycieczkę na Olimp oraz dwie prawdziwe greckie dyskoteki. Świetny ośrodek , same pozytywy. ładne pokoje cud miód fasolki. My jesteśmy z Białegostoku i dowiedziałysmy się, że jeżeli z jakiegoś miasta uzbierze się większa grupka zainteresowanych tą ofertą, za dodatkową opłatą podstawia nam mikrobusa ( czy coś podobnego) i zawiozą do Krakowa
bmartunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 13:48   #41
olcia229
Raczkowanie

relaxjohanna345 - ile masz lat i jak kraj najbardziej Cię interesuje? ;>

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 15:55   #42
relaxjohanna345
Raczkowanie

Włochy i Grecja. A mam 16 lat. w tym roku bede konczyla 17 a ty?
Stary 2009-02-06, 15:58   #43
relaxjohanna345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bmartunia Pokaż wiadomość
Siem. a co powiesz o Grecji? Wraz z przyjaciółką planowaliśmy w tym roku Hiszpanię, Bułgarię oraz Francję. Stwierdzilismy że w Bułgari nie ma nic ciekawego do zwiedzania i jest morze brudne, do Hiszpani jest dużo ciekawych ofert ale najczęściej do Lloret de Mar - uznalismy, że darujemy w tym roku wyjazd do Hiszpani. Natomiast Francja - blisko .
Znalazłam świetną ofertę ttp://24travels.pl/offer_547_2258.html - wyjazd do Grecji obóz młodziezowy 12 - 19 lat, do świetnej, miejscowości na Riwierze Olimpijskiej - Skotina Beach . Trzy posiłki dziennie w tym napoje gratis. Świetny pakiet wycieczkowy (80 euro ) :
-WYCIECZKA DO ATEN
-WYCIECZKA DO METEORÓW
-WYCIECZKA do THESALONIK.
W cenie amsz wliczoną wycieczkę na Olimp oraz dwie prawdziwe greckie dyskoteki. Świetny ośrodek , same pozytywy. ładne pokoje cud miód fasolki. My jesteśmy z Białegostoku i dowiedziałysmy się, że jeżeli z jakiegoś miasta uzbierze się większa grupka zainteresowanych tą ofertą, za dodatkową opłatą podstawia nam mikrobusa ( czy coś podobnego) i zawiozą do Krakowa
no właśnie teraz tak przeglądając różne oferty, stwierdziłam, że w Bulgarii nie ma nic ciekawego do zwiedzania. tam bardziej jest sie nastawionym na plazowanie, a ja chcialabym i troche plazowania i zwiedzania.
Właśnie z dojazdem byłby problem. Nie wiem czy uzbierałabym grupkę z Olsztyna, A indywidualnie nie wiem czy dojechalabym do Krakowa.
Stary 2009-02-06, 16:20   #44
olcia229
Raczkowanie

Ja planuję Hiszpanię i w tym roku kończę 16 lat ;]
Stary 2009-02-06, 16:48   #45
relaxjohanna345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olcia229 Pokaż wiadomość
Ja planuję Hiszpanię i w tym roku kończę 16 lat ;]
a jakie biura podrozy cie intersuja?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 17:25   #46
olcia229
Raczkowanie

Jak narazie to Almatur i Orlando
Stary 2009-02-06, 18:05   #47
biedronka91
Zakorzenienie

Z Almaturu wyjazd do Lloret jest super ;D Nie polecam Cannes, beznadziejni opiekunowie, nawet na basen przy hotelu nie można samemu iść (co nie znaczy, że się nie chodziło ). W Hiszpanii było wspaniale, cudowni opiekunowie, zabawa do rana, super hotel i piękny kelner..:rollesyes:.
Tylko ten nasz złoty licho stoi, tegoroczne wakacje będą wyjątkowo drogie..

Co do dyskotek z Lloret trzeba mieć 16 lat, żeby wyrobić wejściówkę. Jednak jeżeli ma się sprytnych opiekunów, pójdzie tez 15, ale trzeba trafić..

Edytowane przez biedronka91
Czas edycji: 2009-02-06 o 18:07
biedronka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 18:07   #48
olcia229
Raczkowanie

Na wakacjach 2008 byłam właśnie w Grecji i też z Almaturu a ty jakie biura podróży poreferujesz?
Stary 2009-02-06, 18:09   #49
olcia229
Raczkowanie

biedronka91 - jak z Almaturu to byłaś w hotelu Villa Garbi? Możesz opisać jakie panują tam warunki, jacy są opiekunowie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 18:15   #50
relaxjohanna345
Raczkowanie

mnie interesuje almatur, europabus i orbis.
Stary 2009-02-06, 18:27   #51
biedronka91
Zakorzenienie

Hotel ma dwie gwiazdki ale jest naprawdę dobry. Każdy pokój ma balkon, łazienkę, jest przestronny, powiedziałabym nawet "stylowy". Zazwyczaj Almatur daje pokoje, gdzie widokiem z balkonu jest po prostu inny balkon, więc trzeba uważać na napalonych obcokrajowców, którzy cały czas zaczepiają, gwiżdzą itd . Najlepsze jest jednak jedzenie-szwedzki stół, wszystkiego do oporu, trzeba uważać, żeby nie przytyć. Co do opiekunów-byłam w 2007 roku-są wspaniali. Można było wszędzie wychodzić, wracać samemu, dyskoteki do 4-5, wyluzowana, wyrozumiała kadra. Wszystko było na korzyść uczestnika. Oczywiście mówię tu głównie o osobach mających pow. 16 lat ale to chyba zrozumiałe..
Moim zdaniem obóz w Lloret jest najlepszą obozową ofertą tego biura.

A, no i blondynki mają przerąbane.

Edytowane przez biedronka91
Czas edycji: 2009-02-06 o 18:29
biedronka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 18:33   #52
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Troche się wkurzę jak nie będę mogła wejść, bo kończe 16 lat we wrześniu, ale czytałam, że można od kogoś pożyczyć paszport i wyrobić karnet, a potem już lajcik
Dokładnie tak jest, pożycza się paszport od osoby podobnej do Ciebie (wystarczy kolor włosów, podobne rysy jak ktoś kogoś takiego znajdzie). 16latki rocznikowe na pewno wejdą, gorzej, jak ktoś jest młodszy. Opiekunka z Hiszpanii jest świetna, każdego potrafi wkręcić..
Stary 2009-02-06, 18:35   #53
olcia229
Raczkowanie

A jaka było ilość uczestników? Bo biuro proponuje wiele grup Abc nurkowania, piłka siatkowa itp i zastanawiam się czy będzie jeden autokar czy więcej
Stary 2009-02-06, 18:41   #54
biedronka91
Zakorzenienie

U nas był jeden autokar na rekreacji, z tego co pamiętam, to chyba siatkówka miała dwa.
Stary 2009-02-06, 18:47   #55
olcia229
Raczkowanie

Hmm...To chyba było dużo ludzi
Stary 2009-02-06, 19:09   #56
agnessss
Rozeznanie

Dot.: Kto chętny na obóz/kolonie? Zagranica!

Ja w tym roku jade do Hiszpanii, z ok-tours, obóz studencki

"Ten, kto zwycięża innych, jest silny. Ten, kto zwycięża samego siebie, jest potężny"

13.08-24.08 - Lloret de Mar ^^

I FAZA - 1 / 14

agnessss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 19:59   #57
inue7
Raczkowanie

Luknij na dział o Grecji , może Ci się spodoba.
inue7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 20:07   #58
inue7
Raczkowanie

Cytat:
Hmm...To chyba było dużo ludzi
Z tego co ja wam powiem , ja byłam z Almatura we Włoszech i było chyba 4 autokary , wiem, więc wesoło
inue7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 20:31   #59
olcia229
Raczkowanie

Heh ja też byłam z Almatura we Włoszech dokładniej w Cesenatico na wakacjach 2007 i było 5 autobusów dlatego pytam. Czym więcej ludzi tym lepiej
Stary 2009-02-06, 20:46   #60
natkacz
Zadomowienie

wybierz lloret ;p

natkacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości