Gdzie na weekend z dziećmi?? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-25, 19:45   #31
Werka_13
BAN stały

Dot.: Gdzie na weekend z dziećmi??

Cytat:
Napisane przez kropkabordo Pokaż wiadomość
Byliśmy raz z dziećmi w Zakopanem. Porażka.

Hotel mieliśmy cudowny - Rezydencja Bambi. Tylko hotel ratował sytuację bo cały czas padało. Jakoś nie mam szczęścia do tego miejsca. Wynudziliśmy się okropnie. No i ta liczba osób i chińszczyzna na Krupówkach skutecznie nas zniechęcają.

Ostatnio tutaj ktoś polecił mi Hotel Warszawiankę i Kiddos dla dzieci nad Zegrzem. Nie znam miejsca więc będę wdzięczna za opinię.

Właśnie czegoś w tym klimacie szukam. Żeby było dużo atrakcji dla dzieci (w razie tego nieszczęsnego deszczu) no i woda z plażą. Już się nauczyłam, że przy maluchach to najlepsza atrakcja.

Jeżeli poszukujesz miejsca, gdzie będzie sporo atrakcji dla najmniejszych, to polecam Ci Leśny Dwór w Karpaczu. Dwa tygodnie temu przekonałam się, że jest to naprawdę dobry hotel, gdzie rodziny z dziećmi będą się dobrze bawić. Oprócz sali zabaw dobrze wyposażonej, mają też plac zabaw na ogródku. Przekazali nam też sporo zniżek, a my skorzystaliśmy z rabatu do parku wodnego tropikana. Moja córka była zachwycona

W dniu powrotu do domu właściciele przekazali nam że od połowy czerwca będzie można skorzystać z 2 pakietów, gdzie zorganizowana jest m.in. wycieczka po zamkach i pałacach, wycieczka do parku miniaturowych zamków i pałaców, parku linowego oraz domu na głowie, a także do wspomnianego już parku wodnego, czy letniego toru saneczkowego.
Werka_13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-31, 10:42   #32
kropkabordo
Raczkowanie

Fajne te hotele dzięki.

Szukam jeszcze czegoś nad morzem i na Roztoczu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Bo jak już mi się coś spodobało to terminy zajęte, a termin muszę dostosować do urlopu męża i wyjazdu służbowego, o którym wie już od dawna.
kropkabordo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-03, 11:02   #33
Laura_MataHari
BAN stały

Ja ostatnio zastanawiałam się nad takim szalonym weekendem z córką z okazji jej 7 urodzin- myślałam o jakimś parku rozrywki- nawet niekoniecznie w Polsce. Jakiś czas temu odkryłam stronę Dziecko w Podróży- taki poradnik dla rodziców podróżujących z dziećmi i zajrzałam tam żeby poszukać pomysłu- akurat trafiłam na akcję promującą magazyn dla aktywnych rodziców i za zapisanie się bezpłatnie do prenumeraty tego magazynu dostałam bilet do Legolandu w Billund. Super okazja naprawdę i jeszcze jest aktualne jakby ktoś chciał. Nie wiem czy jest tam jakaś pula biletów- pewnie tak, ale widocznie jeszcze są. xxx

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2015-04-07 o 08:33 Powód: reklama
Laura_MataHari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-27, 09:26   #34
Jacek1988
Przyczajenie

Warto zabrać dzieci i pojechać do Zoo Safari w Borysewie koło Łodzi. W tym zoo Safari jest wiele pięknych, egzotycznych zwierząt a wśród nich prawdziwa perła- białe lwy. W ogrodzie są dorosłe osobniki i potomstwo białych lwów. Koty wyglądają wspaniale. Na pewno spodobają się waszym dzieciom, bo moje są zachwycone <ciach>

Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640
Czas edycji: 2015-04-29 o 11:52
Jacek1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 11:34   #35
Mondo_Bongo
Raczkowanie

my lubimy całą rodzina jakieś piesze wędrówki, w ogóle dużo chodzimy, ale na weekend często wystarczy nam zwykły las pod miastem
Mondo_Bongo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-09, 19:41   #36
Cobipl
Przyczajenie

Może Park Miniatur w Inwałdzie? Dzieci na pewno będą zachwycone tym bardziej, że wszystkie budowle będą ich wielkości.
Stary 2015-09-11, 21:36   #37
CDN2015
Rozeznanie

Jeśli Kraków to http://www.parkpinokio.pl/pl/home.html

ale fajnie może być np. http://www.rpr.nowaholandia.pl/1/atr..._rozrywki.html
CDN2015 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-27, 07:58   #38
karolikaa
Przyczajenie

Nasze dzieciaki uwielbiają parki rozrywki, ale ostatniozrobiliśmy im odskocznię od tych wszystkich karuzel i Aquaparków i zabraliśmy je po prostu do Zoo. I jak się okazało był to strzał w dziesiątkę bo dzieci chodziły jak zaczarowane i bardzo im się spodobały białe lwy Fajne jest Zoo Safari niedaleko Łodzi bo mają tam dużo rozrywek dla najmłodszych właśnie
Stary 2018-04-15, 21:27   #39
Dorotii83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karolikaa Pokaż wiadomość
Nasze dzieciaki uwielbiają parki rozrywki, ale ostatniozrobiliśmy im odskocznię od tych wszystkich karuzel i Aquaparków i zabraliśmy je po prostu do Zoo. I jak się okazało był to strzał w dziesiątkę bo dzieci chodziły jak zaczarowane i bardzo im się spodobały białe lwy Fajne jest Zoo Safari niedaleko Łodzi bo mają tam dużo rozrywek dla najmłodszych właśnie
Zoo Safari w Borysewie. Wspaniałe miejsce, byliśmy ta na czerwcówkę dwa lata temu. Obok są termy w Uniejowie i można to pięknie połączyć w super weekend.
Dorotii83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-08, 09:16   #40
Malinkna1986
Wtajemniczenie

a my teraz w ten weekend byliśmy w Zielonym Zakątku w Chłapowie pogoda całkiem dopisała, było ciepło i bezwietrznie. Swietne miejsce na weekend z rodziną cisza, spokój a przy tym dzieciaki się nie nudziły bo jest tam kilka placów zabaw, sala bawialna a nawet pokój komupterowy
Malinkna1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-08, 10:22   #41
tasmanska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Laura_MataHari Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zastanawiałam się nad takim szalonym weekendem z córką z okazji jej 7 urodzin- myślałam o jakimś parku rozrywki- nawet niekoniecznie w Polsce. Jakiś czas temu odkryłam stronę Dziecko w Podróży- taki poradnik dla rodziców podróżujących z dziećmi i zajrzałam tam żeby poszukać pomysłu- akurat trafiłam na akcję promującą magazyn dla aktywnych rodziców i za zapisanie się bezpłatnie do prenumeraty tego magazynu dostałam bilet do Legolandu w Billund. Super okazja naprawdę i jeszcze jest aktualne jakby ktoś chciał. Nie wiem czy jest tam jakaś pula biletów- pewnie tak, ale widocznie jeszcze są. xxx
Fajną opcją mogą być imprezy dla dzieci, np. Szkoła Bohaterów albo Szkoła Magii i Czarodziejstwa w Mosznej - jeśli nie kojarzysz to polecam sprawdzić, naprawdę super opcja dla dzieciaków

Edytowane przez tasmanska
Czas edycji: 2018-10-30 o 12:43
tasmanska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości