![]() |
#31 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: kłamstwa i wolność
just_me nie wniosę praktycznie nic nowego do wątku , bo już dziewczyny udzieliły ci rady i mam nadzieje że w pewnym sensie otworzyły oczy
![]() Moje zdanie na ten temat jest takie, że za bardzo się starasz ![]() Ja na Twoim miejscu może nie zrywałabym tak od razu ale pokazałabym mu że w pewnym sensie przestało mi zależeć , że świetnie sobie radzisz bez niego Przestań do niego dzwonić, pisać , proponować spotkania. Nie ma czasu dla Ciebie to trudno , jego strata. Umów się z przyjaciółmi , wyjdźcie do jakiegoś klubu, zorganizuj sobie jakoś czas, znajdź jakieś hobby. Wyjdzie ci to na dobre. A może kogoś fajnego spotkasz ![]() Na "facecie" tylko życia sobie budować nie można. Może jak facet zobaczy że przestałaś się nim interesować , to trochę przejrzy na oczy i zrozumie. Niech on trochę się o ciebie postara i pozbiega. A jak będzie chciał się z tobą umówić. OK ,ale nie rezygnuj ze swoich planów i zaproponuj niech się przyłączy do Ciebie. A jak to nie poskutkuje , to "podziękuj" mu za taki związek ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Ale siłą i płaczem nie zmusisz go aby spędzał z tobą czas ![]()
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-05-15 o 12:46 |
|||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Ja bym takiemu facetowi nie potrafiła zaufać, nie chodzi o to już nawet, że woli kolegów, ale o to, że bezpodstawnie Cię okłamuje. Nigdy nie robiłaś mu wyrzutów z powodu imprez, także jego kłamanie jest podejrzane, zresztą kilka razy był widziany z inną dziewczyną. Ja chyba w obliczu takich oskarzen, widząc, ze on i tak ciagle kłamie wierzyłabym tym osobom, od których usłyszałam takie rzeczy niz jemu, o to człowiek, który kłamie. A jesli sie widzi, że ktos bez przerwy kłamie to najbezpieczniej będzie zakładać, że w tym co mówi w chwili obecnej również może kłamać.
Ja bym takiemu człowiekowi po prostu nie potrafiła zaufac, a jego gadanie, ze dla faceta najwazniejsza jest wolność, jest śmiesznes, bo nikt go nie ogranicza, a on po prostu woli kolegów niż Ciebie. Jeśli chce mieć taką całkowitą wolność, nie powinien wchodzić w związki, bo związek sam w sobie jest pewnym zobowiązaniem i w pewnym sensie ograniczeniem. Oczywiscie zrozumialabym jakbys go totalnie ograniczała, tylko ja tu nie widzę, abys robiła coś źle. Dla mnie to normalne, że chcesz się z nim chociaz 2 razy na tydzień spotkać, a jesli on ciągle się wymiguje i ma spotykac sie z Toba tylko wtedy kiedy on ma ochote, a tak to woli kumpli, to dla mnie jest niedojrzały i niegotowy na zwiazek, bo ten związek ma sie opierac wyłącznie na jego wymaganiach. Macie sie spotykac wtedy kiedy jemu pasuje, a jak jemu się nie chce to nie będziecie się spotykać, bo on woli kumpli i swoją wolnosc, polegajaca na okłamywaniu Ciebie. Moim zdaniem jedyne co robisz zle to ze sie na cos takiego zgadzasz, ja sie brdzo dziwie, bo bym z kims takim chyba nie wytrzymała, a juz na pewno bym nie zaufała, zwłaszcza, ze bez przerwy chłopak kłamie... to jak komus takiemu ufac i wierzyc w cokolwiek? Takie oszukiwanie drugiej osoby to chyba najgorsze co moze byc.
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chłopak myśli , że jesteś w nim aż tak bardzo zakochana , że może sobie Cię olewać a ty i tak przy nim będziesz wyjdzie ci to na dobre jak sobie "odpuścisz" go na trochę a jak nie to daj mu całkowitą swobodę i zacznij sobie szukać kogoś bardziej wartościowego ![]() a ze te jego kłamstwa to ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś zakochana i przez to masz klapki na oczach. Gdybyś trafiła na ten wątek jako obca osoba, i przeczytala to co napiasałaś jestem więej niż pewna, że doradziłabyś sobie to co my tu piszemy. Zostaw faceta! Szkoda Twoich nerwów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
O Boże
![]() ![]() Jakie kurde ograniczenia? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
just_me,
co masz zamiar zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- własnie nie wiem, na razie jestem w fazie intensywnych rozmyślań. Może sprobuję, tak jak to ktoras z Was poradzila wyzej, olać go, pokazać, ze swietnie sobie bez niego radzę a jak sie nie ogarnie to wtedy rozważyć rozstanie... bo jakos nie widzę lepszej opcji. I wy chyba też nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja naprawdę nie rozumiem, nad czym tu się zastanawiać. Chyba ze w czynie społecznym z nim jesteś- co by córka zadnej z Wizażanek nie musiała sie z nim użerac.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Mary Loou co do tego,żebyś mu pokazała,że świat bez niego istnieje, może się ogarnie, może nie.
Nie możesz opierać się tylko na tym co mówi. Za tym muszą iść czyny. Spójrz na to racjonalnie, tak jakby Ci tę historię opowidała przyjaciółka Co byś jej doradziła? A ten tekst,że facet potrzebuje wolności ![]() ![]() Jeżeli facet kocha to rzuci siłownie, kolegów, wszystko,żeby się z Tobą spotkać, taka prawda. I jeszcze te kłamstwa...ciekawe czego jeszcze nie wiesz... ![]() Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,że łachasz się o 2h spotkania ![]() Musisz przejrzeć na oczy, on widzi,że ma Cię w garści . ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
za każdym razem autorko twój ,,mężczyzna z priorytetami,, odstawia cię na bok.
Ja nie rozumiem jak można byc taka masochistka i trwac przy takim bucu? jeśli się kogos kocha to się nie oszukuje tej osoby. autorko twoje wyobrażenia mijają sie z priorytetami tego ,, 100% ,, mężczyzny. Ty chcesz stabilności a on zabawy i chlania. Ale i tak ja jestem pewna że nie odejdziesz od niego. Bo przecież ty go kochasz. Dasz mu szanse milionową ale nie odejdziesz. A ,,100%,, mężczyzna będzie szaleć, chlać, z innymi laskami się spotykał ale na obecną chwilę czy ty jesteś czy nie to mu zwisa. Także powodzenia w marnowaniu młodości. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Normalnie udusiłabym takiego Kłamcę gołymi rękoma. Co to ma wogóle znaczyć... Wydaje mi się, że On nie dorósł do związku...Szkoda sił i zdrowia a nawet łez, naprawdę...
![]()
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Klapy na oczach wielkości... Alaski? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
doris1981 wielkości afryki ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Nie, no cos Ty, zawsze fajnie miec dziewczyne, do ktorej mozna przyjsc jak sie bedzie nudzic albo sie bedzie potrzebowac czegos
![]() ![]() Tak podchodzi do tego wielu pseudofacetow-cwaniakow. Jedna laska taka potencjalna kandydatka na zone, ktora bedzie sprzatac w domku i gotowac obiadki w przyszlości, ale żeby sie przejmowac nią i jej zdaniem czy jej potrzebami to gdzie tam, po co ona ma tylko spełniać swoją role ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu się dziewczyna cieszy,że 2 lata i rodzicom przedstawiona ![]() Wiem,że to przykre co pisze, ale trzeba się ogarnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Dopraszać się o spotkanie z ukochaną osobą...
![]() ![]()
Włosomaniaczka ![]() Obecnie: ~60 cm Cel I: do ziemi ![]() Cel II: żeby ukochany mógł wejść po nich na 3 piętro ![]() Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania. Edytowane przez ston3d Czas edycji: 2011-05-16 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sorry za dosłowność - ale tak to wygląda z boku, facet robi co zechce a, że mówi, że kocha? bo się nauczył, że to takie magiczne zaklęcie, które sprawia, że latasz za nim i podjesz mu na tacy to, na co ma ochotę, a jak ochoty nie ma, to "spadaj mała, idę na siłkę" kochana - kopnij panicza w tyłek i zadbaj o siebie i swoją przyszłość w ramionach jakiegoś fajnego i naprawdę kochającego cię faceta ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.