|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czerwcowa wymiana - ## SLEEK, DIOR, LOREAL, INGLOT, kolorówka ##
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
to znowu ja.
zrobiłam przed chwilą dokładkę w kosmetycznym, może coś znajdziesz? jest parę rzeczy z Twojej wishlisty (nowy róż, Inglot), może coś sobie dobierzesz. zapraszam.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ja chętnie wymienię się za którąś z paletek Sleek. Póki co nie mam tu swoich rzeczy, bo jeszcze nie do końca potrafię się tu poruszać, ale zapraszam do swojej szafy. Oto link:
http://szafa.pl/profil/anna_schmitt/..._lub_wymieniam Jeśli coś Ci się spodoba na wymianę proszę o wiadomość prywatną. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dokładka, coś za Acid?
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dokładka, wciąż za acid ;]
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
A czy któreś z książek Cię interesują? Bo w sumie to Acid też bym chętnie przygarnęła gdybyś coś dla siebie wyszperała
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Z twojej listy na dziś do wymiany mam:
- 5 księgę wampirów z Morganvillę (tę najnowszą)-już przeczytana - drugą część serii o sukubach (Podboje sukuba) - kończę czytać - potem mam pozostałe trzy części bo pierwszą już wymieniłam.. Pocałunek o północy mam ale nietknięty jeszcze.. Najpierw muszę przeczytać Pamiętniki wampirów bo czeka na nie już jedna wizażanka tak więc na dziś najszybciej te 2 pierwsze pozycje
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
ta pusta palete oddalabym chetnie za ta paletke paraguya ale z tego co widze nie jest juz dostepna-jesli cos sie zmieni i twoja siostra sie jednak rozmysli to zapraszam
|
|
|
|
|
#47 |
|
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za sleek i/ lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1309282996 manhatan i liner sliwkowy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1308415134
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1307781093 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1309282996 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1307779301
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Lakier Manhattan Perfect Last, Day by Day, użyty 3 razy, otwarty od 3 miesięcy, posiada w środku kuleczkę rozbijającą, kolor 69 Eyeliner we flamastrze, kolor ciemna śliwka, Playboy. Nowy, wypróbowany jedynie na dłoni, niestety nie mam do niego kartonika. Playboy Beauty Pick Up Liner Eyeliner Wanna See My Tan Lines
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
nowy wątek, coś u mnie znowuuu za acid ;]
|
|
#51 |
|
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
u ciebie podoba mi sie jeszcze https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1309285510
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic : )
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam do wątku zdjęcia rzeczy, których wcześniej nie było
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- mogłabym wymienić się za szminkę, z pędzlem to mi troszkę dużo, możemy to jeszcze rozważyć
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się 11
jaka jest jego wartość pierwotna? bo się nie orientuję pozdrawiam
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie mogę dla siebie wypatrzyć
myślałam o inglotach, ale jeśli to maty, to wszystkie te kolory chyba mam. może masz coś poza wątkiem, to może sobie coś wypatrzę?
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
więc cenowo wychodzi podobnie
natomiast w pierwszej kolejności szukam czarnego... mimo wszystko bardziej uniwersalny a w pisaku nigdy nie miałam więc nie wiem czeogo mam się spodziewać troszkę.l.. kurczę sama nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- za gorsecik to wierzę, po prostu wpadł mi w oko bo mam słabość do gosetów ot co natomiast kolczyki pewnie za duże szkoda---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- mi 11 i 12 są za długie, noszę 10,czasami sporadycznie 8 :P ja akurat wiem bo mam wiele 12 które mi zwisają dziurę mam już lat 6-7 więc siłą rzeczy...
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
a nie chcesz wymienić pomadki za acid? wydaje mi się, że to wyjdzie podobnie cenowo jak ja zapłaciłam za mineralną pomadkę elfa
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- kurde, a mnie teraz acid będzie męczyć ;p może dorzucę Ci do pomadki maseczkę typu sheet mask albo plaster na wągry nesura? ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- a do czego chciałaś używać tego pędzla? bo ja tak właśnie szukam do niego zastosowania, dlatego go wystawiłam w wymiance ;] przejrzyj jeszcze mój wątek, może coś znajdziesz, na zdjęciach jest czasem też coś, czego mogłam nie wymienić, mam też trochę wkładów kobo, inglot, zdepotowanych innych cieni(maybelline), powiedz jakie kolory Cię interesują ![]() wiem, żeś konkretna dziewczyna, ale chciałabym przetestować tą paletkę, a coś nie jestem do niej wciąż przekonana, więc wolałabym najpierw wymienić ją niż kupić ;]
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-07-05 o 20:26 |
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za paletki sleek 3 lub 4
Edytowane przez indywidumm Czas edycji: 2011-07-06 o 11:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

Niestety nic pośredniego 

zrobiłam przed chwilą dokładkę w kosmetycznym, może coś znajdziesz?

3/3/6-22/7/8