![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Fanki wrestlingu-WWE, TNA i reszta :)
Chociaz zzera mnie ciekawosc to wole nie wyprzedzac, nie tracic fabuly
![]() Glupi Kryszczyn mysli ze moze Randziowi pas zabrac, pfff |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
tough enough u nas raczej nie ma. Ja oglądam na internecie, bo nie jestem na tyle cierpliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Coo do pasa WHC. Podobnie jak Rico22 sądzę że pas powinien mieć Christian. Siedzi w tym dłuuuugo i jest w tym dobry. A Randy? Jeszcze nie raz dostanie szanse na pas, bo wydaje mi się że Christian jeszcze długo nie pociągnie. Chociaaż bardzo bym chciała że by walczył jeszcze dłuugo ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
zgadzam się. Christian jeszcze w wwe zostanie, ale nie tak długo jak randy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
No i co z tego ze dlugo byl, nic nie osiagnal nie bez powodu. Hardy jeden z drugim tez chwile byli, nic nie osiagneli, pozbyto sie ich. Mickie James przez rok osiagnela wszystko co chciala i poszla do TNA. Nie rozumialam czemu ale chyba z tego co widze to w TNA divy wystepuja normalnie a w WWE tylko na galach.
Ale Batista czemu odszedl? ;0; Zaal. A w ogole byly ploty ze Pudziam negocjuje z WWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
WWE chciało przedłużyć kontrakt z Jeffem ale to On tego nie chciał. Miał pretensje do WWE, że przez nie, ma za mało czasu dla siebie, znajomych i rodziny. Twierdził, że bardzo go to męczy i do tego wszystkiego nie podoba mu się jeszcze jego gimmick. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogole im potrzeba swiezej krwi. Smackdown ostatnio tak nudne bylo, zrobili niby draft ale randy sam smacka nie pociagnie. Przez moment Raw bylo boskie, same gwiazdy, a smack taki zapychacz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Batista z tego co wiem, to odszedł dlatego, że chciał zacząć karierę w MMA czy coś. A plotki o pudzianie to mi się wydają baaaardzo mało wiarygodne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hulk Hogan teraz zone bil sie okazuje. Masakra, ciekawe w ogole jak to tak od kuchni wyglada. Undertaker teraz ma 4 zone jak pamietam i ma dzieci z poprzednimi, ciekawe czy w ogole je oglada na oczy. I strasznie mi sie nie podobala fabula, ze syn Reya Misterio niby nie jest jego synem tylko Guerrero zdaje sie, i bili sie potem o prawa do opieki nad nim. Sorry ale wciaganie dzieci w fabule? ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Żoną Undertakera jest teraz McCool tak? A tak poza tym, to ja się życiem poza ringowym wrestlerów nie za bardzo interesuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oni poszli doo programu ktory prowadzi jakis Lopez i tam spiewali i wywiadow udzielali, fajne to bylo, na yt jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
no, nie wiedziałam. słyszałam tylko, że McIntyre ze jakąś była divą na J czy coś są w separacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
McIntre jest w separacji z Tiffany ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
o Właśnie, Tiffany
![]() Kto jest waszym faworytem w nxt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
McIntyre jest przesliczny tylko mam nadzieje ze ma inny charakter w realu.
Faworyytem, chyba Lucky, i nie rozumiem czemu po raz kolejny tam jest Darren young jak juz byl na raw. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Moim faworytem jest O'Neil, young miał już swoją szansę. Candy, wiem, że nie oglądasz z wyprzedzeniem także UWAGA BEDE SPOILEROWAĆ!!!
teraz jak do finałowej dwójki doszedł Derrick Bateman, to chyba on jest moim faworytem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
Spoilery mnie tam nie wzruszaja, lubie nawet.
Łejd mnie rozwalil na lopatki ogolnie, przyszlo takie cos w pelerynie na nxt, z roza jak jakis taksido z sejlor mun czy zorro, tylko zloty lancuch i zeby dodac i wypisz wymaluj zenek. A tu nagle... zwalil mnie z kolan, walka, osobowoscia, potem w raw takie zamieszanie co on zrobil, odzywil program ![]() A teraz cm punk... dla otangi to krok w tyl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Wade rzeczywiście niesamowicie rozkręcił karierę, mi bylo szkoda, że stare nexus sie podzieliło na the Corre i the New Nexus. Ja za czasów gdy wade był w nxt, to ne oglądałam tak często jak teraz, ale teraz wszystkie najlepsze momenty nadrabiam, spędzając całe dnie na ogądaniu filmików na youtube
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pierwsze NXT bylo najlepsze taka prawda. I ytlko nie rouzmiem jednego, Daniel Bryan, ktory obrazil WWE na wszystkie mozliwe sposoby, zjechal z gory do dolu wyniosla go ochrona nagle sie pojawil jako wielki mistrz, nieznosze. Zarzucal WWE ze u nich sie licza tylko wzrost i miesnie- ej sorry Daniel, ale ja wlasnie dlatego ogladam WWE a nie profesjonalne, prawdziwe zapasy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
oho, tego jeszcze nie widziałam! już odpalam youtuba.
a co myślicie o alexie riley'em. Ja uważam, że ten zawodnik może daleko zajść, ale wkurza mnie to, że zdobywa karierę kosztem miza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Tez mysle, ze ma potencjal, idealnie osobowoscia sie dopasowuje do reszty, ma ta bezczelnosc. A ze kosztem miza to bylo wiadomo od poczatku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
No i muzyke wejściową ma świetną!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
No ciekawa jestem jak sie rozwnie, jaki pomysl na siebie bedzie mial. Bo chyba jakis ma i o to chodzi, to wychodzi potem, bylo takie Legacy, Randy to Randy wiadomo, talent, ale Cody cos wymyslil, durne czy nie 'daszing' dostarcza jakich emocji zawsze, a Debiase? Nuda, zero pomyslu. Nawet jak mu dali Maryse pod reke to nie pomoglo.
http://www.youtube.com/watch?v=XjyCEn-BV6g To samo reszta synków z 2 NXT, zero pomyslu, gdyby Wade wczesniej nie zrobil nexusa to by przepadli bez wiesci. Tu nie chodzi o to zeby byc boskim i najbardziej lubianym tylko zeby byc jakims i jakikolwiek emocji dostarczac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=bMPrL5Kc8qo
moment z parodią reya mnie rozwalił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
co myślicie o obecnej sytuacji z CM Punkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
WYNIKI MONEY IN THE BANK
World Heavyweight Champion Randy Orton vs. Christian zwyciężył Christian, poprzez dyskwalifikację, w wyniku czego został nowym World Heavyweight Championem. Big Show vs. Mark Henry zwyciężył Mark Henry John Cena vs. CM Punk Po długiej walce, zwyciężył CM Punk. Jak wiadomo, Vince powiedział, że jeśli Punk odejdzie z WWE z pasem, Cena zostanie zwolniony. SmackDown Money in the Bank Ladder Match zaskakując wszystkich, zwyciężył Daniel Bryan! Raw Money in the Bank Ladder Match tutaj chyba bez niespodzianek, zwyciężył Alberto del Rio Divas Champion Kelly Kelly vs. Brie Bella tu również bez niespodzianek, zwyciężyła Kelly Kelly |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Nienawidze Daniela Bryana wyp** mamuta, skad to sie tam wzielo.
Cena moze spadac, tez go nie lubie ale to w tym roku bedzie jego juz ktore zwolnienie? 3? A Kryszczyn moze sobie wziac pas Randiego tylko po to, zeby go w domu wypolerowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
ja tam Bryana toleruje. A Cena została znowu zatrudnionu ponieważ HHH zajął miejsce Mcmahona. A Christianowi się według mnie należało. Chociaż wolałabym, żby jakiś pas miał Morrisson
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Szkoda, ze Vince mlodszy juz nie bedzie, fajne byly feudy z nim. W ogole on jest fajny. Ale trzeba sie bedzie przyzwyczajac do HHH.
No Morrison moglby cos zrobic ale on chyba tylko umie wygladac, jakos nie umie sobie napisac fabuly ani nikogo namowic do wspolpracy. Wiekszosc jednak zalezy od nich samych czy napisza sobie ten scenariusz, czy sie zgadaja z kumplami, manager za nich wszystkiego nie zalatwi. Ja proponuje, zebyy Truth rozwalil Cene, dostal pas i wtedy wszedl Morrison sie zemscic. Ostatnio strasznie mnie nudzi Rey Mysterio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Rey mysterio długo nie pociągnie.. niedługo już sam odejdzie. Wątpie żeby go wywalili..
Oglądacie Z! True Long Island Story? Właśnie pojawił się 23 odcinek . według mnie sam show jest super, ryder jest genialny. Ile sobie fanów przez to przyswoił, którzy z korzyścią dla niego żądają pushu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.