![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Błagam! rozświetlacz!
Inglot brazujaco-rozswietlajacy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Błagam! rozświetlacz!
jest rozświetlacz do twarzy bodajże Maybelline - 19,9zł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
rozświetlacz i puder brązujący
Mam takie pytanie czysto techniczne...tzn.chciałab ym miec twarz jednoczesnie rozświetlona (rozświetlaczem w kremie) i lekko zbrązowiona pudrem(sypki) Czy nakładacie te 2 kosmetyki razem?czy tylko osobno?jeśli razem to jak to rozwiązać technicznie i co gdzie nakładać??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: rozświetlacz i puder brązujący
Oba kosmetyki można nakładać równocześnie. Rozświetlacz jeśli jest mocny, możesz nakładać pod puder brązujący. Ewentualnie, żeby nie uzyskiwać sztucznego efektu, rozświetlacz na kości policzkowe, zaś reszta cery przypruszona pudrem. Brązer możesz nakładać na 'krawędzie' twarzy, żeby je nieco wyostrzyć i wyszczuplić twarz, bądź przypruszyć całą twarz, żeby nadać jej świeży, wakacyjny look.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ja używam emulsji rozświetlającej Revlonu i na to ziemie słoneczną, ale zawsze odczekuje chwilke po nałożeniu emulsji i dopiero ziemie nakładam
![]() emulsje nakładam na całą twarz, czasami łącze z kremem i dopiero na buźke kłade |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Przy tym i innych tego typu pytaniach musisz zapamiętać tylko jedną zasadę: kosmetyk o konsystencji kremowej nakładaj na buzię tylko nakremowaną, bądź zaraz po nałożeniu podkładu a dopiero potem używasz wszystkich pudrów, czy to sypkich, czy sprasowanych. Wtedy efekt będzie naturalny. Pozdrawiam gorąco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Rozświetlacz Revlona
Ostatnio wpadłam na pomysł żeby bardziej uwydatnić kości policzkowe. Przeszukałam wątki i się naczytałam o rozświetlaczu Revlona. Na KWC znalazłam emulsje rozświetlającą do twarzy skinlights i sztyft rozświetlający którego podobno już nie ma. Podejrzewam, że to ten skinlights, ale jeśli ta emulsja jest do twarzy to chyba tak mocno świecąca nie jest, bo mi chodzi tylko o policzki i łuk brwiowy. Niestety nie znalazłam w wątkach pełnej nazwy polecanego rozświetlacza więc wole się upewnic
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Żandarm na emeryturze
|
Dot.: Rozświetlacz Revlona
Cytat:
http://www.revlon.com/brandcollectio...evlon%26reg%3B
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
pytanie o wyluzowany rozświetlacz avonu
Witam serdecznie
Chciałabym kupić sobie coś rozświetlającego do twarzy, przeszukałam juz dotychczasowe wątki i moj wybór padł na ten rozświetlacz avonu, przede wszystkim ze względu na cenę ponieważ tak jak wspomniałam chciałabym dopiero wypróbować tego typu kosmetyk i nie chcę na razie wydawać 60zl na Revlon choć nie powiem opinie bardzo mnie kuszą ![]() W związku z tym mam takie pytanie: który kolor wybrać? jestem typem raczej ciepłym (wiosna) przymierzam sie do tego cool beige, ale czy ta poświata którą on daje bedzie mi pasować? dodam że cerę mam raczej jasną, żeby nie powiedzieć bladą, odcień raczej żółty nie różowy, czasem stosuje samoopalacz. Doradźcie mi bo sama juz nie wiem czy sie na ten zakup zdecydować pozdrawiam Wiki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Dot.: pytanie o wyluzowany rozświetlacz avonu
ja mam ten rozświetlacz i nie polecam w ogóle go nie widać na twarzy chyba że się przyjrzeć na siłe i jest taki jakby wodnisty .Ja nie jestem z niego zadowolona jest beznadziejny.Polecam puder rozświetlający z sephory.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
ja mam ten kolor i moim zdaniem będzie do Ciebie pasować
![]() ten rozswietlacz pasuje bardziej na dzień ale nie jest tak że go nie widać ![]() moim zdanie za tą cene kup i miej własne zdanie ![]() w promocji to tylko chyba 8zł... a jeśli chce coś bardzie rozswietlającego i też taniego polecam perłowe cienie z Inglota jeśli chcesz to podam Ci numery które się nadają do rozświetlana ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem zadowolona z tego rozświetlacza, nakładam go na podkład i nawet ładnie wygląda i dość długo utrzymuje się na twarzy. Polecam tym bardziej że cena jest naprawde malutka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja też jestem zadowolona z tego rozświetlacza, nakładam go pod podkład, fakt nie jest on mocno rzucający się w oczy ale daje efekt rozpromienionej i wypoczętej buzki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odzew, chyba sie skusze na ten rozświetlacz, do eksperymentów chyba sie przyda, moze kiedyś kupię cos lepszego jeśli ta zabawa z rozświetlaniem mi sie spodoba
![]() Ooliwka: które to bedą numery z Inglota? właściwie to tez jest fajny pomysł, i chyba nawet w dotychczasowych wątkach ktoś podawał też ten sposób ![]() Anetak, Madzionka: który macie odcień tego rozświetlacza? ten beż właśnie? Wiki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
poza tym cena nie jest zabójcza, wiec można sprobowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
a ja go mieszam z podkładem i efekt jest całkiem, całkiem
![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
a jaka jest cena tego rozswietlacza z sephory?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.cień z kolekcji Sprint- nr 79 (mała paletka "super star") pierwszy wpada w róż, na buzi jest to nie widoczne drugi ma delikatny łososiowy odcień obydwa dają bardzo podobne efekty ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam odcień Cool Beige, mimo że też mam ciepły odcień cery to ładnie się stapia z kolorem skóry |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdecydowanie pendzlem i naprawde od samego początku nie miałam problemów ![]() co do efektu to napewno jest widoczny kilka razy już dostałam komplemety ![]() (ten pierwsz odcien może jest troche wyrazniejszy)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
ROzświetlona buzia puder baza rozświetlacz?????
Mam problem ;(
Zbliza sie studniowka a ja nie wiem jakich kosmetykow uzyc aby miec promienny rozswietlony a jednoczesnie trwaly mkijaz?? Uzywam podklady ASTOR SILK PERFECT no i nie moge sobie teraz pozwolic na inny wiec musi zostac ten. ale czy mam uzyc bazy rozswietlajacej czy pudru rozswietlajacego czy moze rozswietlacza?:P Tyle tego jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ROzświetlona buzia puder baza rozświetlacz?????
Ponieważ wybierasz się na studniówkę, ważne jest, aby makijaż był trwały. Kup Maseczkę bankietową Dermiki . Jest to tak naprawdę rozświetlająca baza pod podkład. Saszetka kosztuje niespełna 5 zł. Na nią połóż podkład. Aby przedłużyć jego trwałość przyprusz go pudrem sypkim. Jeśli go nie masz, możesz zastąpić go skrobią ziemniaczaną (więcej o jej użyciu w archiwum). Kości policzkowe, czubek brody i nosa rozświetl pudrem rozświetlającym. Ładny, perłowy i długotrwały efekt daje np. Rozświetlający Puder Prasowany Sephory , wybierz ten w odcieniu beżu. Kosztuje 24 zł. Do tego oczywiście róż i w zasadzie makijaż gotowy
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Do rozświetlenia używam i polecam poniższe:
bazę rozświetlającą Sephora professionnel - 39 zł, daje bardzo subtelny efekt, jest praktycznie niewyczuwalna, nie ma wrażenia tapety, a wygląda naprawdę ładnie.Na to podkład i trochę pudru. U mnie trzyma się cały dzień w pracy. Na polikach (i powiekach ![]() Ten zestaw sprawdza się u mnie zawsze ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę udanej zabawy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Jeżlei zależy Ci na delikatnym efekcie to użyj bazy pod podkład i ewentualnie rozświetlacza np Max Factor w sztyfcie Shimmer Panstick nr 001. Ale jeżli chcesz uzyskać wieczorowy efekt to pokuś się o puder rozświetlający np Maybelline Shimmer Powder, alebo Revlon Skinlights.
Miłej zabawy!!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.