![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: MAJ Ubranka dla dziecka, zabawki i kilka moich rzeczy
Oj, oj, ale mnie tu kusisz u siebie
![]() podoba mi się generalnie wszystko ![]() 1. Pluszowa żyrafka- stan bdb 2. SIMPLY SOFT Pluszowa bezpieczna piłeczka z dzwoneczkiem w środku 3. SIMPLY SOFT Pluszowy konik na biegunach z misiem, niestety nie gra, a powinien, widoczna na jednym biegunie plamka 4-5. Piesek leżacy, może służyć jako podusia dla starszego dziecka 6. Karuzelka Disney, u dołu przyssawka można sobie gdzieś przyssać np. do stoliczka, a dzidzia sobie kręci. 9. Fisher Price - muzyczna piramidka - interaktywna zabawka ze światełkami i wesołymi melodyjkami. Celem zabawy jest nałożenie na kołeczek czterech gwiazdek , z których każda ma inny kolor i rozmiar. Po nałożeniu maluch czeka nagroda- gwiazdki radośnie mrugają i świecą oraz gra melodyjka. 1-3. TinyLove Świat Odkryć Jedna strona przeznaczona jest dla dzieci od 3 do 9 miesiąca życia, a druga dla dzieci od 9 do 24 miesiąca. Unikalna budowa zabawki daje dziecku możliwość zabawy nią w dwojaki sposób - przymocowaną do łóżeczka (w pozycji pionowej), lub postawioną na podłodze (w pozycji poziomej). Pierwsza strona zawiera: wiatrak odbijający się w lusterku, kółeczko do pociągania, piszczek, bezpieczne lusterko, kalejdoskop, wesoła buźka ze światełkami wydająca dźwięki. Druga strona zabawki to: ruchome drzwiczki z wyskakującą figurką, dźwignia uruchamiająca wirujący kwiatek, dźwięki instrumentów: pianino, skrzypce, trąbka, utwór Mozarta grany przez 3 instrumenty. Zabawka dostarcza wielu bodźców stymulujących rozwój dziecka w szerokim zakresie: rozwój zmysłów, motoryki małej, koordynacji wzrokowo-ruchowej (pociąganie, naciskanie itp.), rozwój zdolności poznawczych (myślenie przyczynowo- skutkowe, świadomość stałości przedmiotu) oraz emocji, takich jak: pewność siebie, koncentracja i motywacja. 4-5. Tommee Tippee pojemnik na butelkę- trzyma temperaturę 4 godziny. 6. Podgrzewacz do pokarmów elektryczny Ubranka 0-12m 1. Koszulka NEXT 0-3m 2.Czapeczka kibica o-3m , czapeczka Disney ok 3-6m 3.Buty auta ok. 6m 4.Czapeczka na plażę z tyły zasłonka na kark, aby malucha nie przypaliło- rozmiar z metki 12-18 m, ale to jest wg mnie 9-12m 5. Mini spodenki dla noworodka- rozmiar 50-56 6. Ogrodniczki Early Days 3-6m 7. Koszulka rozmiar ok 6-9m 8. Czapeczka z uszkami pieska bawełniana ok 6-12m 9-10. Kapelutek dwustronny ok. 6-9m ew. 9-12 1. Koszula flanelowa Tommy Hilfiger rozmiar niby 1,5 roku, ale to rozmiar 80 na 9-12m 2. Koszula KappAhl rozmiar też na 8o cm 3-4. Ocieplane misiem ogrodniczki na 12m czyli 80 cm 5. Koszulka H&M Little Monster rozmiar 80 9-12m 6. Krótkie ogrodniczki rozmiar 12m 7-8. Bezrękawnik dwustronny, kolor granatowy to polarek, bardzo ciepły- w mojej ocenie rozmiar 9-12m 11. Mam jeszcze kombinezon zimowy rozmiar 80 tu link https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1296 858018 1-2. Ogrodniczki CHEROKEE z małpką- rozmiar 12-18m Czy z tej ogrrromnej listy będziesz w stanie coś oddać w zamian za coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Jest już zarezerwowane i wiele prawdopodobne,ze zniknie z listy, :
Champneys Age Excellence Ultimate Eye Formula 15ml redukuje oznaki starzenia,cienie, zmarszczki i opuchliznę zostawiając gładką, promienną skórę. -Champneys Spa Skin Plus - Collagen Intense Day Cream 50 ml; krem na dzień z kolagenem w słoiczku ze szpatułką, zapakowany w kartonik Champneys Age ExcellenceUltimate Repair Night Cream 50 ml krem na noc działa z dnia na dzień, nawilża skórę i pozostawia ją jaśniejszą po przebudzeniu . liftinguje, przywraca napięcie i elastyczność, więc drobne linie i zmarszczki są znacznie zmniejszone, a skóra pozostaje jędrna i pełne blasku. Zamiast tego mam krem na noc do skóry suchej, tez Champneysa w słoiczku z pompką Rejuvenating Night Cream 50 ml, nieużywany. Ja jestem dalej zdecydowana na to wszystko, co wymieniłam. Niestety płci mojego dzieciątka jeszcze nie znam, więc wolałabym uniseksy,albo zabawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
A więc oddam ci wszystko z twojego postu z starego wątku . Te spodnie dżinsowe dorzucę jako gratis . Z tego nowego wątku https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1307230119 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1307229998 - miała ona kiedys na brzuchu naprasowywankę i zostało kilka kropek. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1307229540 niestety trzeba wymienić zamek ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1307229366 te spodnie są podwójne . Maja cieplejsza podszewkę . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Mi się nie spieszy . Lepiej będzie osobiście się spotkać . Szkoda aby się miało coś zepsuć . Dorzucę ci jeszcze coś zamiast tej kurtki . I do końca czerwca zdążę jeszcze je wyprać . Już piszę ci mój numer telefonu na pw . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ubranka dla dziecka, zabawki i kilka moich rzeczy
Już nie jestem zainteresowana tenisówkami.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.