|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dlaczego faceci chcą tylko seksu?
na pewno wszysce tacy nie są na szczescie
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Podejrzewam, że macie po dwadzieściaparę lat. Wtedy mężczyźni mają chęć do seksu. Po 30 i wraz z coraz większa ilością stresu, pracy, wypitego alkoholu i wypalonych papierosów odechciewa im się seksu. Więc spokojnie jeszcze trochę czasu i nikt się na ciebie nie rzuci w namiętnym pocałunkiem w stylu gwiazdora z Hollywood'u.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Po prostu tacy ludzie na świecie się kręca. Niektórzy faceci np. chcą być wolni, nie lubią związków, ale chcą jakos wyładować napiecie seksualne. Inni maja żony i chca sobie znaleźć kogos na boczku, bo żona im się znudziła - to już jest skur**syństwo, ale tacy niektórzy są.
Sama znam kilka takich przypadków, Jeden kolega kiedyś na imprezie próbował mnie upić, a nastepnie się bezczelnie dobierał, jak odmówiłam to dolewał dalej i później jeszcze się doierał, ale nie udało mu się Po prostu takich należy olewać. Nie masz ochoty na bzykanie się po kątach to tego nie robisz i już, facet powinien to uszanować, nie każdego obchodzi jego libido albo za duże potrzeby. I nie każdy ma obowiązek go zaspokajać. Swoją drogą jak facet bajeruje gadką 'pobaraszkujmy w łóżku' i tak prosto z mostu do obcej osoby to jest to trochę żałosne moim zdaniem ![]() I nie wiem czym się przejmujesz, jest wielu takich na świecie, ale po prostu jak masz inny styl bycia niż oni to się ich olewa zimnym moczem i już
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
ja też miałam kilka sytuacji w których mezczyzni nachalnie sie przystawiali a kiedy mowilam ze nie jestem zainteresowana oni jakby w ogole tego nie slyszeli. To chyba absolwenci tych wszystkich szkol uwodzenia bo tam tak mozgi piora tym biednym chlopaczynom wmawiajac ze kobieta chce sexu nawet jesli mowi ze nie chce.
"Tak rzadko zdarza się słyszeć, żeby kobiety mówiły: „Nie mogę się doczekać, żeby rozkręcić swój własny interes" albo „Już bym chciała chodzić na te zajęcia z handlu nieruchomościami". Cel większości kobiet brzmi „Za rok chcę być już mężatką"." |
|
|
|
|
#36 | |
|
astro-loszka
|
Cytat:
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Takie zaczepki są irytujące, szczególnie w wykonaniu starych oblechów, a nieraz nie idzie się pozbyć takiego delikwenta
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Ja też chcę seksu, jak każdy normalny człowiek, a faceci , chociaż z pozoru nie wyglądają , też sa normalnymi ludźmi (:
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Haha, ja ostatnimi czasy chyba jestem jak ci panowie, którzy cię zaczepiali - ale na szczęście tylko w myślach.
A tak na poważnie: zastanawiam się, co zrobiłby facet, gdybym powiedzmy na 2 spotkaniu poszła z nim do łóżka? Jest taki jeden, pociąga niesamowicie, nie ukrywa swojego zainteresowania mną (właśnie zachwytu urodą, ciałem), a mnie po prostu kręci... Domyślam się, że skończy się to na seksie, przygodzie, ewentualnie zostaniemy kochankami (duża różnica wieku). Dodam, że nie jest żonaty ani z nikim związany. Co byście zrobiły dziewczyny? Jeszcze NIKT NIGDY nie był dla mnie tak podniecający.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
No ja nie chcę tylko seksu. Ja chcę całą osobę, jestem emocjonalny i mocno się zakochuję, problem w tym że parę razy zdarzyło mi się, że kobieta którą tak traktowałem wolała mnie jako przyjaciela, a odeszła/wróciła do takiego faceta, którego mało obchodziła jako człowiek. Może nie wkręcajcie za bardzo, że nie lubicie takich facetów, co chcą seksu, bo jak się to ukrywa i jest się 'uprzejmym', to kobiety mają tendencję do definiowania facetów jako przyjaciół.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.