Chłopak zmuszał mnie do seksu... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 15:33   #31
miracles
Przyczajenie

Dot.: Chłopak zmuszał mnie do seksu...

Dziękuję dziewczyny za zrozumienie i wyrozumiałość. Tego niestety nie dostałam nigdzie indziej. Były uważa, że nic złego mi nie robił, i jeszcze obraża się, że powiedziałam mu o tym, i że jak ja w ogóle śmie nazywać go jakimś gwałcicielem. Nie raz było, że kochaliśmy się bo ON tego chciał, nie patrzył czy ja tego chce, ważne było, że on chce i koniec gadania. Siłą mnie trzymał, ściągał spodnie itp... Do robienia lodów też byłam zmuszana... Wszystko to co napisałam jest całkowitą prawdą, nie rozumiem dlaczego jedna z użytkowniczek nazwała mnie ' furiatką ', jest mi przykro z tego powodu... Ale Wam pozostałym bardzo dziękuję.
miracles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 15:36   #32
miracles
Przyczajenie

I jeszcze chciałam nadmienić, że nie raz zmuszał mnie i namawiał do seksu analnego. Dla mnie to nie jest seks, i ja tego nie chciałam. Oczywiście też się obrażał na mnie. Mówił mi, że chce spróbować dopóki ma taką szansę, i dopóki żyje. Mówił, że w życiu trzeba wszystkiego spróbować. Nie patrzył na mnie czy ja się z tym zgadzam.... On chce i koniec.
miracles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 18:16   #33
tacyta
Wtajemniczenie

Autorko, przykro mi, że coś takiego Cię spotkało. Podobnie jak dziewczyny uważam, żę psycholog, jakaś grupa wsparcia mogą pomóc Ci wyjść z tej traumy i powrócić do dawnego życia. Jeśli czujesz się na siłach, to walcz o ukaranie sprawcy. Jeśli nie, to skup się na sobie skorzystaj z profesjonalnej pomocy i uwierz, że jeszcze kiedyś będziesz szczęśliwa w związku z porządnym facetem , czego Ci życzę.

Podobnie jak większość dziewczyn jestem zbulwersowana postem osoby o nicku Lianka . Dawno nie spotkałam się z takim brakiem empatii, nie mówiąc już o braku elementarnej wiedzy na temat gwałtu czy choćbty psychologicznej. Bagatelizowanie traumy ofiar gwałtu i znaczenia tego czynu brzmi szczególnie szpetnie w ustach kobiety.
Stary 2011-07-12, 19:23   #34
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lianca Pokaż wiadomość
Gość ją zmuszał do seksu... zerwała z nim.

Ale ona teraz pisze, ze będzie miała uraz do końca życia.
A do niczego nie doszło.

Ciekawe jakby to skomentowały te kobiety, które zostały zgwałcone naprawdę. Nie tylko je zmuszano - a zgwałcono.

- Nie miałam zamiaru edytować bo ja nie boję się wyrażać swojego zdania i mam do niego prawo. Nie lubię tych, którzy się nad sobą użalają gdy nic się nie stało. Takim osobom radzę pomyśleć, że są tacy, których serio spotkało nieszczęście.

Sa takie dziewczyny, które ktoś brutalnie pobił, kilkakrotnie zgwałcił...a one dziś żyją dalej i ułożyły sobie życie, a nie lamentują robiąc z siebie ofiarę.
Nie, no nic się nie stało, ot seksik oralny pod przymusem to jest pikuś.
A co do dziewczyn zgwałconych, lepiej się nie wypowiadaj, bo z Twojej wypowiedzi bije ignorancja i tępota emocjonalna.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez tacyta Pokaż wiadomość

Podobnie jak większość dziewczyn jestem zbulwersowana postem osoby o nicku Lianka . Dawno nie spotkałam się z takim brakiem empatii, nie mówiąc już o braku elementarnej wiedzy na temat gwałtu czy choćbty psychologicznej. Bagatelizowanie traumy ofiar gwałtu i znaczenia tego czynu brzmi szczególnie szpetnie w ustach kobiety.
dla mnie to jest po prostu buractwo, nic dodać nic ująć
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 19:56   #35
agniesikk
Zakorzenienie

Lianca znowu w akcji
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 22:55   #36
Pomorzan
Przyczajenie

On chyba nie wiedział jaką wielką krzywdę Ci wyrządzał. Lub był takim wstrętnym śmieciem patrzącym tylko na siebie ;/ Ale brawo dla Ciebie, bardzo dobrze że go zostawiłaś!
Nie powiem Ci żebyś się nie przejmowała, bo wiem jak to boli, w pewnym sensie również przez to przechodziłem, a raczej moja była dziewczyna, jeśli znajdziesz odpowiedniego chłopaka, wyjątkowo troskliwego, czułego. To wierz mi że będzie Ci zdecydowanie lepiej, choć Twój przyszły TŻ będzie musiał się postarać i nie robić nic na siłę, być wyrozumiałym.

Najlepiej to zerwij z nim kontakt, totalnie. Unikaj go jak tylko możesz. Postaraj zająć się przede wszystkim sobą, zajmij się czymś co lubisz robić, czymś co pozwoli Ci choć na chwilę przestać myśleć.. Myślę że to powinno Ci choć w niewielkim stopniu pomóc.

Facetów na razie lepiej sobie odpuść.Musi minąć trochę czasu byś mogła zaufać kolejnemu facetowi. Jednak porządny facet mógłby Ci tu wiele pomóc. Wierz mi że troska, czułość, bliskość faceta potrafią czynić cuda w psychice kobiety.
Pomorzan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości