![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: No to sie chwalę... Moja Biżuteria
Cytat:
![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nigdy nic tam nie wystawialam, ale wydaje mi sie, ze dokladnie jest tam opisany rodzaj wspolpracy. Jesli nie, napisz do nich, na pewno Ci odpowiedza, dosc szybko sie rozwijaja, pamietam, jak zajrzalam kiedys i bylo tam malutko wystawiajacych, a teraz jest ich tyle, ze mozna oczoplasu dostac ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
do wylęgarni trzeba przeslac kilka zdjec ze swoimi pracami ,oni je oceniaja i albo wystawiaja albo nie.dalej nie wiem jak wyglada wspolpraca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ok! Dziękuję Wam bardzo dziewczyny! Swoją drogą wizaż jest inspirujący
![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Dziewczyny jesteście niesamowite. Robicie takie piękne rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.