![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak odbić chłopakowi dziewczyne?
Wcale się nie dziwię, ze przez te 5 lat jakoś się do Ciebie o milimetr nie zbliżył...
Zajmij się czymś poważniejszym, poprzeglądaj nowe podręczniki czy coś a nie myśl jak tu uprzykrzyć życie i jemu i jej swoją osobą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Koleżanko, nie poddawaj się! Każdy ma szansę u chłopaka, który odmawia ślubu...spokojnie, im się do tego nie spieszy, okej? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak odbić dziewczynie chłopaka?
Odbijac dziewczynie chłopaka? Powodzenia i życzę żeby Tobie też ktoś kiedyś wyciął taki numer.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Mam dla Ciebie plakat nad łóżko:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
masakra
![]() jest takie stare, ale ciągle aktualne powiedzenie: nie rób drugiemu, co tobie niemiłe! ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli Wasz TŻ odmawia wzięcia ślubu w tejże chwili, pamiętajcie, że każda inna ma u niego szanse! ![]() ![]() Tak więc siłą do ołtarza! Za manatki i jazda ![]() ![]() Szkoda, że jak się da omotać tzn, że ma wióry zamiast mózgu, a taką "miłość" to o ![]() ![]() Witamy w "brudnej Polsce" i przepraszamy, że ten "brud" rzucił się nam na mózg i nie pojmujemy Twojej filozofii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pamiętajcie: jeżeli Wasz facet nie wrzuca na profil na NK i Facebooku (tak, na obydwa portale na raz, jak tylko na jeden, to znaczy, że kocha mniej) przynajmniej jednego miłosnego wiersza dziennie lub fotki, na której całuje Was lub tuli lub nie komentuje słitaśnie Waszego zdjęcia, to możecie się spodziewać, że jakaś małolata pomyśli, że Wasz związek jest pogrążony w głębokim kryzysie i że facet w sumie jest z Wami z przyzwyczajenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę dziewczyny nie ma co przeżywać. Przecież autorka nie postąi wg metody romskiej ( w łeb i do bagażnika) chłop musi chcieć Mojej cioci laska odbiła męża a już mieli ślub zaplanowany i dziecko w planach. Co ciocia zrobiła? Postawiła tamtej flaszkę i podziękowała,że jej oczy otworzyła bo nie daj Bóg by się pobrali i np dziecko by było w drodze, a on by taki numer odwalił ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edit: Doris my tu gadu gadu a mój jeszcze wiersza nie wstawił a dzień się kończy ![]() ![]()
Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2011-07-08 o 17:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
Wtajemniczenie
|
Przepraszam,ze tak wulgarnie:
http://demotywatory.pl/2656644/Jesli...uje-na-cialo-B Ciekawe czy Tobie było by miło gdyby ktoś sobie dopowiadał historyjki do Twojego związku i próbował Ci odbić faceta ![]() Gratuluję myślenia i życzę tego samego w przyszłości... Poza tym nie wyobrażam sobie być z "odbitym" facetem bo za bardzo by się bała,ze kolejna też go odbije ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() To ja już wiem dlaczego większość moich związków się rozpadała ![]() Od dziś zastosuje się do powyższej rady ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() O NIEEEEEEE ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak odbić dziewczynie chłopaka?
Cytat:
![]() ![]() nie ma innych chlopaków w okolicy? a jak musisz byc taka uparta to postaw na swoj urok osobisty, zapros do tanca czy cos ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przestane was czytać bo normalnie dochodzę do wniosku,ze wszystkie moje związki były "bez miłości" ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Oj wszystkie macie taki wielki problem, jaka to Autorka jest niekulturalna, nieinteligentna i okrutna...może najpierw zobaczcie na siebie...nie wierzę że wszystkie jesteście takie "święte"..taaa...bo nie znam dzisiejszych dziewczyn...każda by się posikała byle zdobyć faceta a na Wizażu to niby takie cnotki...
A może Autorka go na prawdę kocha, skoro myśli o nim 5 lat? Do Autorki: nie przejmuj się komentarzami, ja np świetnie Ciebie rozumiem, też jestem zakochana podobnie jak Ty, 6 lat temu poznałam owego chłopaka, po jakimś czasie on spotykał się z jakąś laską, byli razem ponad 2 lata, ale później zerwali ze sobą...i obecnie jest wolny tyle że ja nadal nie wiem co mam z tym zrobić... Ale może akurat ten chłopak o którym piszesz również nie będzie ze swoją obecną partnerką jakoś długo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakoś długo? 2 lata to przecież jak 2 sekundy, nie? Kocha faceta, z którym praktycznie nie rozmawia i bezpośrednio od niego nic o nim nie wie? Hahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() Btw. Twoje uogólnianie świadczy tylko o tym jakich ludzi znasz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Widzę, że nie tylko mnie "brud" rzucił się na mózg i nie tylko ja nie pojmuję tej filozofii ![]() Edytowane przez lala2506 Czas edycji: 2011-07-08 o 18:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie "święte"...Po prostu mamy swoje zasady a zasada nr.1 brzmi NIE TYKAĆ OBCYCH FACETÓW !! Fajnie byś się czuła gdyby Ci się ktoś ładował z buciorami w życie i obmyślał jak odbić Ci faceta? Bo tu nie chodzi o sam fakt,że chce kogoś poderwać tylko o to,że ten facet JEST ZAJĘTY a autorka dopowiada milion historii odnośnie tego dlaczego on jest z nią w związku i że na pewno nie jest szczęśliwy... ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- I po co mi taka świadomość skoro on może sobie krzywdę zrobić?? I w imię czego?? ![]() ![]()
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-07-08 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
A może Autorka wątku zaprosi tamtego faceta na piwo i z nią pójdzie?? Nie pomyślałaś o tym że warto jej spróbować? :P
btw. mój znajomy...25 letni facet spotykał się z jakąś dziewczyną, poznał inną, odbiła go tamtej, obecnie są po ślubie, szczęśliwi już od kilku lat...i co...dało się?? :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pojmuję jak ktoś może dopingować drugą osobę by ta walczyła o zajętego faceta..
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co mam teraz zrobic? Nasz zwiazek jest juz skazany na niepowodzenie? ![]() Borze wszechlistny! ![]() ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2011-07-08 o 19:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Mnie zadziwia, jak niektórzy potrafią zrobić diabła wcielonego z "przeciwniczki". Autorka daje sobie zielone światło do odbijania komuś chłopaka, którego praktycznie nie zna, bo wie lepiej od niego, że on nie jest szczęśliwy, dziewczyna go nie kocha (a pewnie nawet go bije, trzeba biedaczka ratować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Co za dyskusja :/ Jeśli dziewczyna nie siedzi chłopu na kolanach, nie mizdrzą się, nie obsypują serduszkami w internecie = zły związek. Ja mam wrażenie, że rozmawiamy z gimnazjalistkami i to takimi wczesnymi (może dopiero po wakacjach nimi będą).
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale co to znaczy "co chodzi o" i gdzie się tak mówi? Można powiedzieć "jeśli chodzi o", albo "co do tego, że". Proszę. A w temacie - na serio myślisz, że dorosły facet jest z dziewczyną tylko dlatego, że jego siostra wymyśliła sobie jakąś zasadę? ![]() O naiwności. W takim razie śpiesz się z odbijaniem, bo jeszcze nie zdąrzysz przed jego 26. urodzinami i będzie musiał zostać kawalerem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.