|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reklamacja w fryzjera - pomóżcie!
bezczelna Ona jest, masz prawo zgłosić reklamację bo wyszło nie tak jak było ustalone i miałaś prawo nie zapłacić na usługę. ja bym poszedł i kłócił się, albo całkowity zwrot pieniędzy albo ma mi Ona za darmo zrobić taki kolor na jaki się umawiała na początku i obiecywała. Teraz to możesz co najwyzej zgłosić to gdzieś i narobić opini salonowi.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Całe szczęście że oddała...
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z moim M. od 25.03.2010 ![]() Edytowane przez Lajlaa Czas edycji: 2011-02-15 o 10:29 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rude włosy
Ja uważam,że to naprawdę szczyt bez szczelności,że za coś,co ta fryzjerka zrobiła kompletnie nie tak nie oddała całej kwoty tylko połowę;/
sama jakiś czas temu byłam w takiej sytuacji-zamiast jasnego blondu wyszedł rudy,ale na szczęście fryzjerka zrobiła poprawkę za darmo i kolor już wyszedł taki jaki powinien być. Myślę,że w sumie sama teraz możesz spróbować zafarbować włosy ![]() ja zawsze chodziłam do fryzjera,ale teraz ze względu na brak brak funduszy ( studenckie życie ![]()
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rude włosy
Juz byłam u kompetentnej fryzjerki i uzyskałam ładny jasny blond w zimnej tonacji ale za sprawą balayage. Pomimo to jestem bardzo zadowolona.
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Rude włosy.. Pomocy
Witam. Mam pewien problem. Kilka dni temu farbowałam włosy farbą Sayoss i wyszły mi rude
Boję się, żeby po farbowaniu tym castingiem mimo wszystko dalej nie były rude... Co mam zrobić??
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rude włosy.. Pomocy
Ja ściągłam kiedyś kolor dekoloryzatorem, Nirvel Color Out. Nie zniszczył włosów, były miękkie i lśniące, tylko zapach był niefajny i długo się trzymał
ale na prawdę polecam
03.01.2013 10:19 - Oliver
51cm, 3.9kg Insanity - in progress |
|
|
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Przed farbowaniem miałam taki średni brąz, a farbowałam odcieniami chłodny kasztan i jasny blond, bo nie chciałam, żeby wyszedł czarny :/
Nie mogłam znieść tego rudego i pofarbowałam włosy.. tą farbą o której pisałam na początku. Pewnie jak mi się zmyje to znowu będą rude :/ Tym dekoloryzatorem to sama mogę czy lepiej iść do fryzjerki?
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym Ci odraziła dekoloryzację, bo po niej zwykle wychodzi marchewa. Możesz spróbować ochłodzić kolorek popielatym odcieniem brązu (z 1 po przecinku), ale takie można znaleźć tylko wśród farb fryzjerskich, chociaż niektóre można kupić tanio np. Chantal Prosalon. Jeśki nie farba to można położyć niebieski toner, albo spróbować niebieskiej płukanki. a tak btw rudy to ładny kolorek
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie do wszystkiego można się przyzwyczaić a rudy to na prawdę fajny kolorek
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W każdym bądź razie dziękuję za rady
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Rude włosy !! pomocy ;)
Witam drogie wizażanki
Mam problem dlatego mam nadzieję, że mi pomożecie Mój naturalny kolor włosów to taki średni brąz, zafarbowałam włosy farbą Garniera-czerwień miedziana. Włosy wyszły zbyt czerwone dlatego postanowiłam je rozjaśnić. Po tym zabiegu moje włosy miały bardzo ładny odcień rudego Problem w tym, że moje włosy strasznie szybko rosną i widoczne odrosty mam już po 2tyg. Kochane jak mam zrobić te odrosty żebym miała taki sam kolor na całej głowie? pomocy!
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rude włosy !! pomocy ;)
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Mam naturalnie rude włosy, lecz chciałabym urozmaicić je trochę szamponetką. Chodzi mi tylko i wyłącznie o pomalowanie końcówek. Kolory typu: blond, różowy lub niebieski. Czy mam szansę, że zafarbują mi się włosy?
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rude włosy!!!
Cytat:
2. Z powyższego blond odpada 3. Różowy powinien cośtam chwycić ale raczej malło itensywnie, szczególnie jak masz ten rudy przyciemnawy 4. Niebieski nie wyjdzie ładnie, będzie wpadał w zielony, też mało intensywny ALE mówię to tylko ogółem z grzeczności, bo bez zdjęcia Twoich włosów naprawdę ciężko powiedzieć cokolwiek po prostu nie mam pojęcia jak cieme są Twoje włosynie myślałaś o podjaśnieniu końcówek? robiłam takie kolory na różnych rudościach także co nieco mogę powiedzieć na ten temat
Edytowane przez Meadow Czas edycji: 2012-06-29 o 23:00 |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
nie masz szans, jedynie możesz je przyciemnić szapmonetką
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Proponuję rozjaśnić końcówki i wtedy kłaść co Ci się zamarzy, najlepiej tonerem (mnogość kolorów). Na naturalnych wyjdą brzydkie, ciemniejsze barwy (często wcale nie podobne do tych zamierzonych).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

Boję się, żeby po farbowaniu tym castingiem mimo wszystko dalej nie były rude... Co mam zrobić??

Mój naturalny kolor włosów to taki średni brąz, zafarbowałam włosy farbą Garniera-czerwień miedziana. Włosy wyszły zbyt czerwone dlatego postanowiłam je rozjaśnić. Po tym zabiegu moje włosy miały bardzo ładny odcień rudego