|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
Hmmm chyba kilka dziewczyn prało i pisały, że wszystko było ok ... tak mi się wydaje
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedna wizażanka, przepraszam nie pamiętam która
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się i ja
![]() Muszę się wyżalić, bo zły dzień dziś mam Mam anginę i gardło boli mnie niesamowicie a do tego dzwonili do mnie z Apartu gdzie zostawiłam mój pierścionek zaręczynowy na wymianę na mniejszy rozmiar i gość po prawie 2 tyg mowi, że go nie ma i min. 2 miesiące mogę czekać chyba, że chcę go zmniejszyć ((( A telefon i jego głos był tak niegrzeczny jakbym co najmniej kupiła tam pierścionek za 1zł i teraz chciałą nie wiem co od nich. I nie wiem co mam zrobić (( Może Wy coś poradzicie?...A miałam dziś do Zary się udać...
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Łączę się z Tobą w bólu
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
również się melduję mimo, że zaglądam tu nieśmiało i daleko mi do zaromaniaczki na Waszym poziomie
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie 100zł za spódnicę to niemało, wolę mieć pewność, że posłuży mi przez jakiś czas.
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
O tulipanku
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesteśmy wdzięczni za wszelkie opinie dotyczące funkcjonowania naszych salonów oraz proponowanych w nich wyrobów. Jeśli wizyta w salonie Apart okazała się dla Państwa w jakikolwiek sposób inspirująca, prosimy o podzielenie się z nami swoimi uwagami. Apart Sp. z o.o. ul. Stara Droga 3 62-002 Suchy Las k/Poznania tel. 61 89 27 278 fax 61 89 55 666 edit - poszukaj tego pierścionka w ich sklepie, może jest? nie wierzę, że w całej PL nie ma takiego w potrzebnym rozmiarze, to jakiś absurd, po 1 sztuce chyba nie robią? Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2011-07-05 o 15:12 |
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
widzę że więszkośc ma zły dzień i ja też..... wiem że to wątek zarowy ale wy jesteście pomocne we wszystkim
otóż skończyłam szkołę i chcę iśc na studia- psychologia w stolicy na zaoczne ale rodzice nie są zadowoloeni z tego faktu.... i mówią ze po tym nie ma pracy.... czy to prawda ? co sądzicie o tym kierunku ?
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
julka910 - (nawiązując jeszcze do poprzedniego wątku) - to ja pytałam o czarną kieckę, uszkodzona mnie jednak nie bardzo urządza, ale i tak dzięki wielkie za fatygę
No to ja ponawiam apel o pomoc. Dziewczyny, jeśli któraś się wybiera na zakupy i w razie natknięcia się na kieckę z załącznika (czarna, rozmiar M) mogłaby mi zakupić - byłabym wdzięczna. ![]() Koszty oczywiście zwracam.
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Te sukienki są prześliczne, ale dlaczego takie króciutkie
Tak samo jak asosowe...
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje
i tak jej pewnie nie będzie ![]() Cytat:
o niieeeeeeeeee....2 miesiące?chyba im się coś pomyliło....ja bym gdzieś wyżej sie udała tak jak mówisz to nie jest pierścionek za złotówkę...
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś pojechałam tylko zrobić zwrot spódniczki i wyszłam z 3 nowymi rzeczami |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, ja ide na pedagogike z angielskim, po tym tez nie ma pracy ![]() Ogolnie to jestem zalamana bo moj kierunek jest tylko na uamie i prywatnych. W innych miastach blisko domu niet Poza tym jest tylko 30 miejsc a chetnych jakies 300 osob To sie dostalam, nie ma co. ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- I zeby sie jeszcze wyzalic dodam ,ze na prawo jest 75 miejsc a chetnych 60. Dlaczego sie wszyscy rzucili na moj kierunek
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wg mnie nie ma kierunków mniej lub bardziej przyszłościowych, po których masz zapewnioną pracę, wszystko zależy od danej osoby, chęci etc Znam osoby, które pokończyły świetne kierunki na renomowanych uczelniach i co ? i wielkie NIC A mam koleżankę po pedagogice i pnie się w górę Ważne żebyś w przyszłości robiła to co Cię interesuje, co lubisz i w czym jesteś/bedziesz dobra ![]() Tak na marginesie zawsze chciałam studiowac psychologię (może jeszcze zacznę ten kierunek, kto wie , a moi rodzice namawiali mnie na prawo. Wybrałam zupełnie inny kierunek i jestem zadowlona.
|
|
|
#47 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na VI roku administracji. Skladałam papiery na wydział lekarski w bydgoszczy i zabraklo mi 2 punktów by sie dostać i wylądowałam tutaj. A marzyłam o kardiochirurgii. Po mgr idę na dwa lata jeszcze na podyplomówke z zarządzania nieruchomościami i w tej branży planuję pracować. Pracowałam wcześniej w dyrekcji centrum handlowego i wiem, że byłabym w swoim żywiole
i wcale nie chodzi o mozliwość robienia zakupow w pracy ![]() rozważałam też psychologię kliniczną ale bardziej z zamiłowania niż pod kątem przyszłości. Mąż skończył marketing na SGH i teraz robi tam MBA ![]() Gdybym mogła się urodzić jeszcze raz i być tym kim chcę naprawdę to byłabym lekarzem lub... tancerką a mój mąż chciałby skończyć matematykę i grać w piłkę nożną
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do zakupów - na swój sposób rozumiem, ale też zazdroszczę. Do najbliższej Zary mam ponad 200km, tak więc gdy już jestem to zazwyczaj narzekam, że wszystko takie drogie (rzadko trafiam w wyprzedaże ) i kupuję może jedną rzecz ![]() Jeśli mowa o tej, którą ja wklejałam - jestem niska, więc specjalnie się nie martwię. A sukienki faktycznie cudne, czaję się na nie już jakiś czas.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;27948085]zadzwoń do centrali[/QUOTE]
Popieram tę koncepcję Cytat:
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Te krociutkie sukieneczki byly po 100zl w Porcie , ale tylko czerwone z tego co wpadly mi w oko
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;27948085]zadzwoń do centrali:
Jesteśmy wdzięczni za wszelkie opinie dotyczące funkcjonowania naszych salonów oraz proponowanych w nich wyrobów. Jeśli wizyta w salonie Apart okazała się dla Państwa w jakikolwiek sposób inspirująca, prosimy o podzielenie się z nami swoimi uwagami. Apart Sp. z o.o. ul. Stara Droga 3 62-002 Suchy Las k/Poznania tel. 61 89 27 278 fax 61 89 55 666 edit - poszukaj tego pierścionka w ich sklepie, może jest? nie wierzę, że w całej PL nie ma takiego w potrzebnym rozmiarze, to jakiś absurd, po 1 sztuce chyba nie robią?[/QUOTE] niegrzeczny Pan na pewno podzialal na Cellly inspirujaco
Perełki cruelty - free - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=478181 Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych Edytowane przez Pani_Pusia Czas edycji: 2011-07-05 o 15:35 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio kupiłam tą ala Asosową i czuję, że będzie moja ulubioną jesienią
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ile masz wzrostu?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
174
Kupiłam sobie asosową tego typu, właśnie podobnej długości co widać na zdjęciach i całe szczęscie nadaje się do noszenia jako tunika
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Ja się wybieram w czwartek rano do Arkadii i na 99% na Marszałkowską, także jeśli chcecie żeby coś sprawdzić to piszcie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Julka mówisz, że nie ma sensu jechać na Targówek po czerwoną S-kę z tych sukienek po 99zł? Tylko jedna czerwona była M-ka? Dobrze zrozumiałam?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

Mam anginę i gardło boli mnie niesamowicie a do tego dzwonili do mnie z Apartu gdzie zostawiłam mój pierścionek zaręczynowy na wymianę na mniejszy rozmiar i gość po prawie 2 tyg mowi, że go nie ma i min. 2 miesiące mogę czekać chyba, że chcę go zmniejszyć
Dla mnie 100zł za spódnicę to niemało, wolę mieć pewność, że posłuży mi przez jakiś czas.

Tak samo jak asosowe...
i tak jej pewnie nie będzie
a mój mąż chciałby skończyć matematykę i grać w piłkę nożną