![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
my z TŻ posprzątaliśmy w środę
![]() co do telefonów to okazało się że dzwoniła Pani ankietę przeprowadzić co do jakości obsługi firmy Tauron akurat jak ubijałam białka do kokosanek pow że nie w pore zadzwoniła i zadzwoni w poniedziałek jak zapyta się to jej powiem że pieniądze marnują że dwa razy ten sam rachunek dostałam a na trzeci dzień list z przeprosinami że dwa razy wysłali ![]() a ja jeszcze tylko dwa dni w pracy i urlop kilka dni :/ mam pytanie znacie osoby które mają jednoosobową firmę świadczącą jakieś usługi i im to dobrze prosperuje?wiem że niektóre mają mężów którzy mają firmy i jak im idzie chyba że jak coś to w k. napiszecie ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- zobaczcie jak ludzie zdzierają http://allegro.pl/bilety-festiwal-op...649194732.html bilet 100zł wysyłka 150zł ![]()
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-06-03 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |||||
Zakorzenienie
|
jestem i ja
![]() Cytat:
a ja wlansie popijam sobie koktaj truskaweczkowy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zapuszczam pazury i biegne po taki sam Cytat:
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki
![]() Wrocilam wlasnie z pracy... jestem wykonczona tym tygodniem ![]() Ale na szczescie mamy weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ja mam takiego lenia od kilku dni
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie nawet nie chce isc do sklepu, ani pomalowac paznokci, ani tym bardziej umyc sterty brudnych garow ktore kochana siostrzyczka tzta naskladala przez caly dzien....
zjadlam za to chyba z 8 trufli czekoladowych i jest mi piekielnie slodko... pycha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
![]() Martucha "wypierz se tampona" widzę, że wzięłaś sobie to do serca ![]() Agatek trzymam kciuki, bierz leki i dbaj o Was, będzie dobrze Ale mnie głowa boli... Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2011-06-03 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
widze ze moj nowy lakier zrobil furore
![]() cieszy mnie to ![]() ![]() ![]() na pazurach wyglada super ![]() ![]() Ana tak z inglota, dokladnie taki jak pani na zdjeciu ma numer 956 ![]() Agatek glowa do gory ![]() ![]() Ja dzis z zuzka myslalam ze nie wytrzymam :d oduczam ja zasypiania na spacerze ze smoczkiem, i jak czasmai nie ma problemu to dzis przeszla sama siebie, do 14 to myslalam ze ja wystawie na drzwi ![]() ![]() ![]() ![]() Dopioero teraz mam chwile, bo pozniej tez bylam na spacerze to juz w miare zasnela bez placzu bawiac sie zyrafka ![]() ![]() A moj maz ma dzis egzamin na podyplomowce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
No coś za coś, ale wykończyć się można
![]() Do tego dochodzi ładowanie do pieca i teren przed domem, koszenie trawy, jakieś drzewka, krzewki, pylenie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kobiety zmienne są ![]() ![]() No to trzymaj te kciukasy! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
a my jutro mamy znajomych na obiedzie
![]() bedzie kurok pieczony, schaboszkaki z pieczarka, pomidorki ze szczypiorek i kalafiorek, aaa i mlode ziemniaki, chyba w mundurkach ugotuje ![]() ![]() moze byc co nie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny! Kochane jesteście
![]() Odpoczywam, leżę często, tylko z tym seksem mnie zaskoczyłyście ![]() Pocieszam się tym, że dużo z Was brało ten lek i było dobrze, więc i ja wierzę, że będzie ok.
#46 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
rosi to gicior
![]() jeszcze chcialam placka zrobic a nie mam pomyslu wiec sobie daruje chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do placka to jak bardzo chcesz to możesz na biszkopcie ułożyć truskawki zalać galaretką ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Agatku trzymaj się dzielnie kochana ![]() ![]() Chyba będziemy mieć dzidzie w podobnym czasie, prawda? który to tydzien u Ciebie? mnie 8 leci ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrób deser lodowy, niepracochłonne a jakie dobre |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No i Zu... no geniuszka moja! ![]() ![]() Trzymam kciuki za męża! Kiedy wyniki? ![]() Cytat:
![]() gicior prawie jak GUCIOR!!!! ![]() ![]() ![]() a właśnie kobitki, potrzebuję sprawdzony przepis na sernik na zimno z truskawkami. ma któraś?
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą chciała zobaczyć już całość na cacy, to niech ma ![]() A przede mną jeszcze napisanie tej całej prezentacji, przemówienia ![]() ![]() Kliwia Ja też chcę zobaczyć pazurki ![]() Edit: apropo drukowania to na tej drukarce poszło raz dwa, a nie tak jak ostatnio, co to pomijała strony, myliła się :P
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-06-03 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W połowie czerwca usg i wtedy mi powie kiedy. Liczę tak koło połowy stycznia jak będzie wszystko ok... ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
a dzięki ,że pytasz.W pracy w miarę
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro mam gości ,moja mama ma 60te urodziny i robimy imprezke u nas ,niestety Tż w pracy będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co zdał???? pamiętam jakiego ja miałam stresa jak TŻ zdawał 5 razy dzwoniłam jak czekał na wyniki
![]() |
#57 | |||
Zakorzenienie
|
widzę że nie tylko mój mąż jest eko
![]() ![]() ![]() a Domiś na bank się przyzwyczai ![]() hahaha podziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() no ba bo mój mąż jest cholernie rozważny buhahahahahah ![]() ![]() ale już mi się przykrzy.. Cytat:
![]() aaaa mi na poczatku też z tym weeeeekendem było dobrze ![]() odpoczywaj należy ci się ![]() uwielbiam cię ![]() ![]() pewnie że wymiata, pięknie wymiata śmieci kurz... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak fryzjer?
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
no ba!!
kciuki za męża, a menuuu super o której mam być? a na deser może faktycznie luźne owoce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to bynajmniej wiesz skąd tam taka rotacja.. trzymam więc kciuki za nową pracę... ![]() mąż poszedł z kumplem na piwko, młodzian śpi a ja się obijam a co ![]() ![]() u fryzjer było ok ![]() ![]() ![]() buhahaha a to ja z małym dodatkiem ![]() ![]() ![]() no i bym zapomniała - mąż pozwolił mi wrzucić fotki pod warunkiem że napiszę cyt. "foto by mój ukochany i wspaniały mąż" buhahahahaha ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
marta ale marchewe masz na glowie!!!
guciaTyyyy ja mam arbuza w lodowce ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty co koperkiem bedziesz wybrzydzac? sama miksowalam blenderem ![]() ![]() Bardzo bym chciala byscie przybyly na obiadek jutro na 14 ![]() ![]() sliwenka maz dzownil ze zdal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz moze wprowadzac chetnym ISO ![]() a swoich pazurkow nie pokaze bo nie sa tak piekne ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-06-03 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.