![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prawo 2012 :)
No i cisza...
![]() Odżyjcie i mówcie jak nauka idzie! ![]() Ja w tym roku mam zamiar poprawić maturę z wosu, angielskiego i historii, wszystko na rozszerzeniu. Angielski zostawiam sobie na sam koniec, zacznę sobie powtarzać jakieś 2 miesiące przed maturą. Z wosu standardowo vademecum operonu, chociaż zastanawiam się czy nie kupić nowego, moje ma już 2 lata a wiadomo że ten przedmiot jest najbardziej "ruchomy" i kilka rzeczy mogło się pozmieniać. Z historii zaczęłam jakiś czas temu, teraz zaczynam starożytny Rzym i jakoś leci.. Bardzo pomocne są mapy myśli, do tego mam podręczniki z liceum w zakresie rozszerzonym, ostatnio kupiłam atlas historyczny wydawnictwa Demart (polecam, kosztuje niecałe 30 zł a mapy są duże i czytelne). No i owiane złą sławą vademecum operonu ![]() No i najważniejsze - historii najlepiej się uczyć poznając ją, a nie kując na blachę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prawo 2012 :)
Witajcie,
w przyszłym roku będę próbowała dostać się na prawo na UŁ. Mam zamiar poprawić maturę rozszerzoną z polskiego (studiuję polonistykę, więc nie będę musiała specjalnie się do niej uczyć) i po raz pierwszy napisać maturę rozszerzoną z geografii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.