|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki kolor przewodni na sali weselnej???
Dziewczyny, mam nadzieję, że wątek jeszcze żyje, bo też mam problem z wyborem koloru przewodniego. Zaproszenia były ciemnoczerwono-białe (bo suknia miała być biała), generalnie wizja była taka, że biel z ciemną czerwienią lub (chętnie) zielenią, niebieskim lub fioletem. A w międzyczasie okazało się, że jednak będzie śmietankowa i wszelkie chłodne kolory raczej odpadają.... Obrączki już mamy z białego złota, sala żółta, samochód (o zgrozo!) chabrowoniebieski! Jestem w kropce, nie wiem jak wybrnąć z tego kolorystycznego kociokwiku, a ślub w sierpniu... Zignorować kolor zaproszeń i zrobić coś innego? Samochód musi zostać, już zaklepany.... Pomocy!
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Potrzebuje pomocy z wyborem kolorystyki sali weselnej i stołów. Sala ma białe ściany z żółtymi akcentami. Na stołach są też żółto-zielone kwiaty.. W załączniku zdjęcia mojej sali. Nie przepadam za żółtym i zastanawiam się jaki kolor do niego dobrać. Podoba mi się kolorystyka bordowa, ew. bordowo-złota i nie wiem jak to połączyć się z tą żółcią.... Pomóżcie, proszę.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Uzależnienie
|
Ta żółć nie wydaje się jakaś nachalna. Myślę, że bordo będzie pasować bez problemu.
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedz
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny jeśli możecie to proszę o pomoc w jakim kolorze powinna być ta sala zdjęcia umieściłam zastanawiałam się nad kolorem wrzosowym ale do ścian nie będzie to raczej pasowało macie może jakieś pomysły...
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
trudniej będzie jeśli to brzoskwinia jednak, ja bym do brzoskwini dała coś neutralnego np. beż, pudrowy róż albo możesz zostac po prostu przy brzoskwiniowym - są w tym kolorze całkiem ładne inspiracje http://www.google.pl/search?hl=pl&cp...=1920&bih=1048
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje za rade. Ten kolor ścian jest właśnie w kolorze brzoskwini. Pudrowy róż cudowny
Edytowane przez wikii88 Czas edycji: 2012-10-06 o 23:39 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczyny!
Jestem nowa na Wizażu i również mam problem z kolorystyką dekoracji na sali weselnej. W załączniku jest zdjęcie sali. Kolory jak widać to biały, na ścianach jest taki piaskowo złoty, a wstawki są w bordowe wzory. Zależy mi żeby kolor mojego bukietu również komponował się z salą, ale nie podoba mi się bordo w bukietach. Proszę pomóżcie przekopałam już tyle stron w internecie i dalej nie znalazłam nic co mnie urzekło... Proszę pomocy...
|
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
tiffany blue
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- http://www.google.pl/imgres?start=17...3&tx=15&ty=101 |
|
|
|
|
#40 |
|
lubi eks swojego męża
|
absolutnie tego nie widzę. do tych brązów - jasne, do tego złotego - w żadnym wypadku.
z tego co widzę, bordo występuje tylko na bieżnikach na stołach, więc łatwo można go zmienić na inny akcent kolorystyczny. zastanów się, czy nie chciałabyś wprowadzić zamiast niego koloru, który bardziej ci odpowiada. moim zdaniem do takiej sali będzie pasował absolutnie każdy bukiet w ciepłych tonach, więc możesz swobodnie poruszać się w eleganckich kremach, ale też żółciach, pomarańczach, czerwieniach, brązach, ciepłych zieleniach. masz bardzo szeroką paletę do wyboru i moim zdaniem wiele rzeczy bardzo ładnie skomponuje się z salą. możesz też pójść w biel, masz jej tam całkiem sporo
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Hanako, zobacz ten filmik jeśli nie widzisz ze złotym
http://vimeo.com/53228652#at=0
|
|
|
|
|
#42 |
|
lubi eks swojego męża
|
no i w którym miejscu masz tu taką paletę, jak na sali? okej, widzę, że ze złotym to może działać, ale tam są akcenty, a dominuje biel i krem. sala ma zupełnie inną kolorystykę, nadal jestem przeciwna temu połączeniu.
|
|
#43 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Odświeżam wątek
Potrzebuje pomocy co do koloru przewodniego, który będzie pasował do bordowego. Mianowicie, na sali mam bordowe zasłonki i krzesła. Organze na stoły też mają bordową, inną ewentualnie musiałabym dokupić i wtedy tez serwetki, bo tez dają bordo albo beż-bordo. W załączniku zdjęcia. Szczerze mówiąc nie lubię tego koloru i chciałabym go czymś przytłumić, żeby nie rzucał się w oczy. Pomocy 13.jpg 10.jpg |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

trudniej będzie jeśli to brzoskwinia jednak, ja bym do brzoskwini dała coś neutralnego np. beż, pudrowy róż albo możesz zostac po prostu przy brzoskwiniowym - są w tym kolorze całkiem ładne inspiracje
Proszę pomocy...