![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: UP w Lublinie
Inżynieria środowiska? ->lepiej studiować na politechnice, ale jak kto woli
![]() Leśnictwo? ->daj sobie spokój Biotechnologia? -> przyszłościowy kierunek, ale ciężko się dostać Technologia żywności i żywienie człowieka? ->darowałabym sobie Dietetyka? ->to mają na up taki kierunek?? fajny ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
właśnie szczęśliwie zakończyłam II rok
![]() Z tego co kiedyś czytałam to Ty chyba skończyłaś już studia, tak? Jeśli mogę zapytać- jaką wybrałaś specjalizację? I jak z pracą? ![]()
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-06-28 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
edit.
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-06-28 o 18:06 Powód: chyba mi sie cos skopało:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mają -> http://www.ar.lublin.pl/index.php?kat=39 ok dzięki ![]() bo slyszy się że po biotech, dietetyce ciezko z tym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Kto co lubi
![]() I i II rok to powtórka z LO i takie tam ogólne wiadomości, dla mnie najgorsze rzeczy, co nie oznacza bynajmniej, że najtrudniejsze ![]() Mam znajomych po biotechnologii- pracy brak.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2011-06-28 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już czekam, żeby wreszcie zacząć uczyć się czegoś związanego z kierunkiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z pracą jeszcze nie wiem jak, bo nie szukam na razie. Obronić się jeszcze muszę. Byłam na TWSiO, polecam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
Jak np. chcesz projektować, to specjalizacja nie ma większego znaczenia, nie ma biur zajmujących się tylko ogrzew., czy wod-kanami. Swoja drogą ostatnio poznałam osobę, która skończyła jakąś wodną specjalność, a pracuje w firmie zajmującej się grzejnikami. Więc to większego znaczenia nie ma i tak przez 4 lata wszyscy to samo mają. A specjalność jest to po, żeby pracę pisać z konkretnego działu.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2011-06-28 o 18:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
a jaka opinie ma up tak ogolnie na tle innych uczelni?
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
B. średnio
![]() Cytat:
![]() Chyba mogę się cieszyć z tego powodu, tak? ![]() Cytat:
![]() Naprawdę myślałam, że moja specjalizacja będzie się wiązała z zawodem na całe życie ![]() Aahhh, i miłych wakacji w takim razie ![]() ![]()
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-06-28 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
powaznie ? ja chce isc na geodezje na up juz nawet sie zarejestrowalam na ich stronce ale mi mama mowi ze po tej uczelni nic nie bede miala zadnej pracy i zeby do rzeszowa isc
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -- Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Ja na UP nie studiowałam, ale mam znajomych, którzy z PL wylecieli, a na UP kończą sesję na pierwszych terminach egzaminów ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2011-06-28 o 23:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Nie bez powodu jest to tzw. Uniwersytet Przyjemności
![]() dawniej Akademia Relaksu. Ale to też zależy od profesorów na których się trafi, od kierunku. Nie wiem, może jestem dziwna, ale dla mnie np. takie leśnictwo to kierunek dla tych, którzy po prostu nie mają co ze sobą zrobić po maturze, a nie chce im się iść do pracy ![]() A geodezja to całkiem inna bajka- takiego kierunku nie ma nigdzie w pobliżu, wydaje mi się, że to akurat dobry wybór.
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
tez mi sie wydaje ze geodezja to nieglupi kierunek i wlasnie niegdzie go nie ma w poblizu chyba dopiero w Warszawie..sama juz nie wiem zastanawiam sie jeszcze nad politechnika rzeszowska
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, myślicie, że progi nie wzrosną drastycznie? Wybieram się na weterynarię niestacjonarną, mam 381 pkt, w tamtym roku próg był 320... Niby wiem, że nie powinien tak skoczyć, ale muszę to od kogoś jeszcze usłyszeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostaniesz się ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
A jakie są progi punktowe na TiR i Ochronę Środowiska? wie ktoś ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
W tamtym raku na TiR było około 300pkt.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
a jak sie tam liczy punkty?
![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Twoje procenty razy 1,2 za przedmiot podstawowy albo 4 zza przedmiot rozszerzony.
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
323 pkt na towaroznawstwo wystarczy ?
![]()
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Co prawda nie wybieram się na UP, lecz na UMCS, lub KUL, ale wszystkie nas łączy jeden cel - Lublin. Jeśli Wy także czujecie się trochę zagubione i szukacie współlokatorki, napiszcie na PW
![]() Powodzenia wszystkim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
witam
![]() wie ktos moze jakie sa progi punktowe na dietetyke na UP w Lublinie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Właśnie nigdzie tych progów z poprzednich lat nie można znaleźć. ;o Denerwuje mnie to, ale trzeba czekać. Ja na towaroznawstwo złożyłam i mam 362,2.
You have to take the good with the bad, smile when your sad, love what you got and remember what you had. Always forgive, never forget. Learn from your mistakes & never regret. People change, things go wrong; just remember.. life goes on.x ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.