|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: żegnamy kilogramy!
Kathy
Z taką motywacją na pewno. Trzymam kciuki
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
LoczuSiek5, dzięki za wsparcie.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Moja waga to obecnie 64kg, przy wzroście 165 cm oczywiście zero słodyczy, drób, ryby itp, itd...Co do ruchu - jestem maniaczką roweru Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, powodzenia w walce z kilogramami! |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ooo a ja namawiam rodziców na rowerek stacjonarny, idzie mi coraz lepiej
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Ważę 58 kg przy wzroście 166, niby idealnie, ale tylko w teorii. Od wakacji się odchudzam, dziwny okres na odchudzanie, ale jednak. Marzy mi się płaski brzuszek i waga około 52 kg. Trzymam za was kciuki i podziwiam wytrwałych!
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Ważę 58 kg, przy wzroście 166, zaczynam od wakacji, dziwny okres, ale jednak. Celem jest płaski brzuszek i waga około 52 kg na początek roku. Trzymam za was kciuki i pozdrawiam tych, którym się udało.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Postanowiłam się dołączyć
![]() Mam 174 i ważę 68 kg ![]() Ale muszę dać radę i wyglądać dobrze !! |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już na jednym wątku, ale chętnie będę zagladać
![]() Eldo_rado, Znowu Ty
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
dołączam do was
do końca sierpnia muszę schudnąć parę kilo ;] chociaż wcale nie chcę :P dziś na śniadanko zjadłam jabłko z cynamonem z mikrofalówki <3
|
|
|
#41 |
|
amor vincit omnia
|
ponad połowa drogi za mną... chciałabym jeszcze zrzucić 5-6 kg
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia !
Edytowane przez USE Czas edycji: 2011-06-23 o 12:31 |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Witam
postanowiłam się do Was przyłączyć, może dodacie mi sił w walce z kilogramami ![]() obecnie na wadze mam około 70 kg (dane z 15 czerwca), wzrost około 173. moje wymiary: biust-94 (chciałabym 88-90) talia- 76 (chciałabym 68) brzuchol na wysokości pępka- 81 (chciałabym 75 lub mniej) biodra- tuuu jest dopiero katastrofa - 107kg (chciałabym 97) udo: góra-środek-nad kolanem 62-53-44 (chciałabym 55-47-40) łydka- 37 (chciałabym 34) postępy będę raczej sprawdzać centymetrem a nie na wadze (w rodzinnym domu niestety wagi nie posiadam) odchudzałam się w 2009 roku (od sierpnia), wtedy tez ważyłam 70kg na początku, zjechałam do 60,5 w okolicach listopada-grudnia. wagę trzymałam przez kilka miesięcy, w lipcu 2010 ważyłam juz 63kg a po wakacjach posypało się wszystko i od początku tego roku znowu mam 70kg... trzeba coś z tym zrobić, plan jest taki: przede wszystkim dużo ruchu, mniejsze porcje, ograniczenie słodyczy, zero fast foodów, więcej wody i regularne jedzenie wspomagać mnie będzie Linea 2-3 x dziennie, preparaty antycellulitowe z eveline - serum intensywnie wyszczuplające w połączeniu z masażem bańką chińską oraz peelingiem.trzymam za nas wszystkie kciuki i liczę na Wasze wsparcie i dobre rady jak również miłe towarzystwo i plotuchy-pogaduchy dla odstresowania (żeby było co z łapkami zrobić, lepiej żeby pisały niż sięgały po jakieś niedozwolone jedzonka)
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
czesc. jestem nowa. mam na imię Kasia. również potrzebuję zacząć walczyć o siebie. mogę się dołączyć?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Mam dzisiaj taki dzień, że po prostu muszę coś napisać ;/ Czuje się mega brzydka, gruba i beznadziejna ;/ Też chciałabym schudnąć ale tylko trochę..nie moge patrzec na swoja figure, gorszej chyba nie ma. Moje uda to jedna WIELKA MASAKRA Na zawsze będę sama bo takiej nikt nie będzie chciał..masakra. Chce schudnąć dwa kilo do wagi 47 kg Nie wiem jak to zrobie.Dzisiaj się mierzyłam. Aktualnie wygląda to tak: 1. Waga 49 kg 2. Wymiary: Ramiona - 86 cm Ramie - 23 cm Przedramie - 18 cm Biust - 80 cm Pod biustem - 70 cm Talia - 60 cm Biodra - 88 cm Uda - 69 cm Udo - 40 cm Łydka - 28 cm Ogólnie trzy razy w tyg trenuje trening biegowy godzine trwa, a jeżeli chodzi o jedzenie to jem zdrowo z racji alergii żeby skóra jakoś wyglądała i w ogóle takie jedzenie lubie. Słodycze też jem, ale sporadycznie. Dawno zmieniłam nawyki zywieniowe odkąd zaczęłam ćwiczyć. Jem normalne posiłki śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacje i tego nie zmienie ![]() Czuje sie grubo ;/ Wzrost mam 163 cm Zaczne od dzisiaj więcej ruchu, tylko boje sie że od chodzenia jeszcze bardziej uda rozbuduje ;/ I ogranicze kalorie do 1300 zobaczymy jak to będzie ;/ Czuje sie najbrzydsza na świecie..pozostane stara panna ;/ |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
AmorLady
Twoje BMI wskazuje już niedowagę , więc to że jesteś "gruba" jest tylko w twojej psychice. Sama się nastawiasz. Czujesz się gruba, ale nie jesteś bo to by było nie możliwe. Naprawdę odradzam Ci jakiekolwiek odchudzanie, bo to może wyciszczyć Ci zdrowie, a doradzam Ci abyś nie patrzyła na siebie tak krytycznie i pokochała siebie
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że gruba to nie jestem. Chociaż moje wymiary i waga wskazują na to, że powinnam być chudzielcem..to moja budowa i figura sa takie, że wyglądam normalnie. Wtedy miałam doła i tak napisałam
Najlepiej czuje się z wagą między 48-50 kg i tak będę trzymała. Moja zmora to uda, tyłek i biodra :/ Ostatnio usłyszałam od chłopaka, że jestem za chuda. Najwięcej ważyłam 53 kg, ale co zrobie jak się źle czuje z taką wagą, inni uważali wtedy że wyglądałam dobrze i jestem szczupła. W poniedziałek się dokładnie mierzyłam i jest tak:Wzrost: 163 cm ![]() Waga: 48 kg mniej już nie chce to jest najnizsza i jak będzie mniej to będę starała się przybraćRamiona: 86 ![]() Ramie: 22 Przedramie: 18 Biust: 76 Pod biustem: 66 ![]() Talia: 56 ![]() Biodra: 86 ![]() Uda: 66 ![]() Udo: 38 Łydka: 26 ![]() Czasami tylko jak jestem w sklepie i sie widze to naprawde widze szczupła dziewczyne :P Wage będę trzymała 48-50 kg nie bede sie odchudzała, a te partie sprobuje zmienic cwiczeniami
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

oczywiście zero słodyczy, drób, ryby itp, itd...

Znowu Ty

, więc to że jesteś "gruba" jest tylko w twojej psychice. Sama się nastawiasz. Czujesz się gruba, ale nie jesteś bo to by było nie możliwe. Naprawdę odradzam Ci jakiekolwiek odchudzanie, bo to może wyciszczyć Ci zdrowie, a doradzam Ci abyś nie patrzyła na siebie tak krytycznie i pokochała siebie