![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styl ubierania sie -codziennie sie zmienia
No ja niestety tez mam z tym problem, ogolnie lubie swoje ciuszki ale czasami mam tak,ze zobacze jakas dziewczyne fajnei ubrana (inaczej ode mnie) i zaczyna mi sie zmieniac myslenie odnoscie mojego stylu.. ale czytajac Wasze komentarze wiem, ze nie jestem sama na szczescie
![]() I fakt - wazne sa ddoatki, ja zamiast teraz kupowac setny ciuszek do kolekcji zaiwenstuje w dodatki (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
No właśnie .. Ja mam tak samo .. Ale w sumie też jeszcze inny problem .. Podobają mi się różne style .. Ale boję się, że jak staną się moim stylem, to ludziom nie przypasuję i sie ode mnie odwrócą .. Np. moja przyjaciółka .. Ma styl EMO .. W sumie jest sama .. No oczywiście ma mnie .. Inne przyjaciolki .. No ale ja ją podziwiam za to .. Bo pomimo wszystko jest sobą .. I pomimo krytyki się nie zmienia .. Ja wciąż szukam swojego stylu .. Podoba mi się taki styl luźny .. Jeansy .. Jakieś bluzeczki na ramiączka .. Tylko nie wiem .. Nie mam pomysłu jak je zastosować .. Macie może jakieś zdjęcia czy coś? Prosze poradźcie mi .. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
skad ja to znam
![]() czasami mam sie ochote ubrac jak chlopczyca, albo totalnie na sportowo, nastepnym razem zachwyci mnie sportowa elegancja, typu jeansy+zakiet a czasami bym chciala wskoczyc w jakas sliczna, kobieca sukienke ![]() edit: czasami przegladajac msdpp mam ochote wymienic cala swoja szafe :P
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że trafiłam na ten wątek, bo już od natłoku myśli na ten temat mnie skręcało ![]() ![]() Chciałabym mieć swój jeden, wypracowany styl, po którym byłabym rozpoznawalna, ale chyba jednak postawię na eksperymentowanie ![]() No bo czy różnorodność stylów, nie może być po części stylem ? Edytowane przez monik@_monik@ Czas edycji: 2007-09-18 o 19:02 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
oj ja też to znam
![]() ![]()
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak na serio to uważam , że nie ma co dawać rad bo skoro lubisz się zmieniać to na siłę i tak nie wytrwasz przy jednym stylu ![]() Więc bądź sobą i jeśli lto ubisz to baw się modą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
ja też tak mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Ja mam mieszany styl, ogólnie uwielbiam trampki, rajstopy w siatkę i takie coś al'a Avril lavigne, jednak często mam ochotę założyć obcasy i wystroić się ślicznie i kobieco.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.