Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 12:12   #31
marcia45
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ!

Czytam opinie o tej firmie, która dzwoniła i wszyscy odradzają, opinie na 20 negatywnych jedna neutralna. I teraz nie wiem czy iść czy sobie darować.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:19   #32
marta1986222
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ X - JUBILEUSZ!

Melduję się i ja w nowej części może uda mi się podczas niej zafasolkować

Ijaa

życzę Ci kochana samych cudownych dni,miłości z tż do końca życia,dużo słońca,uśmiechu,spełnieni a marzeń

Też postaram się więcej pisać na ile mi praca pozwoli.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:23   #33
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Oliwka, to tylko nasze przypuszczenia, Haniula cały czas ma nadzieję na Leonka
Aha, a ja odrazu pomyślałam, że tak wyszło na usg.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:24   #34
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez senioritta19 Pokaż wiadomość
Super wiedzieć, mój tż jak coś je to na na bliukach jadłospis muszę go zakupić
U mnie 30 st. i niebo bez żadnej chmurki
zazdroszczę pogody. matko, zawsze to ja zazdrościłam P. wakacji, tu było słońce, gorąco, a u mnie lało, a teraz jak się przeprowadziłam to chyba razem ze mną i deszcze przylazły. albo ten rok taki uroczy... nie wiem, czy chociaz 18 st. jest w powietrzu, bo zimnica straszna.

pojawiają się kłopoty w pracy P. - coraz częściej. i coś mi się widzi, że o ile ja go zmotywować nie mogę do szukania innej, to ta robota go sama zmotywuje... a obiecanej podwyżki nie dostał
Stary 2011-06-28, 12:30   #35
kraven
Zakorzenienie

Melduje się w nowym wątku.

Ijaa samych najwspanialszych chwil w życiu, dużo radości, zdrowia, satysfakcji z życia zawodowego i prywatnego.

My wypijemy Twoje zdrowie,
ale Ty jeszcze rok musisz poczekać, nasza 17-nastko

Wróciłam z pracy, za chwile będe robić obiad. Dzisiaj kuchnia serwuje spagetti.
A później jedziemy do chrześniaka TŻ.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:32   #36
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

jako rasowa SPD zdaję relacje z używania kolejnego rasowego środka czystości mianowicie odplamiacza OXY. moje drogie panie, odplamiacz oxy wczoraj poradził sobie pięknie z plamami po jagodach, na których P. nieuważnie usiadł i tylcem rozgniótł na spodniach pięknie zeszły. kiedyś równie pięknie sprałam nimi stare plamy po kawie, herbacie i orzechach włoskich.
Zapiszę sobie na listę zakupów

A znasz może jakiś dobry środek do czyszczenia kabiny prysznicowej- skuteczny na długo, czyli żeby nie trzeba było czyścic kabiny po każdorazowym jej użyciu. Zaznaczę jeszcze, że u mnie strasznie zakamieniona woda

I czym czyścic płytki na scianie???

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:34   #37
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
pojawiają się kłopoty w pracy P. - coraz częściej. i coś mi się widzi, że o ile ja go zmotywować nie mogę do szukania innej, to ta robota go sama zmotywuje... a obiecanej podwyżki nie dostał
oj mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, a nawet jeśli tż będzie musiał szukać nowej pracy to przyniesie to pozytywne zmiany w waszym życiu i uwolnienie sie od teściów
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:36   #38
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość

A znasz może jakiś dobry środek do czyszczenia kabiny prysznicowej- skuteczny na długo, czyli żeby nie trzeba było czyścic kabiny po każdorazowym jej użyciu. Zaznaczę jeszcze, że u mnie strasznie zakamieniona woda

ja próbowałam kilku środków ( łącznie z zachwalanym przez moją teściową cilit bangiem) jednak najlepiej spisała się woda z octem ... Jak się wprowadziliśmy płytki w łazience przy wannie całe były w osadzie ... i szorowałam wszystkim co miałam w domu i tylko ocet mnie zadowolił ..

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:42   #39
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
ja próbowałam kilku środków ( łącznie z zachwalanym przez moją teściową cilit bangiem) jednak najlepiej spisała się woda z octem ... Jak się wprowadziliśmy płytki w łazience przy wannie całe były w osadzie ... i szorowałam wszystkim co miałam w domu i tylko ocet mnie zadowolił ..
no właśnie ja też szukam środka do mycia kabiny,octem też próbowałam ale odrzuca mnie jego zapach ponoć w Lidlu jest fajny środek do kabin z serii W5 , będę to kupię i zdam relacje

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:46   #40
Maja22Maja
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim w ten upalny dzień
Lubię słońce oraz ciepło, ale ten dzień przekracza wszelkie możliwości..po d*pie się leje,a tu tyle roboty - pranie, sprzątanie..

Niedawno wróciłam od gina i jestem mile zaskoczona.
Po ponad rocznym leczeniu stanów zapalnych, braniu wielu leków, wszystko jest już w porządku
Nie ma żadnego stanu zapalnego, pH w normie (4), tylko nadżerka...ale lekarz powiedział, że z nią na razie nic nie będziemy robić dopóki dzidzia się nie pojawi. Jeżeli nie krwawię podczas stosunku, jeśli nie mam upławów to nie ma sensu jej ruszać na ten czas
Jestem mega szczęśliwa..już myślałam, że nigdy tego stanu zapalnego się nie pozbędę. Ale myślę, że wiele pomógł mi LAKTACYD
Lekarz przepisał mi tylko globulki na utrzymanie prawidłowego stanu pH Feminella Vagi C 6 tabl. około 30 zł :O ale czego się dla zdrowia nie robi

Ijaa wszystkiego najlepszego. Dużo zdrowia, bo jest ono najważniejsze. Dużo szczęścia i radości. Pociechy z TŻ, aby nie sprawiał problemów wychowawczych. STO LAT!
Maja22Maja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:46   #41
Nadia5
Zakorzenienie

Melduję się i ja
Dziękuję za nagrodę Jak to mówią lepszy brąz niż srebro bo to już żal - bliżej złota

W ogóle z najnowszych wiadomości - znów było włamanie u nas w klatce
Jak pojedziemy na wakacje to Tata będzie chyba u nas spał

Za chwilę jedziemy do Ikei bo ostał nam się jeden kupon o wartości 20 zł więc żal nie skorzystać

I najważniejsze - dostaliśmy zwrot z pitów 500 zł na zakupy jak znalazł

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-06-28 o 12:52
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 12:49   #42
teacherka
Zakorzenienie

Ale z Was gaduły ;-)))

Na targu wydałam niecałe 30 zl,a przytargałam: 3 kg ziemniaczkow, wielkiego kalafiora, 1 kg szparagów, wielką włoszczyznę, rzodkiewkę, 1 kg bobu i wielkiego kabaczka. 7 kg jak nic. :P

Chciałam kupić brokuły i zrobić zupkę, ale nie znalazlam ładnych. Więc dziś na obiad chyba szparagi z ziemniaczkami.

Bób już ugotowany i podjadam go powoli. A zabieram się za naukę w końcu. Wieczorkiem ciąg dalszy transporrtu naszych rzeczy. Jutro przyjedzie moja mama Dzwonił do nas nasz Landlord ;-) i mój TŻ przeprowadził z nim bardzo miła rozmowę. Mamy problem z cieknącymi zaworami i nei mozemy znaleźć hydraulika który by się tym zajął. No i on nam kogoś znalazł. W ogóle jakoś tak pozytywnie to wyglada jeśli chodzi o mieszkanie tu

Drukuję jeszcze notatki i powoli muszę sie zbierać na spotkanie do mojej szkoły językowej. Podsumowanie roku itd. ;-)
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:49   #43
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:

Ja stosuję tytan do mycia kabiny, nie muszę się martwić o zacieki. Nie narobię się, nie naszoruję, bo gładko schodzi, potem opłukam tylko wodą
Stary 2011-06-28, 12:52   #44
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Witam w nowej częśći

Dodaja odpisałam na pw mam nadzieje, że coś się przyda i może uda. Pogłówkuję troszkę to może jakieś mniejsze znajdę i też podrzucę.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 12:52   #45
Maja22Maja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Uwaga uwaga... Nagrodę za post nr 5000 w części IX otrzymuje nasza świeżynka - Maja22Maja
W nagrodę otrzymujesz od zacnego grona SPD komplet łyżek drewnianych na nowe mieszkanie - byś w pełni czyniła honory SPD

Aaa i zapomniałam podziękować za tak miłe wyróżnienie
Jest mi bardzo miło
Stary 2011-06-28, 12:59   #46
lili1987
Zakorzenienie

my jeszcze zwrotu podatku nie dostaliśmy, bo musiałam korektę składać, bo niestety się walnęłam w picie, bo sama wyliczam zawsze wszystko ok, a tym razem pomyłka i wypłacą kasę do września

właśnie jem obiad- 2 małe ziemniaki+ potrawka dudi

póki co się trzymam z dietą

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 13:10   #47
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
Będę pracować w pralni przy szpitalu,na magazynie, wzięłam tę robotę bo jest na miejscu 500m od domu
senioritta właśnie chciałam pisać, że do pracy to ty za daleko mieć nie będziesz :P Czyli rozumiem mieszkasz w tych blokach naprzeciw szpitala

Cytat:

Ja używam tych z Lidla z serii W5, są bardzo fajne i ładnie czyszczą nawet najgorszy brud :P

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Jakiego ja dziś mam lenia to koniec świata.

Jedyny plus to taki, że rano jeszcze jak nie miałam lenia obrałam ziemniaczki i fasolkę szparagową na obiad więc jak przyjdę to wstawię i zostanie polędwiczka do usmażenia więc pewnie szybki obiadek tym razem.

A jak mi wrócą chęci to mam zamiar pomyć okna na tarasie, ale nie wiem czy wrócą mi chęci jak się objem na obiad
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 13:10   #48
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:

niestety na razie nie, ale jak znajdę jakieś cudo, to się pochwalę. mamy wannę, a sądząc po jej stanie (i płytkach dookoła), to jest mi równolatką, więc cokolwiek na nią nie wyleję, wygląda tak samo cilit bang pomógł z najgorszym najgorszym syfem, ale reszta zostaje, wcale taki cudowny nie jest. to w5 też mi się obiło o ciekawskie ucho , kupię i wypróbuję i zdam relacje płytki kiedyś jechałam ręcznie sodą (fugi były obłędnie białe), ale trzeba było sie namachać żeby kamień zszedł... teraz mam ciemno w łazience i miękką wodę, to olewam

Ssnow - szczerze na to liczę
Stary 2011-06-28, 13:12   #49
Lilo123
Rozeznanie

Ja nie wiem co z ta pogodą. Cały dzień leje, takie lato to mi się nie podoba.
Proszę o ładna pogodę na weekend Jadę do Szczawnicy i mam nadzieję nie zmoknąć za bardzo.

marcia45 trzymam kciuki za dobra pracę
golden_eye Tak to już jest z pogodą nad naszym polskim morzem, że nie należy zbytnio na nią liczyć.
senioritta19 gratuluję pracy.
Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
my jeszcze zwrotu podatku nie dostaliśmy, bo musiałam korektę składać, bo niestety się walnęłam w picie, bo sama wyliczam zawsze wszystko ok, a tym razem pomyłka i wypłacą kasę do września
Tez miałam błąd na picie, bo księgowa się pomyliła i nie czekałam wcale tak długo, po trzech tygodniach od poprawienia , już miałam kasę na koncie.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 13:14   #50
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Tez miałam błąd na picie, bo księgowa się pomyliła i nie czekałam wcale tak długo, po trzech tygodniach od poprawienia , już miałam kasę na koncie.
a mi powiedziała kobieta, że za mniej więcej 2 miesiące wypłacą

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 13:15   #51
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Ja używam tych z Lidla z serii W5, są bardzo fajne i ładnie czyszczą nawet najgorszy brud :P
zgadzam się, też używam produktów z tej serii i wszystko elegancko się domywa.
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 13:36   #52
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę, że przed chwilką wygrałam notbooka.
Cieszę się, bo do tej pory nigdy nic jeszcze nie wygrałam.
Wow super Gdzie to takie nagrody dają?

Cytat:
jako rasowa SPD zdaję relacje z używania kolejnego rasowego środka czystości mianowicie odplamiacza OXY. moje drogie panie, odplamiacz oxy wczoraj poradził sobie pięknie z plamami po jagodach, na których P. nieuważnie usiadł i tylcem rozgniótł na spodniach pięknie zeszły. kiedyś równie pięknie sprałam nimi stare plamy po kawie, herbacie i orzechach włoskich.
Gdzie można go dostać i w jakiej cenie?

Ja kupiłam kiedyś przecudny sweterek w lumpeksie i niestety nie zauważyłam trzech plamek i szukam czegoś na nie.

Cytat:
Dodaja odpisałam na pw mam nadzieje, że coś się przyda i może uda. Pogłówkuję troszkę to może jakieś mniejsze znajdę i też podrzucę.
Strasznie dziękuję! Tż już aplikuje

Dzień dobry

Witam wszystkich w nowej części

Jazdy szły mi nawet dobrze, ale znowu na innym aucie, inne sprzęgło i inaczej wbija się wsteczny 2 razy tir wyprzedzał nie zwracając na mnie uwagi i musiałam uciekać prawie do rowu. Dwóch gości wymusiło i jeszcze jakieś pretencje do mnie, także sporo emocji dziś było. Byłam szczęśliwa jak wracałam do domu, prułam ponad 100 Jaram się

Potem poszłam z tż na zastrzyk. I do mnie do domu po odbiór nagrody- puder dodający objętości Nie mam pojęcia gdzie go wygrałam, ale jest

Tata wspomógł finansowo i poszlismy na zakupce Kupiłam fasolkę szparagową, cukinię- jutro będą placuszki, szczypior, czereśnie, truskawy, wędzone udka, owoce morza, mozzarelę, lody (Ciii) i husteczki. I 50 pln poszło

Potem zrobiłam mega pyszny bigos z młodek kapusty z chudą szynką i grzybkami Było mega i jeszcze po trochu na kolację zostało

Ijaa
powiedz mi czy jak przed snem czuje, że bym coś zjadła może to być tylko warzywo, np pomidor. Wczoraj zjadłam sałatkę z tuńczykiem, ale siedziałam dosyć długo i potem jeszcze pomidora wszamałam. Może być?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 13:39   #53
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
senioritta właśnie chciałam pisać, że do pracy to ty za daleko mieć nie będziesz :P Czyli rozumiem mieszkasz w tych blokach naprzeciw szpitala

Szpital jest duży i ma oddziały oddalone od bloków mieszkalnych
mój blok jest daleko od oddziałów,w lesie,przy jeziorze

— Maria Kalergis
Stary 2011-06-28, 13:43   #54
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Szpital jest duży i ma oddziały oddalone od bloków mieszkalnych
mój blok jest daleko od oddziałów,w lesie,przy jeziorze
Mieszkasz w Ciborzu?
Stary 2011-06-28, 13:45   #55
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Ijaa
powiedz mi czy jak przed snem czuje, że bym coś zjadła może to być tylko warzywo, np pomidor. Wczoraj zjadłam sałatkę z tuńczykiem, ale siedziałam dosyć długo i potem jeszcze pomidora wszamałam. Może być?
Pewnie, że może być.
Warzywa o każdej porze dnia i nocy (poza wyjątkami: ziemniaki, buraki, kukurydza).
Tuńczyk to też świetny pomysł na kolację.

Jak jestem głodna wieczorem to też często podjem pomidora, paprykę, rzodkiewki. Mniam.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-28 o 13:46
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 13:45   #56
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
Mieszkasz w Ciborzu?

— Maria Kalergis
Stary 2011-06-28, 13:53   #57
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Pewnie, że może być.
Warzywa o każdej porze dnia i nocy (poza wyjątkami: ziemniaki, buraki, kukurydza).
Tuńczyk to też świetny pomysł na kolację.

Jak jestem głodna wieczorem to też często podjem pomidora, paprykę, rzodkiewki. Mniam.
To super, bo jadłam tego pomidora i nie wiedziałam czy jakiegoś jaja nie dorzucić. Ale jadłam je na śniadanie i nie chciałam przesadzać.
Na diecie to chyba od zawsze największy problem miałam ze śniadaniami. Wczoraj jajecznica z pomidorami, dziś jaja na twardo z majo plus pomidory i rzodkiewki. A jutro co? Omlet
Stary 2011-06-28, 13:59   #58
kraven
Zakorzenienie

Ja powoli wdrażam Sb w zycie, ale czuje, ze mi z tym tak całkiem to nie wyjdzie. Będe korzystać z propozycji przekąskowo - kolacjowych, bo rano to ja nie dam rady tych potraw przygotowywać.

Od 1 lipca będe zapisywała wydatki. Musze wreszcie to ograrnąć, bo pieniądze się rozchodza, a ja nie wiem na co

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 14:00   #59
golden_eye
Wtajemniczenie

Dodaja - szczerze to nie kupowałam tego sama, było "na stanie" a używam, bo po co mam wyrzucać pół opakowania. widziałam w biedro chyba a w większym markecie na pewno będzie. takie wiadereczko półlitrowe (na oko) na wieczku i z boku pisze OXY cośtam w środku miarka jest, można i do prania i jako gęstą pastę i do czyszczennia tapicerki i różnych rzeczy (ja tylko ciuchy na razie testowałam). po tym jak jagody ładnie zeszły i te dziadowskie orzechy, to obstawiam, że z większością plam sobie radę da.
jajka na śniadanie codziennie? lubię, ale nie wiem, czy zniosłabym dzień w dzień

dziewczyny mam pytanie. a raczej dwa.
o biedronkowe żelazko i odkurzacz. będą za tydzień, mam zamiar kupić. ALE. czy któraś z Was ma taki biedronkowy (konkretnie żelazko i odkurzacz) sprzęt? się to nadaje do życia czy nie? porównywałam wczoraj przykładowo produkcję pary - biedronkowe za 50 zł ma 30 g/h, bosch za 140 zł 25 g/h. ja wiem że firmowe to firmowe, ale ... i zależy mi, żebym nie musiała dodatkowo zpryskiwać wodą tych cholernych koszul, bo teraz jadę je na mokro zaraz po praniu albo doprowadzam spryskiwaczem do takiego stanu, bo inaczej to jak psu z gardła wyglądają. MUSI byc porządna para... a o odkurzaczu to kompletnie nic się nie można dowiedzieć poza tym co w gazetce piszą, czyli też prawie nic. żelazka kiedyś tam sprzedawali ale odkurzacza nie kojarzę, dlatego pytam... help ...

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2011-06-28 o 14:07
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 14:03   #60
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Jazdy szły mi nawet dobrze, ale znowu na innym aucie, inne sprzęgło i inaczej wbija się wsteczny 2 razy tir wyprzedzał nie zwracając na mnie uwagi i musiałam uciekać prawie do rowu. Dwóch gości wymusiło i jeszcze jakieś pretencje do mnie, także sporo emocji dziś było. Byłam szczęśliwa jak wracałam do domu, prułam ponad 100 Jaram się
Widzę, że będzie z ciebie prawdziwy mistrz kierownicy
A swoją drogą to denerwuje mnie taka niewyrozumiałość kierowców, w stosunku do L-ek. Przecież wiadomo, że ludzie gdzieś się muszą uczyć.

Co do notebooka to wygrałam go w konkursie, który był zorganizowany dla mojej firmy. Wygrałam w sumie trzy notebooki jeden dla siebie i po jednym dla dwóch swoich współpracowników.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości