![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: wesele Płock
Witajcie. Potzrbuję informacji na temat przedłużania rzęs metodą 1:1 gdzie najlepiej zrobić, w którym salonie?
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
co do fryzjera w Płocku to jest taki wybór że głowa mała tylko zdecydować się na tego jednego z tym już gorzej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajne fryzury fantazyjne robi Martyna Bryk
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
czym sie kierujecie/kierowalyscie przy wyborze koloru przewodniego (dodatki,bukiet itd.)? zastanawiam sie wlasnie, przegladam mnowsto zdjec w internecie,ale wyboru konkretnego sobie nie wyobrazam poki co, za duzo mi sie podoba,ale fajnie by bylo polaczyc wszystko w jakas spojna calosc.
no i czy trzymacie sie konsekwentnie wybranego koloru?tzn.pojawia sie i na bukiecie i na makijazu,zaproszeniach,ni e wiem...wystroju stolow? cos w ogole przycichlysmy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
witam dziewczyny
![]() ja w przyszłym roku wychodzę za mąż.. wesele będzie w Perle Mazowsza a ślub w katedrze.. najbardziej stresuje mnie właśnie fryzura, zupełnie nie wiem gdzie się uczesać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
A gdzie czesze ta Pani Bryk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
na podolach to blisko zielonego jaru
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
o makijaż się nie martwię bo sama się nim zajmuję
![]() ale fryzjer to dla mnie zawsze stres.. słyszałam dużo dobrych opinii o dziewczynach z Sienkiewicza..podobno mają świeże podejście do tematu.. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ja w soboę byłam czesać się na wesele i ręcę mi opadły jak zobaczyłam efekt końcowy:/ Wróciłam do domu szczotka w ręcę i rozczesałam to cudo. A fryzjer też był polecany przez innych.
O dziewczynach z Sienkiewicza słyszałam i to nie raz ale tam trzeba dużo wcześniej się zapisać . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Ja brałam ślub 20 sierpnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Niesforna_88 - Czesałam się na królewieckiej w Kadusie. Widziałam dziewczynę, która tam się czesała do ślubu i wyglądała pięknie a mi niestety nie trafili w uczesanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Witam,
Jeśli jeszcze nie znalazłaś zespołu polecam zespół TRZASKI. Co prawda są z okolic Łodzi, ale przecież w dzisiejszych czasach odległości to nie problem. Najważniejsze, że super grają na żywo. Można ich zobaczyć na youtubie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
ja też zamówiłam slubną suknie firmy Angel Giovani w Nikoli B...szył sobie ktoś tam suknie ślubna ? mam troche cykora,że źle uszyja bo nic nie wiem o tym salonie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Diablic Czas edycji: 2011-09-25 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"na wzor" przymierzanej.oczywiscie z tego co mowila pani-za nizsza cene-mozna mniej ozdob,krotszy tyl itp...boje sie jednak,ze ten miejscowy wyrob moze sie troche roznic od przymierzanej-a ta podobala mi sie bardzo... ciagne wiec i powielam pytanie Diablic.szyl sobie ktos tam suknie? ![]() a jakies doswiadczenia z atelier sukien slubnych z Wisly? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
ja właśnie zamówiłam sobie oryginalną.mają mi uszyć w wawie.Właścicielka tego salonu pokazywała mi ich suknię którą same uszyły nie na wzór jakiejś tam tylko własny projekt i powiem Ci że nie poznałabym,że same ją szyły.sukienka była dobrze uszyta.a ile Twoja kosztuje oryginalna a ile jakby ją szyły same? szyłam tam sukienke na wesele i byłam bardzo zadowolona.więc może ze ślubnej też będziesz.
![]() Edytowane przez Diablic Czas edycji: 2011-10-20 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
oryginalna kosztuje 2600zl,a szyta u nich-nie wiem,podobno wszystko zalezy od tego ile bym chciala zmienic-wiec tak naprawde ceny szytej nie znam.
a poniewaz to dopiero tak naprawde moje pierwsze podrygi jesli chodzi o poszukiwania sukni,wstrzymuje sie z decyzjami az zobacze troche wiecej. Mam zamiar wybrac sie tez na targi slubne do warszawy,ale to juz raczej po dodatki jakies do sukni moze,ewentualnie jakies dekoracje weselne,bo te targi sa w polowie stycznia jakos...a dla mnie to juz by bylo troche chyba za pozno na wybor sukni (slub w czerwcu). bylyscie na takich targach?warto jechac(reklamuja sie,ze do 80%rabatow na suknie 2011)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Przyczajenie
|
Zamawiałam oryginalną suknię Mon Cheri. W salonie miałam robione tylko poprawki z czego byłam bardzo zadowolona-dopasowana idealnie. Natomiast koleżanka miała szytą sukienkę według projektu salonu. Z tego co mówiła to Panie pomogły jej w wyborze odpowiedniego fasonu. Jest to salon, który warto polecić.
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
podobno warto jechac na takie targi...można się targowac.producenci dają nawet spore rabaty.tam w tym salonie w wiśle nie spodobala mi się żadna sukienka dlatego nawet sie nie dowiadywalam.jeszcze nawet ladne suknie mieli na kolegialnej w takim duzym salonie sukien slubnych.to tylko te 2 salony mi przypadly do gustu..nikola b i ten na kolegialnej.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Witajcie płockie PM,
Jakie polecacie zespoły na wesele? Ja jestem dopiero na początku mojej "drogi ślubnej" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
hej.fajny zespół to live band.tylko oni mają dużo wesel więc w miare wcześniej trzeba zająć termin.grają na żywo,fajnie bawią gości.to ich strona liveband.com.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
live band
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
no i sukienka zamowiona!teraz tylko zostalo mi na nia cierpliwie poczekac i trzymac kciuki,zeby zachwyt nie minal
![]() co do fryzjera,makijazu,kwiatow itd.narazie u nich na nic sie nie zdecydowalam.widze,ze tu tez sa podzielone opinie na ich temat...jeszcze troszke czasu mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
i jaką zamówiłaś? oryginalną czy szytą w ich salonie ?
![]() Będzie dobrze...też się troszkę martwię ale to taka gorączka przed ślubem.pod koniec lutego będe miała brane wymiary a wesele 4 sierpnia więc będzie czas na poprawki ![]() ![]() Edytowane przez Diablic Czas edycji: 2011-11-10 o 00:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.