![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Chłopak zmuszał mnie do seksu...
Dziękuję dziewczyny za zrozumienie i wyrozumiałość. Tego niestety nie dostałam nigdzie indziej. Były uważa, że nic złego mi nie robił, i jeszcze obraża się, że powiedziałam mu o tym, i że jak ja w ogóle śmie nazywać go jakimś gwałcicielem. Nie raz było, że kochaliśmy się bo ON tego chciał, nie patrzył czy ja tego chce, ważne było, że on chce i koniec gadania. Siłą mnie trzymał, ściągał spodnie itp... Do robienia lodów też byłam zmuszana... Wszystko to co napisałam jest całkowitą prawdą, nie rozumiem dlaczego jedna z użytkowniczek nazwała mnie ' furiatką ', jest mi przykro z tego powodu... Ale Wam pozostałym bardzo dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
I jeszcze chciałam nadmienić, że nie raz zmuszał mnie i namawiał do seksu analnego. Dla mnie to nie jest seks, i ja tego nie chciałam. Oczywiście też się obrażał na mnie. Mówił mi, że chce spróbować dopóki ma taką szansę, i dopóki żyje. Mówił, że w życiu trzeba wszystkiego spróbować. Nie patrzył na mnie czy ja się z tym zgadzam.... On chce i koniec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Autorko, przykro mi, że coś takiego Cię spotkało. Podobnie jak dziewczyny uważam, żę psycholog, jakaś grupa wsparcia mogą pomóc Ci wyjść z tej traumy i powrócić do dawnego życia. Jeśli czujesz się na siłach, to walcz o ukaranie sprawcy. Jeśli nie, to skup się na sobie skorzystaj z profesjonalnej pomocy i uwierz, że jeszcze kiedyś będziesz szczęśliwa w związku z porządnym facetem , czego Ci życzę.
Podobnie jak większość dziewczyn jestem zbulwersowana postem osoby o nicku Lianka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do dziewczyn zgwałconych, lepiej się nie wypowiadaj, bo z Twojej wypowiedzi bije ignorancja i tępota emocjonalna. ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Lianca znowu w akcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
On chyba nie wiedział jaką wielką krzywdę Ci wyrządzał. Lub był takim wstrętnym śmieciem patrzącym tylko na siebie ;/ Ale brawo dla Ciebie, bardzo dobrze że go zostawiłaś!
Nie powiem Ci żebyś się nie przejmowała, bo wiem jak to boli, w pewnym sensie również przez to przechodziłem, a raczej moja była dziewczyna, jeśli znajdziesz odpowiedniego chłopaka, wyjątkowo troskliwego, czułego. To wierz mi że będzie Ci zdecydowanie lepiej, choć Twój przyszły TŻ będzie musiał się postarać i nie robić nic na siłę, być wyrozumiałym. Najlepiej to zerwij z nim kontakt, totalnie. Unikaj go jak tylko możesz. Postaraj zająć się przede wszystkim sobą, zajmij się czymś co lubisz robić, czymś co pozwoli Ci choć na chwilę przestać myśleć.. Myślę że to powinno Ci choć w niewielkim stopniu pomóc. Facetów na razie lepiej sobie odpuść.Musi minąć trochę czasu byś mogła zaufać kolejnemu facetowi. Jednak porządny facet mógłby Ci tu wiele pomóc. Wierz mi że troska, czułość, bliskość faceta potrafią czynić cuda w psychice kobiety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.