![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ciucholandy w Warszawie
Hej a ja szukam takiego megaśnego lumpka bo lubie gmerać w tych szmatkach zna któraś jakis?
![]()
![]() |
#32 |
astro-loszka
|
Prawdziwe zagłębie lumpeksowe jest na górnym Mokotowie - w szczególności Puławska z przyległościami - tam to lump przy lumpie - nic, tylko wędrować od jednego do drugiego
![]() Duży lump jest na rondzie Wiatraczna - nieźle się tam kiedyś obłowiłam, kupiłam sobie raz śliczny kostiumik, zupełnie nieużywany, nikt nie chciał uwierzyć, że to z lumpa ![]() Sporo lumpeksów jest na Woli. Ponieważ pracuję w okolicach, nieraz zwiedzam. Moje ostatnie odkrycie to lumpik na Żelaznej - cieszy się dużym wzięciem, bo w dniu dostawy zawsze są dzikie tłumy. Parę fajnych ciuchów wyszperałam także w dużym lumpie na Kabatach, a także na Sadybie.
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Czesc.
Ja szukam jakiego lumpka na Ursynowie i potrzebuje na już w sumie, wioec jak możecie coś poradzić to była bym wdzieczna ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Jest jeden ną Wąwozowej, jest na KENie naprzeciwko Tesco, w pasażu natolińskim, jeszcze drugi na Natolinie po przeciwnej stronie od pasażu, na pewno są jeszcze inne
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Witajcie, od maja ruszył mój Ciuch Point. Sama zawsze uwielbiałam polować na perełki w secondhandach i podpowiadać znajomym w czym im byłoby dobrze, dlatego postanowiłam to co robię z pasją przekuć w moje zajęcie. Stworzyłam mały raj dla kobietek, które są w naglącej potrzebie upolowania sobie czegoś pięknego nie z sieciówki. Asortyment sezonowy co w skrócie oznacza, że obecnie posiadam masę sukienek letnich jak i na wielkie wyjścia typu wesele. Wszystko co się tu znajduje zostało starannie wyselekcjonowane, stawiam na jakość a nie na ilość. Mogę więc powiedzieć, że Ciuch Point jest butikiem ala vintage shop. Dostawy są w każdą sobotę. Ciuch Point ulokowany jest przy Placu Szembeka - Grochowska 138.
Dojazd tram 3,9,24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
tu był spam
Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2014-07-19 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzeniona
|
Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2014-07-19 o 19:42 Powód: reklama w cytacie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.