![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: Gdzie na weekend z dziećmi??
Cytat:
Jeżeli poszukujesz miejsca, gdzie będzie sporo atrakcji dla najmniejszych, to polecam Ci Leśny Dwór w Karpaczu. Dwa tygodnie temu przekonałam się, że jest to naprawdę dobry hotel, gdzie rodziny z dziećmi będą się dobrze bawić. Oprócz sali zabaw dobrze wyposażonej, mają też plac zabaw na ogródku. Przekazali nam też sporo zniżek, a my skorzystaliśmy z rabatu do parku wodnego tropikana. Moja córka była zachwycona W dniu powrotu do domu właściciele przekazali nam że od połowy czerwca będzie można skorzystać z 2 pakietów, gdzie zorganizowana jest m.in. wycieczka po zamkach i pałacach, wycieczka do parku miniaturowych zamków i pałaców, parku linowego oraz domu na głowie, a także do wspomnianego już parku wodnego, czy letniego toru saneczkowego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Fajne te hotele
![]() Szukam jeszcze czegoś nad morzem i na Roztoczu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo jak już mi się coś spodobało to terminy zajęte, a termin muszę dostosować do urlopu męża i wyjazdu służbowego, o którym wie już od dawna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Ja ostatnio zastanawiałam się nad takim szalonym weekendem z córką z okazji jej 7 urodzin- myślałam o jakimś parku rozrywki- nawet niekoniecznie w Polsce. Jakiś czas temu odkryłam stronę Dziecko w Podróży- taki poradnik dla rodziców podróżujących z dziećmi i zajrzałam tam żeby poszukać pomysłu- akurat trafiłam na akcję promującą magazyn dla aktywnych rodziców i za zapisanie się bezpłatnie do prenumeraty tego magazynu dostałam bilet do Legolandu w Billund. Super okazja naprawdę i jeszcze jest aktualne jakby ktoś chciał. Nie wiem czy jest tam jakaś pula biletów- pewnie tak, ale widocznie jeszcze są. xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-04-07 o 08:33 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Warto zabrać dzieci i pojechać do Zoo Safari w Borysewie koło Łodzi. W tym zoo Safari jest wiele pięknych, egzotycznych zwierząt a wśród nich prawdziwa perła- białe lwy. W ogrodzie są dorosłe osobniki i potomstwo białych lwów. Koty wyglądają wspaniale. Na pewno spodobają się waszym dzieciom, bo moje są zachwycone <ciach>
Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2015-04-29 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
my lubimy całą rodzina jakieś piesze wędrówki, w ogóle dużo chodzimy, ale na weekend często wystarczy nam zwykły las pod miastem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Może Park Miniatur w Inwałdzie? Dzieci na pewno będą zachwycone tym bardziej, że wszystkie budowle będą ich wielkości.
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Jeśli Kraków to http://www.parkpinokio.pl/pl/home.html
ale fajnie może być np. http://www.rpr.nowaholandia.pl/1/atr..._rozrywki.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Nasze dzieciaki uwielbiają parki rozrywki, ale ostatniozrobiliśmy im odskocznię od tych wszystkich karuzel i Aquaparków i zabraliśmy je po prostu do Zoo. I jak się okazało był to strzał w dziesiątkę bo dzieci chodziły jak zaczarowane i bardzo im się spodobały białe lwy
![]()
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
a my teraz w ten weekend byliśmy w Zielonym Zakątku w Chłapowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez tasmanska Czas edycji: 2018-10-30 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.