|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co robić ze związkiem?
Cytat:
Ja mam wrażenie, że Ty jesteś bardziej dojrzały niż ona i trudno jej dogodzić. Pracujesz, to bardzo odpowiedzialne z Twojej strony, a ona chyba nie ma żadnych obowiązków skoro tak jej się nudzi, jakby zrobiła coś pożytecznego w życiu to od razu by jej się bardziej chciało. Jak jej będzie zależało to zawalczy o Ciebie, ale na tę chwilę to widzę, że chyba nie jest Ciebie warta. Poza tym uważam, że to dobrze, że facet szuka porady u innych kobiet, jeśli nie ma się do kogo zwrócić to dlaczego nie? |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
ja nie rozumiem tej nagonki na autora - ma/miał za dziewczynę nadąsaną księżniczkę, która jak wynika sama nie była zbyt aktywna w tym związku, to on jej nadskakiwał/proponował a ona na wszystko kręciła nosem
bardzo dobrze że z nią zerwałeś - pomyśl teraz czego TY oczekujesz, co dla CIEBIE jest ważne w związku i poszukaj podobnej dziewczyny - takiej, którą będzie cieszył czas spędzany razem i odpowiadały rozrywki jakie proponujesz - i nie daj sobie wmawiać winy - bo co, że poszedłeś do pracy i nie masz czasu dla niej - pfff, normalne życie się kłania, przecież tak żyją dorośli ludzie pozdrawiam i życzę wiele powodzenia, bo myślę, że jesteś fajnym chłopcem
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Strasznie ją rozpieściłeś! Leniwej księżniczce mówimy głośne i stanowcze NIE
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
tylko jak ja sobie teraz poradzę...
mimo że jestem facetem to ryczę... eh.. |
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
wytrzyj łezki i głowa do góry - pomyśl, ze pocierpisz chwilę i będziesz miał spokój - cóż to jest w porównaniu do całego życia z pasmem udręki z taką osobą u boku
właśnie takie doświadczenia wzmacniają i uczą na przyszłość - tylko się nie łam i wytrwaj w swojej decyzji, bo uważam, ze jest słuszna |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też uważam, że dobrze zrobiłeś, mówię stanowcze 'nie' takim księżniczkom. Trzymaj się.
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mają rację, teraz jest Ci smutno, ale z czasem będziesz z dystansem patrzył na tę sytuację i wyciągniesz wnioski. Jesteś jeszcze bardzo młody, ale zarazem dojrzały. Poszukaj dziewczyny , która będzie chciała stać u Twego boku i razem z Tobą będzie zmagać się z życiem. Takiej, która będzie potrafiła nie tylko brać, ale też dawać.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.