Wymienię MAJ Ubranka dla dziecka, zabawki i kilka moich rzeczy - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 08:16   #31
Gomra
Zakorzenienie

Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
GG do Gomra
Dot.: Ubranka dla dziecka, zabawki i kilka moich rzeczy

hej coś u mnie za jakies zabawki/ciuszki?
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-05, 20:09   #32
iskra103
Raczkowanie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
Dot.: MAJ Ubranka dla dziecka, zabawki i kilka moich rzeczy

Oj, oj, ale mnie tu kusisz u siebie
podoba mi się generalnie wszystko
1. Pluszowa żyrafka- stan bdb

2. SIMPLY SOFT Pluszowa bezpieczna piłeczka z dzwoneczkiem w środku

3. SIMPLY SOFT Pluszowy konik na biegunach z misiem, niestety nie gra, a powinien, widoczna na jednym biegunie plamka

4-5. Piesek leżacy, może służyć jako podusia dla starszego dziecka

6. Karuzelka Disney, u dołu przyssawka można sobie gdzieś przyssać np. do stoliczka, a dzidzia sobie kręci.
9. Fisher Price - muzyczna piramidka - interaktywna zabawka ze światełkami i wesołymi melodyjkami. Celem zabawy jest nałożenie na kołeczek czterech gwiazdek , z których każda ma inny kolor i rozmiar. Po nałożeniu maluch czeka nagroda- gwiazdki radośnie mrugają i świecą oraz gra melodyjka.
1-3. TinyLove Świat Odkryć
Jedna strona przeznaczona jest dla dzieci od 3 do 9 miesiąca życia, a druga dla dzieci od 9 do 24 miesiąca. Unikalna budowa zabawki daje dziecku możliwość zabawy nią w dwojaki sposób - przymocowaną do łóżeczka (w pozycji pionowej), lub postawioną na podłodze (w pozycji poziomej).
Pierwsza strona zawiera: wiatrak odbijający się w lusterku, kółeczko do pociągania, piszczek, bezpieczne lusterko, kalejdoskop, wesoła buźka ze światełkami wydająca dźwięki.
Druga strona zabawki to: ruchome drzwiczki z wyskakującą figurką, dźwignia uruchamiająca wirujący kwiatek, dźwięki instrumentów: pianino, skrzypce, trąbka, utwór Mozarta grany przez 3 instrumenty.
Zabawka dostarcza wielu bodźców stymulujących rozwój dziecka w szerokim zakresie: rozwój zmysłów, motoryki małej, koordynacji wzrokowo-ruchowej (pociąganie, naciskanie itp.), rozwój zdolności poznawczych (myślenie przyczynowo- skutkowe, świadomość stałości przedmiotu) oraz emocji, takich jak: pewność siebie, koncentracja i motywacja.

4-5. Tommee Tippee pojemnik na butelkę- trzyma temperaturę 4 godziny.

6. Podgrzewacz do pokarmów elektryczny
Ubranka 0-12m
1. Koszulka NEXT 0-3m
2.Czapeczka kibica o-3m , czapeczka Disney ok 3-6m
3.Buty auta ok. 6m
4.Czapeczka na plażę z tyły zasłonka na kark, aby malucha nie przypaliło- rozmiar z metki 12-18 m, ale to jest wg mnie 9-12m
5. Mini spodenki dla noworodka- rozmiar 50-56
6. Ogrodniczki Early Days 3-6m
7. Koszulka rozmiar ok 6-9m
8. Czapeczka z uszkami pieska bawełniana ok 6-12m
9-10. Kapelutek dwustronny ok. 6-9m ew. 9-12
1. Koszula flanelowa Tommy Hilfiger rozmiar niby 1,5 roku, ale to rozmiar 80 na 9-12m
2. Koszula KappAhl rozmiar też na 8o cm
3-4. Ocieplane misiem ogrodniczki na 12m czyli 80 cm
5. Koszulka H&M Little Monster rozmiar 80 9-12m
6. Krótkie ogrodniczki rozmiar 12m
7-8. Bezrękawnik dwustronny, kolor granatowy to polarek, bardzo ciepły- w mojej ocenie rozmiar 9-12m
11. Mam jeszcze kombinezon zimowy rozmiar 80 tu link
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1296 858018
1-2. Ogrodniczki CHEROKEE z małpką- rozmiar 12-18m

Czy z tej ogrrromnej listy będziesz w stanie coś oddać w zamian za coś u mnie?
iskra103 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 22:03   #33
iskra103
Raczkowanie

Jest już zarezerwowane i wiele prawdopodobne,ze zniknie z listy, :
Champneys Age Excellence Ultimate Eye Formula 15ml redukuje oznaki starzenia,cienie, zmarszczki i opuchliznę zostawiając gładką, promienną skórę.

-Champneys Spa Skin Plus - Collagen Intense Day Cream 50 ml; krem na dzień z kolagenem w słoiczku ze szpatułką, zapakowany w kartonik
Champneys Age ExcellenceUltimate Repair Night Cream 50 ml krem na noc działa z dnia na dzień, nawilża skórę i pozostawia ją jaśniejszą po przebudzeniu . liftinguje, przywraca napięcie i elastyczność, więc drobne linie i zmarszczki są znacznie zmniejszone, a skóra pozostaje jędrna i pełne blasku.
Zamiast tego mam krem na noc do skóry suchej, tez Champneysa w słoiczku z pompką Rejuvenating Night Cream 50 ml, nieużywany.
Ja jestem dalej zdecydowana na to wszystko, co wymieniłam. Niestety płci mojego dzieciątka jeszcze nie znam, więc wolałabym uniseksy,albo zabawki

Stary 2011-06-08, 18:16   #34
iskra103
Raczkowanie

odpowiedziałam w PW
Stary 2011-06-09, 22:16   #35
MILA25*
Wtajemniczenie

Przekupka: 55 pkt / 98% pozyt.

Hejka
A więc oddam ci wszystko z twojego postu z starego wątku . Te spodnie dżinsowe dorzucę jako gratis .
Z tego nowego wątku
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1307230119
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1307229998 - miała ona kiedys na brzuchu naprasowywankę i zostało kilka kropek.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1307229540 niestety trzeba wymienić zamek
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1307229366 te spodnie są podwójne . Maja cieplejsza podszewkę .
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 20:37   #36
iskra103
Raczkowanie

Paczuszka dziś wysłana
Stary 2011-06-10, 23:32   #37
MILA25*
Wtajemniczenie

Przekupka: 55 pkt / 98% pozyt.

Hejka
Mi się nie spieszy . Lepiej będzie osobiście się spotkać . Szkoda aby się miało coś zepsuć . Dorzucę ci jeszcze coś zamiast tej kurtki . I do końca czerwca zdążę jeszcze je wyprać . Już piszę ci mój numer telefonu na pw .
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-11, 17:51   #38
Katsiasta
Rozeznanie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Ubranka dla dziecka, zabawki i kilka moich rzeczy

Już nie jestem zainteresowana tenisówkami. Pozdrawiam!

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości