|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: CZERWIEC - KRAMIK EVENSTAR - Nouba, Clinique, Catrice, Oriflame, Avon, Deborah
GUERLAIN, cienie Terre Indigo, użyte kilkakrotnie
coś u mnie za to cudeńko? prośba - daj znać jak odpiszesz
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: CZERWIEC - KRAMIK EVENSTAR - Nouba, Clinique, Catrice, Oriflame, Avon, Deborah
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ile kuleczek i jaką proporcję? ja nigdy nie liczyłam tych kolorków, wiem tylko, że jednych kolorów jest więcej a drugich mniej.
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
hej moze cos z lisy ponizej za guerlain teint??
Dior 5-tki spring boquet Dior 5-tki pink nude Dior skinflash primer GIVENCHY POP Crystal gloss- sliczny limitowany koronkowy błyszczyk Bb cream BRTC BELMISH RECOVER BALM trouble clinic line Light, oil controlling blemish balm nowka 40ml Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Sephora nowy pedzel do podkładu SMASHBOX high definition healthy fx foundation Spf 15 oil free, LIGHT L3 /połowa Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Oriflame pedzel do pudru/rózu Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 Calvin Klein- intense eyeshadow nr 109 darkened greek, kolorek khaki USTA: Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Victoria’s secret Beaty rush lip gloss, kolor punchy – ze 2-3 razy uzyty Sephora maniac – szminka nr 10, piekny kolor wina- uzyta ze 3 razy Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Sephora flash mattifying compact Revlon photo ready podkład |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za GUERLAIN, cienie Terre Indigo, użyte kilkakrotnie?
|
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
dokladnie, nowka
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- w welurowym opakowaniu niestety tylko kartonika juz brak:/ |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podobają mi się meteorki ale widze,że masz do nich konkretne wymagania ( mam połowę 03 e orginalnym opakowaniu) nastepnie cienie guerlain
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- zależy jaka propozycja jest dla Ciebie kusząca i co byś chciała - ''kulki'' i cienie ? cienie za cienie ? pasowałoby Ci tak?---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- To powiedz w takim razie co bys mogla oddac ![]() bo sie pogubiłam ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Nic sie nie stało ![]() mi by taka wymianka pasowała meteorki się przydadzą na bank ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- jak najbardziej - mi się nie spieszy
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2011-08-02 o 13:11 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KRAMIK EVENSTAR - Nouba, Clinique, Catrice, Oriflame, Avon, Deborah
Podobają mi się meteorki i cienie guerlain ; )
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Kochana, domyślam się Po prostu myślałam, ze jeszcze coś u mnie dobierzesz
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam do Ciebie jak bumerang
![]() czy meteorki Beige Chic by Cię interesowały? |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bazę Oriflame i puder Catrice ?
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
IsaDora, Espress Star Gloss, Błyszczyk do ust, kolor: Dream Pink - użyty kilkakrotnie
Błyszczyk Essence, Stay with me, kolor: 04 - użyty kilkakrotnie to mi się podoba, ale dopytam o datę zakupu oraz otwarcia
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Okres otwarcia to gdzieś tak ze trzy miesiące w przypadku IsaDory i ze dwa w przypadku Essence, czy wymianka ich na to co mnie u ciebie zainteresowało byłaby dla ciebie odpowiednia ? I czy przy okazji wypatrzysz coś jeszcze za: ORIFLAME, Balance Mattifying Fluid spf 8 ?
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej zależy mi na bazie w pierwszej kolejności.
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: KRAMIK EVENSTAR - Nouba, Clinique, Catrice, Oriflame, Avon, Deborah
coś za CATRICE, puder Multi Colour Powder ??
|
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, znajdziesz coś u mnie za GUERLAIN, cienie Terre Indigo? Jestem za nie w stanie oddać naprawdę bardzo dużo, La Perla również wchodzi w grę, tak samo jak wszelka górnopółkowa kolorówka, mogę nawet oddać kilka takich rzeczy. Bardzo mi zależy! : ) Jeżeli w wątku braknie Ci czegoś do Terre Indigo to pytaj, mam kilkanaście różnych odlewek perfum poza wątkiem.
A co do meteorków, to interesowałaby Cię wymiana twoich na meteorki Perles D'or (oczywiście w równej ilości, ewentualnie mogłabym dorzucić jakieś odlewki albo coś)? Z twojej wish mam nowiutki tusz MF 2000 Calorie i mogę odlać trochę hydrolatu cytrynowego z Biochemii Urody. Odpisz u mnie, proszę : ) Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-08-16 o 21:17 |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
GUERLAIN, cienie Terre Indigo, użyte kilkakrotnie ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

? pasowałoby Ci tak?